Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

не моа се запра
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
не моа се запра
темата можеше да я озаглавя и така --
месни скобари лесни-рибата е толкоз вкусна че не моа я пусна....!!!!!
въпреки студеното време ,около обяд поразпусна малко,понеже започна да вали сняг и ето
го момента на истината настъпи,бегом към реката в търене на любимата ми напоследък риба
скобара.....
бях се разбрал със жълтото пепи да направим един съвместен риболов,но след обаждане по тела се разбра че човеко си има работа/нали е бизнесмен/и естествено аз намерих вариант и поканих моя добър приятел и съфорумен Баи Ненчо,който много мрази да се появява в публичното пространство,особенно да пише теми във форумите,но пък е доста добър във автомонтиорския занаят,колега е на онова ,блякито от радомир ,но както и да е...,Пристигнахме към 12.00ч и веднага се заехме да позалъжем апетита на рибите със някой друг червеи,аз бях решил да ловя на фидера,а баи ненчо на плувка..
сабъркахме по няколко топки манджа трапер,вътре по 200 тина грама червейчета и метнахме

половин час проби навътре ,по във края открая на фидера само плахи почуквания и опити
които завършваха без успех за нас,бат ненчо закачи и скъса кошницата си и премина на плувка,понеже му беше студено/т. -3 градуса/ да връзва наново и разпъна болото...
и не след дълго се появи симпатичен месен скобарлък......

погледах погледах ,но понеже не знам какво е боло
взех че разпънах мача

викам си то на боло всеки може ама аз със мача да си меткам,монтаж....
плувка 4 грама .....

кука ном. 12 сесаме 2 мъниста бяло и червено и 2 -3 бели червей,малко по струмаджииски

нали гледаме белите хора кво прават,като симо 72
мястото ми беше малко специфично,в началото на изтичането беше дълбоко 3 м. а в долната част имаше прагче и дълбочината намаляваше,и като задържа леко точно пред падналото дърво и веднага следваше удар ....схема на изтичането/......

ето как хубаво лапаха скобарите

периодично захранвах със червей/шарен италиански/и се подгрявах със ето това червено
домашно винце/4 годишно мое производство/.....

последва рубриката гол след гол

те и общ изглед на мястото...

студът продължаваше да стяга ,кепчето ми замръзна,водачите замръзваха при всяко вадене та се налагаше размраяване във водата,и подгрявка със червената течност....

в крайна сметка хванах ето това....

взех ето това понеже нося риба на един болен комшия

това беше всичката риба...

вървяха ето такива рибки по около 600-700 грама

към 4 часа водата започна леко да се размътва,и леко се вдигна нивото и да не кажа голяма приказка,кълването почти спря и баи ненчо ме сръчка да си ходимм

чудя се като със зор се регнах във форума как се опраих със снимките
те това беше от мен....
прекарах един хубав следобед,и риба хванах и много се намръзнах,....
но сега ми е по сладка вечерята
поздрави на всички колеги
25.01.2011 река искър
месни скобари лесни-рибата е толкоз вкусна че не моа я пусна....!!!!!
въпреки студеното време ,около обяд поразпусна малко,понеже започна да вали сняг и ето
го момента на истината настъпи,бегом към реката в търене на любимата ми напоследък риба
скобара.....
бях се разбрал със жълтото пепи да направим един съвместен риболов,но след обаждане по тела се разбра че човеко си има работа/нали е бизнесмен/и естествено аз намерих вариант и поканих моя добър приятел и съфорумен Баи Ненчо,който много мрази да се появява в публичното пространство,особенно да пише теми във форумите,но пък е доста добър във автомонтиорския занаят,колега е на онова ,блякито от радомир ,но както и да е...,Пристигнахме към 12.00ч и веднага се заехме да позалъжем апетита на рибите със някой друг червеи,аз бях решил да ловя на фидера,а баи ненчо на плувка..
сабъркахме по няколко топки манджа трапер,вътре по 200 тина грама червейчета и метнахме

половин час проби навътре ,по във края открая на фидера само плахи почуквания и опити
които завършваха без успех за нас,бат ненчо закачи и скъса кошницата си и премина на плувка,понеже му беше студено/т. -3 градуса/ да връзва наново и разпъна болото...
и не след дълго се появи симпатичен месен скобарлък......

погледах погледах ,но понеже не знам какво е боло

викам си то на боло всеки може ама аз със мача да си меткам,монтаж....
плувка 4 грама .....

кука ном. 12 сесаме 2 мъниста бяло и червено и 2 -3 бели червей,малко по струмаджииски

нали гледаме белите хора кво прават,като симо 72

мястото ми беше малко специфично,в началото на изтичането беше дълбоко 3 м. а в долната част имаше прагче и дълбочината намаляваше,и като задържа леко точно пред падналото дърво и веднага следваше удар ....схема на изтичането/......

ето как хубаво лапаха скобарите

периодично захранвах със червей/шарен италиански/и се подгрявах със ето това червено
домашно винце/4 годишно мое производство/.....

последва рубриката гол след гол

те и общ изглед на мястото...

студът продължаваше да стяга ,кепчето ми замръзна,водачите замръзваха при всяко вадене та се налагаше размраяване във водата,и подгрявка със червената течност....

в крайна сметка хванах ето това....

взех ето това понеже нося риба на един болен комшия

това беше всичката риба...

вървяха ето такива рибки по около 600-700 грама

към 4 часа водата започна леко да се размътва,и леко се вдигна нивото и да не кажа голяма приказка,кълването почти спря и баи ненчо ме сръчка да си ходимм

чудя се като със зор се регнах във форума как се опраих със снимките

те това беше от мен....
прекарах един хубав следобед,и риба хванах и много се намръзнах,....
но сега ми е по сладка вечерята
поздрави на всички колеги
25.01.2011 река искър

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: не моа се запра
Респект...страхотен репортаж...!
Поздрави колега,много хубав излет и много хубави скобари.А и лекарството с цвят червен е задължително при такива ниски температури. 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Е па няма да се запираш ... страхотен риболов ама то на така украсена кука и аз ще налапам 

- Бисо
- сериозен играч
ribolovcho написа:
.......,блякито от радомир ,........

Инак добре,фанал си некоя риба.
П.п.
И щото не съм проС,като...........,ще ти тура едно плюсче,че гледам са ти важни....

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Бисо написа:ribolovcho написа:
.......,блякито от радомир ,........![]()
![]()
....и това е само началото
,накрая навсякъде ще виждаш.....мен
![]()
![]()
![]()
Инак добре,фанал си некоя риба.
да не взема само да се влюбя в теб

ще ми паднеш

п.п да взема и аз да ти го туря + да ти станат 100
Последно промяна от ribolovcho на Вто Яну 25, 2011 10:36 pm, променено общо 1 път.

И скобарите и виното са яки, евала, сгрея ми душицата с тоя репортаж ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- indalo
- фен клуб-скобар
Добре си фанал, и добре си разказал, и винцето изглежда добре. Само едно ти е у повече и ти си знаеш кое. Засрамете се и престанете.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
indalo написа:Добре си фанал, и добре си разказал, и винцето изглежда добре. Само едно ти е у повече и ти си знаеш кое. Засрамете се и престанете.![]()

ок, ама не аз започнах пръв ....нали

Браво майсторе ! 

-
- фен клуб-скобар
Браво Колега не можах да присъствам на излета но видях как се катерите по сгурта с багажа

- StoychevV
- разбира нещата
Супер риболов,Бравоо 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Идеален зимен излет.Евала за майсторите 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!