Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Моля споделете информациа за язовир "Въча"
Модератор: Paublo_Eskobar
Моля споделете информациа за язовир "Въча"
Здравеите колеги!!!Интересуваме ниакои ходил ли е на язовир" Въча" или ако може някаква информациа какво калве там в момента....???И какво е нивото на водата??
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Моля споделете информациа за язовир "Въча"
За сега никой не е ходил там и рибата я няма........Объркал си АВТОБУСА чети правилата. 

-
- кандидат преподавател
А,бе,пич,ти съзнаваш ли по кое време питаш за този водоем и какви са климатичните условия точно в този период?Даже бракониерите 4-то поколение от Осиково и Михалково не припарват там,щото дори и с техните методи ще хванат ... дедовия си.Ай стига халосии 

А,бе Путьо Маринкин ,месарче смолианско..не те питам за локвата в устово питам за "Въча"....4увал сам 4е по циал ден даржиш на диадовиа ти..................ура:))Язовира ми е любим и мога си питам и си хода по сяко време ... приоритет за мен нее рибата а природата....а ти си кисни кат ебан калвач на моста на "СУХОВО".INCUBUS написа:А,бе,пич,ти съзнаваш ли по кое време питаш за този водоем и какви са климатичните условия точно в този период?Даже бракониерите 4-то поколение от Осиково и Михалково не припарват там,щото дори и с техните методи ще хванат ... дедовия си.Ай стига халосии

- sladkishka1
- научил се да хвърля
Мале,малеее! Не така ве!valkata34
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
Колеги гледам добре се храните ама да минеме към темата защото и на мен това ми е един от любимите водоеми и за това ще ви помоля ако някой има дори инфо от лятото да я сподели ... Благодаря предварително 

- StoychevV
- разбира нещата
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1%82%D0%B0 ето тука една тема от миналата година
Може да се каже че е от лятото

Здравейте,колеги ! Valkata34 в случая мисля ,че е прав.Колегата INCUBUS не би трябвало да е толкова заядлив...,но без коментар!Та да си дойдем по темата. Преди месец и половина нивото беше много ниско,на понтоните беше невъзможно да се пусне лодка.Но въпреки това местни колеги казваха,че имат слука на едър кустур и по някоя инцидентна сулка.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дали е прав или не Валката няма значение. Подобна простотия няма място във форума

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.