Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК

Мнение от Black sea_fb »

Някой можели дами каже къде във Варна мога да намеря това платено влакно Sunline Super PE
Че обиколих няколко магазина но не намерих
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

berk0199 написа:Колега провери ли във мазазин на ул. Битоля 21 там може да го има :wink:
Колега след пикадили ли се намира магазина него знам.На картата някъде там ми излиза
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

berk0199 написа:Да след пикадили от лявата страна :wink:
Мерси колега утре ще проверя дали има
Varna_varna
новобранец
новобранец

Мнение от Varna_varna »

Ето и малко ОТГОВОРИ: На един единствен клиент най-културно е отказано да "раздрусва" пръчки, защото: това момче НЯМА нещо, което да не е пипнало в магазина (от самото му отваряне), магазинът е бил винаги като място за почивка или изложбена зала за "обиденият" клиент и дали наистина не е разпъвал пръчки та всички му се вързахте? Кой друг ще се оплаче с подобно нещо?
Още нещо: магазинът е на ф-ма Видракс от мес. октомври. Те са собственици. Разминаванията в цените ще се оправят.
Varna_varna
новобранец
новобранец

Мнение от Varna_varna »

Varna_varna написа:Ето и малко ОТГОВОРИ: На един единствен клиент най-културно е отказано да "раздрусва" пръчки, защото: това момче НЯМА нещо, което да не е пипнало в магазина (от самото му отваряне), магазинът е бил винаги като място за почивка или изложбена зала за "обиденият" клиент и дали наистина не е разпъвал пръчки та всички му се вързахте? Кой друг ще се оплаче с подобно нещо?
Още нещо: магазинът е на ф-ма Видракс от мес. октомври. Те са собственици. Разминаванията в цените ще се оправят.
Varna_varna:
Никой не иска от теб, когато всеки път влезеш в магазина да си купуваш нещо..
Молбата ми е, да не подвеждаш с невярна информация останалите колеги във форума... А относно пръчката- веднага ще направя запитване! :)

Заглавие: Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИКПапка: Входящи
тогава аз бъх отишъл да купувм пръчка тя не ми даде да я отворя но както и да е

Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:40 pm

berk0199
Заглавие: Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИКПапка: Входящи
аз не работя и не мога всеки път като отида да си купувам неща ...

Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:37 pm

Виж съобщението

berk0199
тази пръчка ако е смъкнете още днес ще доида да я взема и съм рапъвал наи много 5 пръчки

Виж съобщението

berk0199

Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:33 pm

Виж съобщението

Varna_varna
Заглавие: Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИКПапка: Изпратени
Знам...Само на едно момченце е отказано да разпъва пръчките... На друг не е отказвано ...

Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:27 pm

Виж съобщението

berk0199
А ти пт къде ме знеш

Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:13 pm

Виж съобщението

berk0199
Ами колега аз не плуя със жената си се разбирам и мен ми хресва има доста неща които в другите магазини няма просто цените са малко по нагоре

Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:11 pm

berk0199 написа:
Колега аз като отидох продавачката не ми даде да пораздрусам пръчката само като се купувало казал шефа щото някои като отварял пръчка и изкривил водач и вече шефа не разрешавал да се отварят баси гадното пък ще отида другата седмица ако ми даде да я разгледам добре ама ако не ще трябва да купувам на сляпо колега аз питах на лично съобщение и ми казаха ами шефа си решавал каква да е цената

Колега ...точно ти си клиент, който най- малко може да се оплаква. С часове си стоял в магазина и си гледал и си размахвал пръчки. Не е коректно само да "плюеш". Вземи и виж ти какъв клиент си...

Изпратено на: Чет Яну 20, 2011 2:05 pm

Виж съобщението
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

В интерес на истината продавачката е малко "шматка" що се касае до риболов. Но аз не чакам някоя женица да ми обяснява. Иначе е контактна и добрудушна. Аз лично съм тръскал всички пръчки в магазина и съм въртял всички макари. Купих си една пръчка. Не съм имал проблеми. Нали не очаквате Гари Лумис да ви консултира за 20 левовата пръчка която искате да си купите. :D
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Така де ви кажа и аз - купих си шараджииски стол от този магазин и
-Цената беше същата като във онлайна на Видракс.
-останалите цени който видях също не се различаваха/ лев нагоре или надолу/.
-магазина добре подреден
-не ми забраниха да разпъвам нищо, напротив беше ми предложено ако харесам нещо да го разгледам
-продавачката усмихната и много любезна и приятна жена./относно компетентност -не ме интересува, аз зная какво търся и какво искам, за мен е важно доброто отношение от страна на търговеца, каквото получих на 100%.
Не мисля, че мястото на определения като горното на колегата , което е употребил по адрес на любезната дама, е уместно да се изказват по този начин и то във форума, защото това си е убида и може да се засегне женицата, която по никакъв начин не е заслужила такива епитети.
Заключения - колегата Berk явно е дете, което обича риболова и след училище прескача до магазина да убие време, логично е да не му се резрешава да пипа всички мостри и скрит зад анонимността си във форума даде подвеждаща и невярна информация, за което дължи извинение на собствениците на магазина.
Моята оценка за този магазин е положителна определено и ще го посещавам отново.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

Аз имам една питанка.Търся си шаранджийски стол ама евтин.С регулируеми крака,мултифункционална обегалка и подлакътници.Някой да е срещал нещо застояло по магазините?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Няма такъв по Варненските магазини за цена под 130 лв. :(
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

svilen_sa6kov написа:Няма такъв по Варненските магазини за цена под 130 лв. :(
А 130 лв. е добре,де да го търся?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
darakchiev_77
новобранец
новобранец

Мнение от darakchiev_77 »

berk0199 написа:Колеги някои знае ли къде мога да намеря такива бомбарди на EXORI. Изображение
В магазина на Микадо би трябвало да я има, те са вносител на екзори. Магазина е по пътя за Виница след Никовата къща вдясно.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

vladofommi написа:
svilen_sa6kov написа:Няма такъв по Варненските магазини за цена под 130 лв. :(
А 130 лв. е добре,де да го търся?
Колега иди в ГОФиш съм виждал стол какъвто ти трябва на Focus - за 130-140лв.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

В ГОУ ФИШ наистина имаше такъв стол на Фокус на цена около 130 лв, но като гледам как са му надули на тоя стол вече цената в сайта на вносителите на 160 лв, сигурно и в магазина е скочила на 160 лв. Опитай като си харесаш нещо в онлайн магазините да накараш в някой магазин да ти го доставят - н магазин ИВС Владиславово няма проблем за това и ще ти доставят каквото си си харесал. Избора на шаранджииски столове вав Варна е уникално нищожен и трудно ще намериш това, което търсиш.
Аватар
evgeni jordanov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от evgeni jordanov »

Здравейте!
Интересува ме от къде във Варна мога да си купя кукички на Видракс 9 и 10 номер, защото в магазина до нас (с/у басейн "Приморски") няма?..
На центъра проверих - няма ...
Ако някой има информация, моля да пише тука или на Л.С..
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

В строителен хипермаркет АЛАТИ можеш да провериш -там преди време ги гледах тия куки, но сега не знам дали има.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”