Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

грудово язовира
Модератор: sapuna
- gogobogo
- кандидат преподавател
грудово язовира
колеги не се седи в къщи в това хубаво време така че утре отивам за риба.май най подходящо е на грудово на язовира та въпроса ми е как е там през последната седмица(прочетох какво са напрвили миналата седмица локал и колегите) и дали калве на плувка или само на дъно.благодаря предварително за информацията
- gogobogo
- кандидат преподавател
значи днес отидох на грудово и застанах на малко преди скалите и резултата веше един шаран към кило и над 10 кг таранка най-малко.шарана удари на фидер а на плувка таранката на торен.ако не духаше гадния вятър удоволствието щеше да е пълно.шарана беше покрит с червени петна някой знае ли защо.на влизане пазача взе за ме зававлява че от другата страна удряло от щука от онази дето никой не е хващал че даже и американски сом по 2 кила.
-
- сериозен играч
Ами някои имаха а други не
Аз си купих 3 шарана от тези дето хванах .Е точно тези нямаха петна.
Иначе наистина беше голям кеф
А за захранката краси ( Local) да каже ..
Аз си купих 3 шарана от тези дето хванах .Е точно тези нямаха петна.
Иначе наистина беше голям кеф
А за захранката краси ( Local) да каже ..
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
какви са условията
какви са условията на тоз язовир бе колеги ясно че е платен ама кви пари изкат
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- Local
- учете се от него
Захранката беше.... 2kg Promix Special, 1kg Respect Шаран , 1kg MVDE Supercarp Strawberry , и 1кг от сухата смес за протеинови топчета на Carp Attack - Carpix Birdy.
Последното стяга топките направо като камък , но пък за сметка на това бързо се разпадат като паднат на дъното.
И естествено една голяма консерва сладка царевица - 850мл.
Всички шарани ги взехме на царевица , за разлика от предния път.
Едно малко подсказване... шарана взима най-добре когато "лежиш" само 3-4см на дъното с повода , а не както повечето колеги правиха ... да лежат с целия повод.
Последното стяга топките направо като камък , но пък за сметка на това бързо се разпадат като паднат на дъното.
И естествено една голяма консерва сладка царевица - 850мл.
Всички шарани ги взехме на царевица , за разлика от предния път.
Едно малко подсказване... шарана взима най-добре когато "лежиш" само 3-4см на дъното с повода , а не както повечето колеги правиха ... да лежат с целия повод.
Клавиатура риба не лови!!!