супер уикенд

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

Изображение[/quote]

браво за природата и за излета :lol:
Изображение
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Браво и от мен! Съвсем благородно ви завиждам :) . Чудесен излет, хубава природа и както разбирам много + емоции... и риби. Желая ви още много подобни и по-хубави от този излети. Мен освен забраната ме налегна и работата и.... мъка, мъка... :?
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Кога ще падне давността за разкритие :?: :wink: :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Кога ще падне давността за разкритие :?: :wink: :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За съжаление на колегите рибари няма да падне никога :oops: :oops: :oops: , е освен ако не се променят морала и вижданията на масовия рибар :D , което е много малко вероятно. Пак за съжаление :?
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Ivak написа:За съжаление на колегите рибари няма да падне никога :oops: :oops: :oops: , е освен ако не се променят морала и вижданията на масовия рибар :D , което е много малко вероятно. Пак за съжаление :?
МНОГО ПРАВИЛНО! Аз на същия принцип!

Пак за съжаление ще се образуват все повече затвориени крагове, общества, "дружинки" :lol: ...и т.н., но всяко зло за добро!

Като се замисля все повече се обособяват две понятия за човек, който отива за риба: РИБАР и РИБОЛОВЕЦ! :roll:

И Ивак рибарите не са такива, те станаха такива! Всичко е култура! От по-стари на по - млади....не искам да отварям въпрос за циганите и други тъмни субекти, че ще стане сложно! :x

Пазате природата и красотата на майка България и наказвайте люто нарушителите! :wink:
Последно промяна от bankera на Съб Апр 21, 2007 8:53 am, променено общо 1 път.
Изображение
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Ivak написа:За съжаление на колегите рибари няма да падне никога :oops: :oops: :oops: , е освен ако не се променят морала и вижданията на масовия рибар :D , което е много малко вероятно. Пак за съжаление :?
МНОГО ПРАВИЛНО! Аз на същия принцип!

Пак за съжаление ще се образуват все повече затвориени крагове, общества, "дружинки" :lol: ...и т.н., но всяко зло за добро!

Като се замисля все повече се обособяват две понятия за човек, който отива за риба: РИБАР и РИБОЛОВЕЦ! :roll:

И Ивак рибарите не са такива, те снаха такива! Всичко е култура! От по-стари на по - млади....не искам да отварям въпрос за циганите и други тъмни субекти, че ще стане сложно! :x

Пазате природата и красотата на майка България и наказвайте люто нарушителите! :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”