Къде се намирам:
Риболовен магазин naRiba.com
За магазина
naRiba.com
Форум
Риболовен магазин naRiba.com
За магазина
Подобрения
Подобрения
Здравейте, разглеждайки асортимента от изкуствени примамки ми направи впечатление, че не са представени цветовите разцветки на воблери, въртящи блесни и силиконови примамки. Ако пожелая да поръчам трябва да ги търся в сайта на производителя или в други магазини.
На сничките на Gamakatsu G-line Topcaster Fluo II и Gamakatsu G-line Topcaster Fluo II има надпис "Fishing Mania Shop".
Не всички продукти имат ясни онагледяващи ги снимки, а някой изобщо нямат визуализация.
Това са нещата които могат да бъдат подобрени.
Със здраве!
На сничките на Gamakatsu G-line Topcaster Fluo II и Gamakatsu G-line Topcaster Fluo II има надпис "Fishing Mania Shop".
Не всички продукти имат ясни онагледяващи ги снимки, а някой изобщо нямат визуализация.
Това са нещата които могат да бъдат подобрени.
Със здраве!
-
David Kamenov
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
xt33m33
- ще става разбирач

Re: Подобрения
Тук да добавя че са се сетили да махнат една грешка която доста ме дразнеше но не съм повдигал... беше като надпис на пазар... макара-тегло 0.295 грама.... големи нанотехнологии бяха
ама нали сега е наред
въпреки че видях на едно място макара с тегло 300.000 Кг ама карай 
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Нямаше снисъл да го пишеш пред всички можеше и с лично към някой от екипа модератори. Поздрави, пазете се от грипа и наслука 

- stridata
- ще става разбирач

Има ли вариант като "сложиш" мишката на някоя от иконките да пише какво действие извършва и като триеш да те пита дали искаш да изтриеш, че с новите технологии тези иконки са мънички и стават грешки. Благодаря предварително!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!