Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Юри-много пролетно летни снимките! Вчера на Самуилово над моста 30 души мааха с червени зелени и т.н. тройки-кой с мънисто,кой без него! ИАРА се бяха изтапанили по средата на моста и гледаха както аз гледах синковеца кога проходи-демек Флюбено! Е таквоз безобразие не съм виждал-народа си дереше както му падне-реакция-кръгла 0!Преди една седмица бях пак там-що годе се спазваха правилата-имаше тройки с мънисто,ама 14-16№! Снимки няма да качвам..................щото като се сетя и почвам да псувам на глас! БОЖЕ- ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АМИН!
-
- новобранец
Зимно време не ходя там,защото рибата не дава на стръв в него участък.grandal_331 написа:Юри-много пролетно летни снимките!

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С риск да си мръзна залудо, идните дни се изстрелвам на място, на което хора не ходят. Не съм сигурен дали по това време държи риба, но поне ще си почина 2-3 часа на студа без да хабя нерви с талибани. Ако има мераклии за неделя, понеделник, вторник, свиркайте. 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- кандидат преподавател
Днес с бандата една голяма обиколка и едно голямо капо
,Чинтуловския канал,бистър и замръзнал,старите рибарници на Фишкома -замръзнали,реката бистра -не ще,даже и тройкаджиите бяха капо,дай боже все да е така
Оттам на старите дупки на бай Христо епизодични върхари ,абе мъъъка

- smoky
- научил се да хвърля
И около Сливен, и около Ямбол зле работата по реката...
Май ще трябва да се ходи в навалицата на Римския мост поне да начешем крастата с дребни каракудки. 

-
- научил се да хвърля
A бе какво ги правят тези дребни каракудки та те нямат и педя ,защо не ги оставят поне една година та малко да пораснат и да ти прави поне малко кеф. Тази година не съм xодил иняма да отида ,но миналата година бяx веднаж и видяx какво се лови тхам та и цезли кофи. Затова питам какво яправят таэи арматура
-
- новобранец
Канал "Средна Тунджа"

Риби: уклей,бабушка,речен кефал,черна мряна,костур,морунаш,каракуда,кротушка,сладководно попче (???щука,американска пъстърва, бяла риба???)
Подходяща стръв: бял червей,пинки,земен червей,царевица, жабчета,живи рибки(уклей,змиорка,щипок),вердевас,джанка,вишна,череша,грозде,тесто,мравка
Места за риболов: При замътена вода-всички.При бистра вода-близо до укрития за рибата.
Захранка:През пролетта и есента рибата се влияе много силно от захранката.В зависимост дали се търси бабушка или кефал си прави по-едро компонентна или по-фина подхранка. Като при риболов на бабушка е нужно ритмично подхранване,за разлика от случаите,когато се търси кефал. Зимата и лятото захранка е нежелателно да се употребява.
Поздрави!

Риби: уклей,бабушка,речен кефал,черна мряна,костур,морунаш,каракуда,кротушка,сладководно попче (???щука,американска пъстърва, бяла риба???)
Подходяща стръв: бял червей,пинки,земен червей,царевица, жабчета,живи рибки(уклей,змиорка,щипок),вердевас,джанка,вишна,череша,грозде,тесто,мравка
Места за риболов: При замътена вода-всички.При бистра вода-близо до укрития за рибата.
Захранка:През пролетта и есента рибата се влияе много силно от захранката.В зависимост дали се търси бабушка или кефал си прави по-едро компонентна или по-фина подхранка. Като при риболов на бабушка е нужно ритмично подхранване,за разлика от случаите,когато се търси кефал. Зимата и лятото захранка е нежелателно да се употребява.
Поздрави!

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Много добро представяне на канала:)
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
браво колега супер инфо
надявам се да се въсползвам след време
само ако може да кажеш снимките между чинтулово и селиминово ли са
мерси предварително
надявам се да се въсползвам след време
само ако може да кажеш снимките между чинтулово и селиминово ли са
мерси предварително
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
Хубави снимки !Браво!
Преди ми беше едно от любимите места от прелеза до Чинтулово,но местните виладжии се научиха да слагат кабелите от помпите директно в канала......И улова стана случаен и епизодичен
за съжаление...не ходя вече там 
Преди ми беше едно от любимите места от прелеза до Чинтулово,но местните виладжии се научиха да слагат кабелите от помпите директно в канала......И улова стана случаен и епизодичен

Днес положението 1 към 1!slivnalia написа:Днес с бандата една голяма обиколка и едно голямо капо,Чинтуловския канал,бистър и замръзнал,старите рибарници на Фишкома -замръзнали,реката бистра -не ще,даже и тройкаджиите бяха капо,дай боже все да е така
![]()
здравеите колеги днес ходих на Роза но язовира бе6е замръзнал от там отидох на Ямболската час на реката мисля че му викат нещо като до shella но маи бях от грешната страна на реката стори ми се на нчколко пъти че клъвна но не сам сигурен а и си набелчзах чъдесно местенце от другата страна което възнамерявам утре да пробвам но ще видим а като цяло реката ми се видя мътна бърза и паднала за сега е това от мен утре още надявам се
ribolova e udovolstvie(da go ........... brakonieri,para6otisti i prochey)
-
- кандидат преподавател
pechat написа:Колеги, как е положението около Крушаре по реката?
Зле е ,повсемесно рибата си пасува, а иначе виж тук http://forum.nariba.com/viewtopic42968.html