Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
Модератор: sapuna
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
Някой можели дами каже къде във Варна мога да намеря това платено влакно Sunline Super PE
Че обиколих няколко магазина но не намерих
Че обиколих няколко магазина но не намерих
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Колега след пикадили ли се намира магазина него знам.На картата някъде там ми излизаberk0199 написа:Колега провери ли във мазазин на ул. Битоля 21 там може да го има
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Мерси колега утре ще проверя дали имаberk0199 написа:Да след пикадили от лявата страна
-
- новобранец
Ето и малко ОТГОВОРИ: На един единствен клиент най-културно е отказано да "раздрусва" пръчки, защото: това момче НЯМА нещо, което да не е пипнало в магазина (от самото му отваряне), магазинът е бил винаги като място за почивка или изложбена зала за "обиденият" клиент и дали наистина не е разпъвал пръчки та всички му се вързахте? Кой друг ще се оплаче с подобно нещо?
Още нещо: магазинът е на ф-ма Видракс от мес. октомври. Те са собственици. Разминаванията в цените ще се оправят.
Още нещо: магазинът е на ф-ма Видракс от мес. октомври. Те са собственици. Разминаванията в цените ще се оправят.
-
- новобранец
Varna_varna:Varna_varna написа:Ето и малко ОТГОВОРИ: На един единствен клиент най-културно е отказано да "раздрусва" пръчки, защото: това момче НЯМА нещо, което да не е пипнало в магазина (от самото му отваряне), магазинът е бил винаги като място за почивка или изложбена зала за "обиденият" клиент и дали наистина не е разпъвал пръчки та всички му се вързахте? Кой друг ще се оплаче с подобно нещо?
Никой не иска от теб, когато всеки път влезеш в магазина да си купуваш нещо..
Молбата ми е, да не подвеждаш с невярна информация останалите колеги във форума... А относно пръчката- веднага ще направя запитване!

Заглавие: Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИКПапка: Входящи
тогава аз бъх отишъл да купувм пръчка тя не ми даде да я отворя но както и да е
Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:40 pm
berk0199
Заглавие: Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИКПапка: Входящи
аз не работя и не мога всеки път като отида да си купувам неща ...
Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:37 pm
Виж съобщението
berk0199
тази пръчка ако е смъкнете още днес ще доида да я взема и съм рапъвал наи много 5 пръчки
Виж съобщението
berk0199
Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:33 pm
Виж съобщението
Varna_varna
Заглавие: Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИКПапка: Изпратени
Знам...Само на едно момченце е отказано да разпъва пръчките... На друг не е отказвано ...
Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:27 pm
Виж съобщението
berk0199
А ти пт къде ме знеш
Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:13 pm
Виж съобщението
berk0199
Ами колега аз не плуя със жената си се разбирам и мен ми хресва има доста неща които в другите магазини няма просто цените са малко по нагоре
Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:11 pm
berk0199 написа:
Колега аз като отидох продавачката не ми даде да пораздрусам пръчката само като се купувало казал шефа щото някои като отварял пръчка и изкривил водач и вече шефа не разрешавал да се отварят баси гадното пък ще отида другата седмица ако ми даде да я разгледам добре ама ако не ще трябва да купувам на сляпо колега аз питах на лично съобщение и ми казаха ами шефа си решавал каква да е цената
Колега ...точно ти си клиент, който най- малко може да се оплаква. С часове си стоял в магазина и си гледал и си размахвал пръчки. Не е коректно само да "плюеш". Вземи и виж ти какъв клиент си...
Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:05 pm
Виж съобщението
- orion30
- разбира нещата
В интерес на истината продавачката е малко "шматка" що се касае до риболов. Но аз не чакам някоя женица да ми обяснява. Иначе е контактна и добрудушна. Аз лично съм тръскал всички пръчки в магазина и съм въртял всички макари. Купих си една пръчка. Не съм имал проблеми. Нали не очаквате Гари Лумис да ви консултира за 20 левовата пръчка която искате да си купите. 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Така де ви кажа и аз - купих си шараджииски стол от този магазин и
-Цената беше същата като във онлайна на Видракс.
-останалите цени който видях също не се различаваха/ лев нагоре или надолу/.
-магазина добре подреден
-не ми забраниха да разпъвам нищо, напротив беше ми предложено ако харесам нещо да го разгледам
-продавачката усмихната и много любезна и приятна жена./относно компетентност -не ме интересува, аз зная какво търся и какво искам, за мен е важно доброто отношение от страна на търговеца, каквото получих на 100%.
Не мисля, че мястото на определения като горното на колегата , което е употребил по адрес на любезната дама, е уместно да се изказват по този начин и то във форума, защото това си е убида и може да се засегне женицата, която по никакъв начин не е заслужила такива епитети.
Заключения - колегата Berk явно е дете, което обича риболова и след училище прескача до магазина да убие време, логично е да не му се резрешава да пипа всички мостри и скрит зад анонимността си във форума даде подвеждаща и невярна информация, за което дължи извинение на собствениците на магазина.
Моята оценка за този магазин е положителна определено и ще го посещавам отново.
-Цената беше същата като във онлайна на Видракс.
-останалите цени който видях също не се различаваха/ лев нагоре или надолу/.
-магазина добре подреден
-не ми забраниха да разпъвам нищо, напротив беше ми предложено ако харесам нещо да го разгледам
-продавачката усмихната и много любезна и приятна жена./относно компетентност -не ме интересува, аз зная какво търся и какво искам, за мен е важно доброто отношение от страна на търговеца, каквото получих на 100%.
Не мисля, че мястото на определения като горното на колегата , което е употребил по адрес на любезната дама, е уместно да се изказват по този начин и то във форума, защото това си е убида и може да се засегне женицата, която по никакъв начин не е заслужила такива епитети.
Заключения - колегата Berk явно е дете, което обича риболова и след училище прескача до магазина да убие време, логично е да не му се резрешава да пипа всички мостри и скрит зад анонимността си във форума даде подвеждаща и невярна информация, за което дължи извинение на собствениците на магазина.
Моята оценка за този магазин е положителна определено и ще го посещавам отново.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Аз имам една питанка.Търся си шаранджийски стол ама евтин.С регулируеми крака,мултифункционална обегалка и подлакътници.Някой да е срещал нещо застояло по магазините?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Няма такъв по Варненските магазини за цена под 130 лв. 

