EVOX

Модератор: sapuna

Аватар
vagler
новобранец
новобранец

EVOX

Мнение от vagler »

Здравейте Колеги някой има ли представа какво производство е марката EVOX ?
Не винаги съм прав но никога не греша
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: EVOX

Мнение от ExTaZzY »

Имат някои хубави модели,под хубави разбирай добри в ниския клас,примерно модела Pride e добра за начинаещи шаранджии също и Inspira,сега от скоро пуснаха и един модел Cast Master 4500 много наподобяваща моделите на Browning Back Fire и Cormoran Core cast заприходихме една тъкава на мой познат и за сега няма оплакване от нея добре си работи.Ако те интересува определен модел който не съм споменал пиши за да ти дам конкретно инфо тъй като имам наблюдение над всичките им модели.
Изображение
Без риболов няма любов !
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

А за този модел какви са отзивите:http://fishing-market.com/shop/product/ ... er-80.html
Георги Тенев
Аватар
godho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от godho »

georgi30 написа:А за този модел какви са отзивите: http://fishing-market.com/shop/product/ ... er-80.html
Tака е по добре :wink:
Аватар
vagler
новобранец
новобранец

Мнение от vagler »

интерисуваме дали Праида е с червячна предавка.Мнение за Кашелот-7000.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Колеги не се бъркайте с тези "червячни" предавки.Така производителите казват на т.н. безконечен червяк,който в макарите служи за плавното движение на оста на шпулата нагоре-надолу.Има значение за нареждането на влакното.Това не е предавката,която върти ротора.Мисля че някъде имаше подобна тема де.

п.с.Не че няма макари с червяк,но те са рядко срещани вече!
Успех с избора!
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Значи макарата Big Runner и Inspira са едни и същи просто при Биг рънера има добавен байт рънер,който сппоред мойте наблюдения се разваля доста бързо,което пак ни връща в онази тема в която се говореше за ефективноста на предния аванс,от което и изхождат доста отзиви на макарите с преден аванс,че са по-добри.Относно кашалота лично на мен не ми допада като модел и бих ти препоръчал Inspira или Pride,щях да забравя има червяк но както каза колегата didopoli не е при ротора,а на оста,за по-добро нареждане на влакното,на пръв поглед като вземеш да навиваш се усещат зъбците на червяка което миигновенно трябва да ти говори,че грестта която трябва да е сложена там е малко и стърже на метал и ако искаш да живее тази макара трябва да и се добави още гресчица.И пак да спомена не ти препоръчвам Big Runner-а много лесно се разваля байтрънера.
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Евокс са си 100% китайски макари, които се отличават с изключително добро качество и ниска цена. Имал съм техните модели - ATTACK RD, REPULS и PRIDE. Брат ми има Cachalot.Оплаквания от тези макари нямаме нито аз нито той. Съвета ми е да се насочиш към макара с преден аванс като по-безпроблемен и с по-дълъг експлоатационен срок на макарата с такъв аванс спрямо макара със байтрънър система. Ако си решил да е Евокс то вземи си Кашалота и няма да съжеляваш ни най- малко. Ако се колебаеш обаче каква марка да е за малко пари, то определено ето тази макара би била най - добрия ти избор за тази цена
http://www.masterfishing.bg/pictures/153.jpg.
Успех в избора ти.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Evox са добри макари на много добра цена и с много добро качество ползвал съм ги и ми оставиха добро впечатление като качество.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
vagler
новобранец
новобранец

Мнение от vagler »

Благодаря ви за отговорите колеги , вече си заръчах 1 Корморан а сега чакам и Кашалота да престигне хем щте имам база за сравнение :D
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

vagler написа:Благодаря ви за отговорите колеги , вече си заръчах 1 Корморан а сега чакам и Кашалота да престигне хем щте имам база за сравнение :D
а разбра ли какво пройзводство са EVOX,,,,
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

ribar4oto написа: а разбра ли какво пройзводство са EVOX,,,,
100% Китай
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
teodor_xristov_80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от teodor_xristov_80 »

vagler написа:Благодаря ви за отговорите колеги , вече си заръчах 1 Корморан а сега чакам и Кашалота да престигне хем щте имам база за сравнение :D
а сега да видим като и двете дойдат при теб от коя ще си по доволен
1+ за корморана
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”