Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Предложение !
Модератор: sapuna
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Предложение !

НАЙ ГОЛЯМА РИБА .........
НАЙ ПРИСТИГНАЛ ОТ ДАЛЕЧ...........
НАЙ ДЕБЕЛА ЦАРЕВИЦА...........
АБЕ ВЪОБЩЕ КВОТО ПРЕДЛОЖИТЕ ВИЕ...........ЧАКАМ

И ви качвам примерни Варианти!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
-
- разбира нещата
Тва за каръка си е задължително, само да не се явим повече от един кандидати. Щото по-малко от нулев улов няма. Или може би ако сложиш рибка за стръв си минус една...
А покрай най-голяма риба трябва да има и най-малка уловена такава. Че то си е майсторлък да извадиш 5см рибе, което половин час си е правило ташак с тебе. 

-
- кандидат преподавател
- barutchiata ©
- Администратор
Ако Веско Диканаров е в чужбина ще забърша последната
:(:(
а от другите квото падне
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
:(

а от другите квото падне

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1

На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и мен ме кефи,нека майтап да става,ама на базата на КВО ще ги раздаваш тия грамотичкиbarutchiata написа:Идеята ме кефи![]()
![]()
![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- barutchiata ©
- Администратор
5кила написа:и мен ме кефи,нека майтап да става,ама на базата на КВО ще ги раздаваш тия грамотичкиbarutchiata написа:Идеята ме кефи![]()
![]()
![]()
![]()
демек имам впредвид,като не си знаеме РЕГЛАМЕНТА...на леко ли,на тежко ли,сьстезание ли ше праим...тия ми ти работи-а ако сампу,се гласи за местото на диканаров и аз искам за мене си грамота-ИЗПИЛ НАЙ МНОГО ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА-отса обещавам,че нема да се изложа
![]()
![]()
та мани майтапа,ама се усложняват нещата-щото кетап се дава за нещо дето протича по дадени правила или разбирай-регламент
или я вземи направи по неколко от всички и да си ги разпределим на място-един вид,никой празен да си не ходи
![]()
![]()
Ето роди се още една категория.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
5кила написа:и мен ме кефи,нека майтап да става,ама на базата на КВО ще ги раздаваш тия грамотичкиbarutchiata написа:Идеята ме кефи![]()
![]()
![]()
![]()
демек имам впредвид,като не си знаеме РЕГЛАМЕНТА...на леко ли,на тежко ли,сьстезание ли ше праим...тия ми ти работи-а ако сампу,се гласи за местото на диканаров и аз искам за мене си грамота-ИЗПИЛ НАЙ МНОГО ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА-отса обещавам,че нема да се изложа
![]()
![]()
та мани майтапа,ама се усложняват нещата-щото кетап се дава за нещо дето протича по дадени правила или разбирай-регламент
или я вземи направи по неколко от всички и да си ги разпределим на място-един вид,никой празен да си не ходи
![]()
![]()

А И ГРАМОТИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ РАЗДАВА КОЛЕГАТА RIBAR ВСЕ ПАК ТОЙ РОДИ ИДЕЯТА ЗА ГОДИШНА СРЕЩА

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много е хубава идеята на Ангел!
Но както и в риболова мисля , че простите неща по лесно и успешно се случават
За това без кой знае какви правила, като за първа среща правилния подход е...импровизация и организиран хаос!
Иначе ще стане парламент а и някой или няколко ще трябва да се прежалят и да обслужват мероприятието, така да се каже административно.Ако срещата се превърне в традиционна може да се мисли по сериозно за разни мероприятия.
За това Ангеле, напрви си каквито грамоти ти харесват, свикай едно подкупно(ама много подкупно
) жури и ги раздайте ей така...

Може и една грамотъ за "Най рибарска кола"

За това без кой знае какви правила, като за първа среща правилния подход е...импровизация и организиран хаос!

Иначе ще стане парламент а и някой или няколко ще трябва да се прежалят и да обслужват мероприятието, така да се каже административно.Ако срещата се превърне в традиционна може да се мисли по сериозно за разни мероприятия.
За това Ангеле, напрви си каквито грамоти ти харесват, свикай едно подкупно(ама много подкупно

Може и една грамотъ за "Най рибарска кола"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
анджьк-разбахме се-и аз за сьщото!!!!ако има некой кьде иска да се сьстезава-негова работа-ние че си пиеме отсреща...barutchiata написа:Искам само да вметна ,че състезанията и правилата ебават май..та на купона.Аз бих дошъл да си побъбриме наживо ,да половиме рибка,да си почина и най-важното е веселбата.![]()
![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".