.

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
А 130 лв. е добре,де да го търся?svilen_sa6kov написа:Няма такъв по Варненските магазини за цена под 130 лв.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
-
- новобранец
В магазина на Микадо би трябвало да я има, те са вносител на екзори. Магазина е по пътя за Виница след Никовата къща вдясно.berk0199 написа:Колеги някои знае ли къде мога да намеря такива бомбарди на EXORI.
-
- ще става разбирач
Колега иди в ГОФиш съм виждал стол какъвто ти трябва на Focus - за 130-140лв.vladofommi написа:А 130 лв. е добре,де да го търся?svilen_sa6kov написа:Няма такъв по Варненските магазини за цена под 130 лв.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
В ГОУ ФИШ наистина имаше такъв стол на Фокус на цена около 130 лв, но като гледам как са му надули на тоя стол вече цената в сайта на вносителите на 160 лв, сигурно и в магазина е скочила на 160 лв. Опитай като си харесаш нещо в онлайн магазините да накараш в някой магазин да ти го доставят - н магазин ИВС Владиславово няма проблем за това и ще ти доставят каквото си си харесал. Избора на шаранджииски столове вав Варна е уникално нищожен и трудно ще намериш това, което търсиш.
.

- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Здравейте!
Интересува ме от къде във Варна мога да си купя кукички на Видракс 9 и 10 номер, защото в магазина до нас (с/у басейн "Приморски") няма?..
На центъра проверих - няма ...
Ако някой има информация, моля да пише тука или на Л.С..
Интересува ме от къде във Варна мога да си купя кукички на Видракс 9 и 10 номер, защото в магазина до нас (с/у басейн "Приморски") няма?..
На центъра проверих - няма ...
Ако някой има информация, моля да пише тука или на Л.С..
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
В строителен хипермаркет АЛАТИ можеш да провериш -там преди време ги гледах тия куки, но сега не знам дали има.
.