къмпинг Сушина яз.Тича

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
iivv00
новобранец
новобранец

къмпинг Сушина яз.Тича

Мнение от iivv00 »

Някой да каже ходил ли е на почивна база Сушина http://www.ticha-holiday.com/bg/index.html и да сподели впечатления за там.Ако знаете други места подходящи хем за пикник с деца хем зариболовоколо Шумен да каже нещичко
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: къмпинг Сушина яз.Тича

Мнение от jibira »

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
AMUR4ETO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AMUR4ETO »

базата на сушина е равно на браконерска база .там мрежите не са махат само се проверяват
rumaviio
новобранец
новобранец

Мнение от rumaviio »

Здравейте ! От 24 до 27.07.2010г бях на почивната база до с. Сушина и съм много разочарован от всичко там. Като започнем от посрещанито, че чак до заминаването от това място. Посреща Ви един мъж по шорти и гол до кръста(не мисля, че трябва да му гледам прелестите). Имахме резервация, когато отидохме бунгалата ги бил дал на други. Няма никаква хигиена на това място. На балкончето на бунгалото 7-8 гнезда на лястовички и ние под пълните с лястовчки гнезда ядем. Няма санитарен възел, както пише в официалната им страница, има обща баня и тоалетна, която е потънала в мизерия. Никой уважаващ себе си човек не би се изкъпал на това място. Изключително некоректно отношение от този, който държи бунгалата(тръгва да скача на бой, подслушва разговори). Като казах разговори да добавя НЯМА обхват на телефоните, само на определени места и се губи постоянно. Пътят е труднопроходим до бунгалата с кола. С джип-да, но с кола е трудно.

И така ако някой мисли, че тези условия подобават за жинот в 21 век нека отиде, няма какво да го впечетли.

Относно риболова - има риба, вярно не е в големи количества. Предимно се лови на плувка, на дъно просто не бутна за трите дена. Вечер има много комари, просто вечерният риболов е невъзможен.

Наслука !
EAE
новобранец
новобранец

Мнение от EAE »

Здравейте, ще се опитам и Аз да споделя моето мнение за базата на Сушина , решихме с мои приятели да отседнем за една две вечери на това красиво местенце ,
верно е че пътя не е в добро състояние но пък за които иска няма проблеми , с моита кола минах без проблеми а тя е много ниска и отделно беше нова когато ходих там и след като съм стигнал до базата значи няма ядове , бунгалата са според изискванията има и със самостоятелен възел и с общт, за цените които са отдават мисля че са на ниво имаики предвид че има хотели три звезди които са с мн по лоша хигиена , мястото предлага много добри условия за прекарването на два три дена а за рибари без каравани е идеално место да се насладят на прекрастната зона , базата е отделена от язовира на около 50 метра което дава възможност да се стигне бързо до водоема .... тоест от леглото директно на водоема а късно вечерта да се насладите на БИРА СКАРА :drinkers: :drinkers: :drinkers: .
Посрещането > чакаха ни няколко качулки предрешени като домакини на базата по джапанки и бермуди голи до кръста които докато им обясним за какво сме там ни направиха на пух и прах и между временно ни настаниха кои където си поиска , нечовешката им любезност стигна до там че ни предложиха да си изберем място за скромния банкет които решихме да си спретнем, имаики в предвид условията които се предлагат имаше и други мазохисти решили някои да ги :axe: :smt067 :smt068 :smt067 :smt070 разтовари от напрежението на седмицата, ........................ та така си е там ...............и да не пропусна на заминаване ни замерваха с камани и винкели ............ :D :D :D :D :D
п.с. Колеги , разбирам че има мн хора с различно виждане по тези въпроси но Аз мога да препоръчам на мн хора мястото за кратък излет до 3 дена а, за любителите на разкоша бих препоръчал мн други местенца които са на средна цена от около 100,200 евро за вечер където може да се чувствате като царе но това е в западна европа ................... а тук за 6/8 лв. на човек и тази природа е мн гот.
Желая много успехи на въдичарите и любителите на природата дръзнали да се изправят срещу владетеля на базата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...................

не съм рекламен агент ,а просто един ценител на природата и :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
sveti54
новобранец
новобранец

Мнение от sveti54 »

базата е във вододайна зона за какъв риболов иде реч
Аватар
тони котев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от тони котев »

EAE написа:Здравейте, ще се опитам и Аз да споделя моето мнение за базата на Сушина , решихме с мои приятели да отседнем за една две вечери на това красиво местенце ,
верно е че пътя не е в добро състояние но пък за които иска няма проблеми , с моита кола минах без проблеми а тя е много ниска и отделно беше нова когато ходих там и след като съм стигнал до базата значи няма ядове , бунгалата са според изискванията има и със самостоятелен възел и с общт, за цените които са отдават мисля че са на ниво имаики предвид че има хотели три звезди които са с мн по лоша хигиена , мястото предлага много добри условия за прекарването на два три дена а за рибари без каравани е идеално место да се насладят на прекрастната зона , базата е отделена от язовира на около 50 метра което дава възможност да се стигне бързо до водоема .... тоест от леглото директно на водоема а късно вечерта да се насладите на БИРА СКАРА :drinkers: :drinkers: :drinkers: .
Посрещането > чакаха ни няколко качулки предрешени като домакини на базата по джапанки и бермуди голи до кръста които докато им обясним за какво сме там ни направиха на пух и прах и между временно ни настаниха кои където си поиска , нечовешката им любезност стигна до там че ни предложиха да си изберем място за скромния банкет които решихме да си спретнем, имаики в предвид условията които се предлагат имаше и други мазохисти решили някои да ги :axe: :smt067 :smt068 :smt067 :smt070 разтовари от напрежението на седмицата, ........................ та така си е там ...............и да не пропусна на заминаване ни замерваха с камани и винкели ............ :D :D :D :D :D
п.с. Колеги , разбирам че има мн хора с различно виждане по тези въпроси но Аз мога да препоръчам на мн хора мястото за кратък излет до 3 дена а, за любителите на разкоша бих препоръчал мн други местенца които са на средна цена от около 100,200 евро за вечер където може да се чувствате като царе но това е в западна европа ................... а тук за 6/8 лв. на човек и тази природа е мн гот.
Желая много успехи на въдичарите и любителите на природата дръзнали да се изправят срещу владетеля на базата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...................

не съм рекламен агент ,а просто един ценител на природата и :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Вдигате си рейтинга ,а :lol: .Стига с тези номера.
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”