Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Грип!!!
Модератор: dantho.mihov
Грип!!!
Не знам за вас колеги,но аз съм жертва на тоя грип и ми иде да се застрелям вече,голяма мъка,други геройски паднали жертви има ли ?

- koda33
- разбира нещата
Re: Грип!!!
Това е от нередовно пиене

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
И ти си прав,аз грам не барам пиене,за това ся боледувамkoda33 написа:Това е от нередовно пиене![]()

-
- кандидат преподавател
Горе главата,колега!Съпругата ми я прегази,5 денонощия се търкаля кат ранен германец при отстъпление на Източния фронт,остана кашлица като на 60 годишен потребител на махорка,ама оживя.С малко помощ от официалната медицина - ремантидин и помощно самодейно лечение с много течности - разни чайчета и отвари.Щом започна да ми се кара,значи се е оправила в една достатъчна степен
Мен обаче не ме хваща-едва ли е от редовното употребление на "медицинското"ми питие - мастика"Пещера".По-вероятно е предните години да ме е газил същия или подобен вирус,та сега,като ме е разпознал,сигурно се е изхилил гадно и е рекъл: "О,здрасти, братчед!Не си интересен-дежа вю"...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Аз препоръчвам:
В края на Октомври до към края на Март да се пие/гаргара/ пчелен клей разтворен във 70% спирт - една чаена лъжичка се смесва с 20 грама вода. Всяка сутрин на гладно и след това поне час нито пиене, нито ядене.
Наред с него е добре по една капсула Samento /на Лечител - струва 60лн голямата опаковка/ пак сутрин.
По принцип и мен грипа не ме пропуска, но от две-три години поне минава по-леко. Тая година още държа и дано да е така до края на епидемията, че и след това
В края на Октомври до към края на Март да се пие/гаргара/ пчелен клей разтворен във 70% спирт - една чаена лъжичка се смесва с 20 грама вода. Всяка сутрин на гладно и след това поне час нито пиене, нито ядене.
Наред с него е добре по една капсула Samento /на Лечител - струва 60лн голямата опаковка/ пак сутрин.
По принцип и мен грипа не ме пропуска, но от две-три години поне минава по-леко. Тая година още държа и дано да е така до края на епидемията, че и след това
-
- ще става разбирач
и мен ме удари грипа яко температура и кашлица ама реших да пробвам самолечение.пия оспамокс и наи разлишни чаичета и спрях да дигам температура ама ми остана кашлицата.дано да са оправа скоро че взе да ми писва вече.поздрави 

заимало са е едно немане
Мен температурата ме подмина,за сметка на стабилната хремаchema154 написа:и мен ме удари грипа яко температура и кашлица ама реших да пробвам самолечение.пия оспамокс и наи разлишни чаичета и спрях да дигам температура ама ми остана кашлицата.дано да са оправа скоро че взе да ми писва вече.поздрави

Аз зимата всяка седмица задължително поне по един лимон , на месеца по бурканче мед , повече чесън ако не всеки ден то през ден два със гореща супа и оцет , повече разходки на открито и в балкана леко облечен за да ми е студено и да се движа повече/спорт/ за закаляване, и от 20 години я съм хващал грип 2-3 пъти я не.Не съм сигурен че е от това, ама това ми е останало в ъкъла от една туристическа книга която съм чел като ученик и само това спазвам-грип нема