Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
- kluna_
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
Айде бе никой ли не ходи по Вита да каже какво се лови. Защо всички мълчат

- tedideo
- научил се да хвърля
колега в събота бях там направо не е за говорене
под циментовия имаше сиг 5000 човека ,направо страшна работа и ако от тях изяди някои по 1-2 скобара ша е добре

- kluna_
- научил се да хвърля
знае ли някой какво става по Г.Дъбник? Има ли раздвижване на костура...
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
колега по-добре се пробвай по Вита или Искъра,или си пий виното до март,когато може да се пробваш на повече места.Аз лично наблягам на последното.За инфо за по "скрити" места по Вит или Искър ми пиши на лични.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Еййй!!!
Няма насищане тази паплач.
Не съм ходил за риба цяла седмица и реших да спра поне да видя какво става след циментовия. Викам си толкова народ в този студ. Всичките с макари. Странна работа!
Спрях, слезнах от колата, добре че всичко беше замръзнал иначе щях яко на си намажа шпицарите
Гледам колегите изтичат спокойно плувка след плувка. Питам един майстор какво е положението. Той ми отговаря, че току що пристига, а пък разхвърлял багаж за една седмица.
Нещо ми прищраква и тогава забелязвам как ме поглеждат скрито всички. Гледам и че нещо не презамятат и почвам да се подсмихвам. Бързо се усетиха "майсторите" и показаха яките тройки.
И пак...
Днес пък при разбор на тежката риболовна ситуация (много лед и студ се задава), в култовото средище, зоомагазина на Чопъра, чух, че се ловят дребни шаранчета. Есента пак писах за тези набези, но... за мен остана загадка виц ли е това или пак бракониерство.
Понеже доста пътувам, спирам, разглеждам, а понякога и замятам, съм забелязал че живея точно в меката на бракониерството и безхаберието на властите. Не смятате ли, че не е нормално при активен годишен риболов, да не си проверяван от 22 години
Няма насищане тази паплач.
Не съм ходил за риба цяла седмица и реших да спра поне да видя какво става след циментовия. Викам си толкова народ в този студ. Всичките с макари. Странна работа!
Спрях, слезнах от колата, добре че всичко беше замръзнал иначе щях яко на си намажа шпицарите

Гледам колегите изтичат спокойно плувка след плувка. Питам един майстор какво е положението. Той ми отговаря, че току що пристига, а пък разхвърлял багаж за една седмица.
Нещо ми прищраква и тогава забелязвам как ме поглеждат скрито всички. Гледам и че нещо не презамятат и почвам да се подсмихвам. Бързо се усетиха "майсторите" и показаха яките тройки.
И пак...
Днес пък при разбор на тежката риболовна ситуация (много лед и студ се задава), в култовото средище, зоомагазина на Чопъра, чух, че се ловят дребни шаранчета. Есента пак писах за тези набези, но... за мен остана загадка виц ли е това или пак бракониерство.
Понеже доста пътувам, спирам, разглеждам, а понякога и замятам, съм забелязал че живея точно в меката на бракониерството и безхаберието на властите. Не смятате ли, че не е нормално при активен годишен риболов, да не си проверяван от 22 години

-
- научил се да хвърля
Приятел ми каза по телефона , че разбрал, че преди 2-3 нощи на циментовия са електрифицирали щуките. Мислех , че бият само на затънтени места но явно немат спиране. Ина това място му таковаха ма.та.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз за това на циментовия не стъпвам!Последния път се сблъсках със същото!Но беше доста по-нагла история - косяха си без да им пука!
И накъде бях тръгнал с тъпите си червейчета?!Звъннах на 064 804 325 или на 0887 21 26 66 /не помня точно/- обещаха ми да прескочат ,но след висене близо час ми писна и отпраших.

- kluna_
- научил се да хвърля
АХ, защо ли всички толкова сте прави
Съгласен съм с всичко ама няма кой.....
ИАРА-ПЛЕВЕН, КЪДЕ СТЕ БЕ, СПИТЕ ЛИ ИЛИ СТЕ С ТЯХ

Съгласен съм с всичко ама няма кой.....

ИАРА-ПЛЕВЕН, КЪДЕ СТЕ БЕ, СПИТЕ ЛИ ИЛИ СТЕ С ТЯХ

-
- ще става разбирач
есента бях на кея на големия каилъшки към 12 часа вечерта и видях едни с лодка да хвъргат мрежа.реших да звъна на ИАРА.казах и какво става и тия викат идваме веднага.изчаках половин час никои няма званях пак те пак ми викат че идват.за 1 час и званях няколко пъти щото никои не доиде и накрая спряха да вдигат и телефоните.за плевенските иара нямам думи.тук сигурно е областа с наи много бракониери в БГ
заимало са е едно немане
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Ами защо да ходят по тия студове да си развалят спокойствието?!Нито ще си увеличат заплатите,само неприятности ще си създадат
Колеги,нищо няма да се промени,нека не се заблуждаваме....мисленето и постъпките на мнозинството от нас нямат нищо общо с нормалното .Бях на това място преди да почнат масово да косят,рибите си кълвяха на почти всичко бял,рибки,черва,маниста...Излизаха много добри риби,но въпреки това всички прибираха всичко -малки кленчета по 10см,скобарчета по педя . Ами спомнете си ноември-декември Садовец улови по 10-20кг скобар...!За какво изобщо говорим!От кого да очакваме помощ?Нищо няма да се промени към добро нито в риболова нито в държавата!Извинявам се на засегнатите,мнението е мое!Наслука!

Абе колеги кво се правите на възпитани,тия от ИАРА да си ебът путката майна!!!!!!
колеги от плевен към средата на февруари ми предстои командировка в долна митрополия и ви питам къде мога да хвана някоя риба ще бъда много благодарен да ми дадете някои съвет
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Няма как да се каже от сега.
Зависи какви са нивата на реките и дали са замръзнали язовирите. Последното е най-вероятно. Пиши пак тогава.
Зависи какви са нивата на реките и дали са замръзнали язовирите. Последното е най-вероятно. Пиши пак тогава.
благодаря за отговора колега
ще пиша тогава по късно /дни преди да тръгна/
ще пиша тогава по късно /дни преди да тръгна/