Грип!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Грип!!!

Мнение от kolio_vg »

Не знам за вас колеги,но аз съм жертва на тоя грип и ми иде да се застрелям вече,голяма мъка,други геройски паднали жертви има ли ? :( :( :( :?
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Re: Грип!!!

Мнение от koda33 »

Това е от нередовно пиене :drinkers: :lol:
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_vg »

koda33 написа:Това е от нередовно пиене :drinkers: :lol:
И ти си прав,аз грам не барам пиене,за това ся боледувам :D
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Горе главата,колега!Съпругата ми я прегази,5 денонощия се търкаля кат ранен германец при отстъпление на Източния фронт,остана кашлица като на 60 годишен потребител на махорка,ама оживя.С малко помощ от официалната медицина - ремантидин и помощно самодейно лечение с много течности - разни чайчета и отвари.Щом започна да ми се кара,значи се е оправила в една достатъчна степен :lol: Мен обаче не ме хваща-едва ли е от редовното употребление на "медицинското"ми питие - мастика"Пещера".По-вероятно е предните години да ме е газил същия или подобен вирус,та сега,като ме е разпознал,сигурно се е изхилил гадно и е рекъл: "О,здрасти, братчед!Не си интересен-дежа вю"...
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Ето ви ---> Убиецът на грипа.

60 кинта е, от и-бей може на 50. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Аз препоръчвам:

В края на Октомври до към края на Март да се пие/гаргара/ пчелен клей разтворен във 70% спирт - една чаена лъжичка се смесва с 20 грама вода. Всяка сутрин на гладно и след това поне час нито пиене, нито ядене.

Наред с него е добре по една капсула Samento /на Лечител - струва 60лн голямата опаковка/ пак сутрин.

По принцип и мен грипа не ме пропуска, но от две-три години поне минава по-леко. Тая година още държа и дано да е така до края на епидемията, че и след това
chema154
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chema154 »

и мен ме удари грипа яко температура и кашлица ама реших да пробвам самолечение.пия оспамокс и наи разлишни чаичета и спрях да дигам температура ама ми остана кашлицата.дано да са оправа скоро че взе да ми писва вече.поздрави :)
заимало са е едно немане
kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_vg »

chema154 написа:и мен ме удари грипа яко температура и кашлица ама реших да пробвам самолечение.пия оспамокс и наи разлишни чаичета и спрях да дигам температура ама ми остана кашлицата.дано да са оправа скоро че взе да ми писва вече.поздрави :)
Мен температурата ме подмина,за сметка на стабилната хрема :D :D
Gogo55
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Gogo55 »

Аз зимата всяка седмица задължително поне по един лимон , на месеца по бурканче мед , повече чесън ако не всеки ден то през ден два със гореща супа и оцет , повече разходки на открито и в балкана леко облечен за да ми е студено и да се движа повече/спорт/ за закаляване, и от 20 години я съм хващал грип 2-3 пъти я не.Не съм сигурен че е от това, ама това ми е останало в ъкъла от една туристическа книга която съм чел като ученик и само това спазвам-грип нема :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”