Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мнения за спининг Mitchell
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Мнения за спининг Mitchell
Аз ,като начинаещ щукар, след кратко избиране, разбира се , понеже се зарибих много след хванатата 1 -ва щука,и обиколени 5 рибарски магазина в стз., си взех този Мичел: http://www.koederwahnsinn.de/shop/show_ ... ts_id=1805 , за 90 лв. -дължина 2,70 м., акция 15-50 см, карбон и подсилена в дръжката с кевларена оплетка . Водачите са СИЦ . Много удобен макародържач , поставен така , че макарата не се усеща по време на риболов, понеже макародържача е прибран към самата дръжка. Коркова дръжка ,не корково покритие а цели пръстени корк.На пръв поглед след 6 излета мога да кажа , че е доста стегната и пъргава въдица за акцията си, и е лека-176 гр.Основно ще се ходи по Тунджа и пресевните и.Нямам почти никакъв опит със спининг и незнам дали избора ми е добър.
Re: Мнения за спининг Mitchell
Колега по прицип с тази дължина и акция, това е типична щукарка, а теглото й е доста голям плюс.Най - важното в случая е да ти е удобна и да можеш да замяташ лесно и точно с нея и да ти пасне на ръката така да се каже.Познавам един човек с точно такава пръчка лови основно сом , риби до 15 кг си ги вади с нея без проблем.
или грама май по - добреgarypallister написа: акция 15-50 см.

Туй риболова не е за мен 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
?garypallister написа: Много удобен макародържач , поставен така , че макарата не се усеща по време на риболов, понеже макародържача е прибран към самата дръжка. Коркова дръжка ,не корково покритие а цели пръстени корк.

-
- новобранец
не можах да обясня добре за ръкохватката и макародържача , затова показвам... 

- Прикачени файлове
-
- mitchell.jpg (17.8 KiB) Преглеждано 1877 пъти
-
- ще става разбирач
Здрасти колега, по мое скромно мнение си направил правилен избор.Пръчката е доста добра за тази цена и ще ти върши чудна работа.Най важното е да ти пасва на ръката,ако е така значи всичко е ОК.Много успешни излети и големи щуки с новата придобивка.Бъди жив и здрав

-
- ще става разбирач
Здрасти колега, по мое скромно мнение си направил правилен избор.Пръчката е доста добра за тази цена и ще ти върши чудна работа.Най важното е да ти пасва на ръката,ако е така значи всичко е ОК.Много успешни излети и големи щуки с новата придобивка.Бъди жив и здрав

-
- фен клуб-скобар
Такава тема се пуска преди да си взел пръчката. Сега и да ти кажем че става или не става вече си я взел
Ще разбереш дали е добра като я пробваш на живо как се представя. Успех
Иначе прилична ми се вижда.

Ще разбереш дали е добра като я пробваш на живо как се представя. Успех

Иначе прилична ми се вижда.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- новобранец
Поучавам се от владо-фидера и веднага пускам нова тема - каква макара сега да си взема за Мичела.. 

Хубав ти е изборът.Аз имам почти същите Мичели само че са 3 броя,но с акция 5-100 грама. екстрем се водят.Много са здрави и пъргави,вадя само големи риби с тях.За малки не клеча по водоемите.Ползвам ги за всякакъв риболов.И макари Мичел да си вземеш ,според парите разбира се.И аз питах тук в сайта,след като си ги купих.Уверих се че са с една две класи пред всички останали.Много да хващаш
-
- ще става разбирач
Колега,притеснява ме само акцията 10 -30 ,иначе всичко си е както трябва.Но ако я полваш за щука,може да се окаже малко мекичка. А за сом, няма да говорим !!!,
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- кандидат преподавател
Колегата в първия си пост е написал 15-50 грама,което всъщност не е акция,ами е тест на пръчката,и си мисля,че не само става за щука /аз пък почвам да ги гоня с "Формакс Страйкър"2,70 с тест 10 -30грама тест/,ами спокойно на първо време си става и за сом,ако се намери такъв да му клъвне на рибешкото "менте" 

-
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега.Пръчката която си взел си е идеална за щуки.Най важното е на теб да ти допада пръчки много ,евтини и скъпи,маркови и не маркови нека ти върши работа и много щуки да ти извади тогава ще разбереш сам дали е добра.наслука
Здравей, колега! Имам същата спинарка и съм предоволен. Най- голямата ми щука е към 3 кила, за секунди влезе в кепа. Ползвам я от брега и последно от лодка - перфектна! Че дори и тролих с нея. Успех и много трофеи!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да ти е честита гегичката и много рибки на нея . Относно макарата най-добре да отидеш с пръчката до някой магазин и да разбереш с колко грамова такава се балансира . Оттам натам ако търсиш нещо в клас 50 - 150лв. си взимаш Риоби по избор , в клас 150 - 250лв. има перфектни АБУта гледам , в клас над 300лв. Дайва или Шимано и тъй

Много интересно ми стана след това ти изказване та да питам с кои други я съпостави - Треню , Гатти , Мегабасс , Дайва , Евъргрийн , Г. Ломис , Ст. Кроа , Ламиглас , Лъки Крафт и и още поне педесетина къде са с много класи пред Мичелите по други мнения как моето примерно лиqvor_19 написа:...Уверих се че са с една две класи пред всички останали...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов