Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Баластриерен водоем "Дупките" гр. Бургас
Модератор: sapuna
- РибаР
- научил се да хвърля
Баластриерен водоем "Дупките" гр. Бургас
Някой ходил ли е скоро там и имал ли е слука?
Интересува ме дали няма да има също Речен Кефал ?
Интересува ме дали няма да има също Речен Кефал ?
-
- разбира нещата
Днеска мислех да забия на там ама ме викнаха по работа
Утре ако има време ще отида и ще дам инфо но мисля че няма нищо а и трябва да познаваш поне малко водоема че на някои дупки мирише рибата
кефал няма обаче почва да се въди лин,миналата година един колега беше изкарал един към 300-400гр
от известно време има няколко лодки които здраво тарашат и може нищо да не остане в голямата дупка
Утре ако има време ще отида и ще дам инфо но мисля че няма нищо а и трябва да познаваш поне малко водоема че на някои дупки мирише рибата
кефал няма обаче почва да се въди лин,миналата година един колега беше изкарал един към 300-400гр
от известно време има няколко лодки които здраво тарашат и може нищо да не остане в голямата дупка

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Те пък дето ще се стреснат.... та на язовир като Шарково, където ходят хора от цяла БГ ИАРА-джиите са дупе и гащи с група бракониери и ги ПАЗЯТ даже, а за една баластиера едва ли ще си развалят рахатлъка...! Аз лично съм изгубил всякаква надежда, че може да чакаме някаква защита от тях...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Имал съм случаи когато съм бил на дупките и са пускали мрежи-премрежват всичко та звънял съм на иара .НА въпроса ми до колко време ще доидат ми викат до половин час а съм ги чакал по 3 часа и никои не е идвал.
Преди месец някаде ходих да видя к'во става -и пак мрежари имаше всяква риба- костур,таранка,шаранЧЕТА,бабушка в мрежите ама на въдица не даваше.Преди седмица ходих на пясъка -3 дънни на вътре и фидера на близо и без да бутне.Според мен рибата там тръгва да кълве поне след забраната или по-скоро когато стане горещо.Ще видим утре каква ще е..........
Преди месец някаде ходих да видя к'во става -и пак мрежари имаше всяква риба- костур,таранка,шаранЧЕТА,бабушка в мрежите ама на въдица не даваше.Преди седмица ходих на пясъка -3 дънни на вътре и фидера на близо и без да бутне.Според мен рибата там тръгва да кълве поне след забраната или по-скоро когато стане горещо.Ще видим утре каква ще е..........
- toko7
- вече хвърля и на тежко
В тези дупки се излива канализацията на Меден Рудник без пречиствателна станция,същто и водите на химическото чистене.В рибата сигорно има елементи от цялата Менделеева таблица.При толкова водоеми те ни разрешиха Дупките-а мангалите са опасали с мрежи Вая,Мандра,Бата и каде ли не,но ИАРА бездейства нали им вървят заплатите.
-
- разбира нещата
Прав си,но пясъка няма връзка с голямото и там рибата е чиста.
Сега се връщам от там ,значи на пясъка абсолютно нищо-метнах 3 дънни и фидера наблизо-без да бутне .На голямата дупка вадят таранка -от дребна до към 0,5кг.Имаше 2 изтървани шарана -казаха че били към 2-3кг,и не всеки вади,ако мястото е хубаво поне може да си начешеш крастата.
Сега се връщам от там ,значи на пясъка абсолютно нищо-метнах 3 дънни и фидера наблизо-без да бутне .На голямата дупка вадят таранка -от дребна до към 0,5кг.Имаше 2 изтървани шарана -казаха че били към 2-3кг,и не всеки вади,ако мястото е хубаво поне може да си начешеш крастата.