Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо от Пазарджик и региона
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Инфо от Пазарджик и региона
е днеска направих откриването на Лозен с един приятел
Много магла,студ и пално капо
Пробвахме на какво ли не ,ьбе не ми се говори
апа за снимки хич Доиде и един колега и тои от Паз абе пално капо 

- kodek
- ще става разбирач
хайде и аз да вметна за днес, за 3 часа от13:00 до 16:00 на Звъника-Пълно капо, пък и една мъгла и студ...не мога да го опиша.Пък на "кривата вада" в събота хванах бая каракуда(не бях взел фотото).
-
- новобранец
.Пък на "кривата вада" в събота хванах бая каракуда(не бях взел фотото).[/quote]колега каде е това
па и ния да облажим малко 

Днес брачеда е направил около пазарджишко пьтешествие,доста места са посетили но пьлна скрьб.От кривта вада,през бента на марица,злокучене чак до бистрия на бошуля.Общо взето само дребоськ и то доста слабо.

beis написа:Виж тая тема.tsvetkoff написа:Ще дадеш ли малко повече инфо за условията на риболов на Звъничево - каква риба държи,има ли такса.......
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B2%D0%BE
за водоема се изисква допьлнителен билет от ловното,как то е случая с микрото на пяська и нямаш ядове,билета е 15 кинта за 1год този синият е от ловното
извинете,че се отклонявам от темата,но може ли да ми кажете тези сините карти за обекти стопанисвани от ловните дружинки ли важът.
Да колега,този синият е конкректно за Звьничево в Пазарджик.Изкарва се от Пазарджик.

- kodek
- ще става разбирач
колега каде е товаaiskrov написа:.Пък на "кривата вада" в събота хванах бая каракуда(не бях взел фотото).

Колега как да не знаеш това култово място?(ако си от нашия район) Сега в неделя обиколихме целия регион в радиус 50км.навсякъде - пълен валат.накрая на "кривата вада" счупихме каръка с по някоя перка и уклей.
това е напоителен канал(пере, по нашенски)минава през едни рибарници и се влива в Марица.
на 1 км.от Пазарджик - посока Пловдив.(стария асвалтов път-не магистралата)посока Мало конаре след първия завой има мост веднага в дясно черен път-чакълиран, ако не 50м.след моста в ляво , асвалтов път за с.Добровница има хубави места, вирове, затайки и т.н.държи кефал,червеноперка, уклей,каракуда,шаран,даже морунаж.(миналата година какви мряни лових там...).МА...много (братя)роми го обикалят, даже понякога няма място(от тях).
П.С. Ако някой ходи там - поне двама или повече.Ромите стават нагли и конфискуват улова(може и такъма).от опит знам!
- koda33
- разбира нещата
Бах ти и мангустите скапани
не мой да ги трая

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
-
- научил се да хвърля
Здрасти.Значи понеже много ни се ходи за риба с моите приятели искаме да отидем до този канал кривата вада.На 14 години сме сички 3 човека сме се събрали дали сша има някъв проблем с братята роми 

- koda33
- разбира нещата
Поблем може и да няма , ама за всеки случай трябва поне един възрастен да знае къде сте и телефоните да са в готоност))) айде умната и наслука)))
Георги Стефанов
Ако ще ходите на местата по пьтя за Пловдив и има някакьв проблем.rock_children написа:Здрасти.Значи понеже много ни се ходи за риба с моите приятели искаме да отидем до този канал кривата вада.На 14 години сме сички 3 човека сме се събрали дали сша има някъв проблем с братята роми
Това ми е телефона ако има нещо ми се обадете.
0888548935
Николай

-
- научил се да хвърля
А някои има ли инфо дали на реката дава нещо.Ако някои има инфо споделете моля ви. 

- kodek
- ще става разбирач
По добре да има един по-възрастен,Вие ще сте 3-ма, но като хванете риба и ви наобиколят10, изгладнели,?!rock_children написа:Здрасти.Значи понеже много ни се ходи за риба с моите приятели искаме да отидем до този канал кривата вада.На 14 години сме сички 3 човека сме се събрали дали сша има някъв проблем с братята роми
-
- новобранец
през това лято ходихме често на ихтиман и мислех че ша имаме съштите проблеми
ама "брачедите" излезнаха културни а не като пз манговци 

-
- новобранец
здравеите колеги.Някво ново инфо че ме сърби раката за утре па ше черпа