Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Подаряват сом на Бойко Борисов
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Подаряват сом на Бойко Борисов
и билет си е извадил и сега от ИАРА немогат нищо да му направят ама много страна ми са вижда цялата работа.посред зима ги лови и то не един ами два 

заимало са е едно немане
- Vlado_852
- разбира нещата
Абе тоя сом тей както го разхождат на ляво на дясно и го въргалят по асфалта, дали е оживял, че да бъде и пуснат обратно във водата?
Би трябвало да НЯМА право на билет поне 1г. след като си плати акта!
П.П. Някои хора цял живот не успяват, а тоя хубостник още с първия билет почна да ги вади по 50 кила.

П.П. Някои хора цял живот не успяват, а тоя хубостник още с първия билет почна да ги вади по 50 кила.
- te4osoma
- разбира нещата
Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
Абе той хубаво го е пуснал в язовира, ама знае ли сома, че като му викнат да излиза за министерската софра, трябва да изприпка тутакси. Или е на каишка
. Друго ако не поне селските зевзеци са си направили голям кодош покрай сома.

E такива лумпени и3биха рибите и сега бием по 600км. и пак капо, а тиа па 3а кмет го и3брали, прост народ! Не надле3, с мреја да ви оградат.....
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- Vlado_852
- разбира нещата
И "ТОВА" е кмет!!!te4osoma написа:http://haskovo.net/?module=video&action ... 887&cat=24

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Чак сега я зачетох тая тема.Това не е кмет,а некво "нищо подобно"-чак сом ще подаряваVlado_852 написа:
И "ТОВА" е кмет!!!Че и на КАНАП я лови.

Ама и нищо ново,журналистите да си учат уроците внимателно,преди да ни пуснат по нанагорнището.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- krokibg
- учете се от него
Сега,да попитам знаещите,някой от Вас дето си пишете глупости,ходил ли е целенасочено за СОМ зимата и знае ли как се лови той по това време
Не пишете,когато не разбирате,дразните с категоричните си изказвания за неща,които не са ви ясни.Друг е въпроса че визирания кмет си е бракониер и освен с бомби,ток и мрежи,риба по друг начин е ловил само в детските си години.Познавам човека лично и лично съм го предупредил че ако се срещнем на Марица и е с ток,ще му вържа кабелите на мъдете.
Що се отнася до сома дали дава или не,отговора е ДА,но малко хора имат куража и знанията да висят с дни за една риба - евентуално
Познавам няколко човика,които му знаят цаката и не са бракониери и цяла зима хващат сом,шаран или амури.Да,има и бракониери,те също са му намерили цаката и хващат,но ако човек знае как и къде,може да си хваща по една класна риба на седмица,стига да му се мръзне.Аз лично имам хванати за един ден,три шарана и един сом който беше 13-14кг,преди години когато ходех.Сега,нямам желание и не ми се мръзне за да ходя.Моля,майсторите да не набъркват риболова с бракониерите,сом си дава дори и сега,не пишете без да знаете.А Мърфито си го плюите,колкото искате,той си го заслужава
Д-р Милчев ви е написал какво са направили по въпроса и няма как да му направят нищо повече.Така че,лека вечер и пишете само за риболова,който практикувате,имате успехи и го разбирате.Ако някои иска да спори,преди години съм качвал ТУК даже и билети на приятели,с които на времето ходехме по цяла зима и хващахме доволно риби.И те,скоро хванаха два сома и един шаран.Циганите от столипиново,също цяла зима ловят и хващат

Що се отнася до сома дали дава или не,отговора е ДА,но малко хора имат куража и знанията да висят с дни за една риба - евентуално

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Сигурно тука трябва да се съгласим,ама нема!Щото си пишеме глупости ... за мен тоя си е некво страшно хюмне.И хич не ми пука от зимни сомове,някак си успявам да преценявам кой е читав и кой не.
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Пон Яну 31, 2011 6:54 pm, променено общо 1 път.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- krokibg
- учете се от него
Пабло,никой не те кара да се съгласяваш,Мърфи да го псуват колкото искат,за даването да не се изказват категорично.Четете какво съм написал преди да пишете,сериозен човек си,не се излагай,поне като такъв те познавам !!!Paublo_Eskobar написа:Сигурно тука трябва да се съгласим,ама нема!Щото си пишеме глупости ... за мен тоя си е некво страшно хюмне.
За "извадения" от него сом съм категоричен че е ваден с бракониерски методи

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Около това се върти и темата!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: За "извадения" от него сом съм категоричен че е ваден с бракониерски методи![]()
![]()

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- krokibg
- учете се от него
Paublo_Eskobar написа:Около това се върти и темата!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: За "извадения" от него сом съм категоричен че е ваден с бракониерски методи![]()
![]()
Щом и ти го казваш,пък кой ловил сомове или неможе да ги лови,е съвсем друго.
Точно де,там се върти,ама децата почнаха да си пишат ей така,колкото да се види че са против бракониерството.Много се възмутени. Лятото всички са майстори,зимата да хванеш се искат знания и практика,която се добива с годините.Да ама,това е друга работа.
Ти,вадил ли си зимата сом,ходил ли си да мръзнеш за един поне веднъж,не говорим за скобарчета и морунажи,там приключихме отдавна

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Плувкар да мята на дъно зимата,някак си странно.Не съм,признавам си.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: Ти,вадил ли си зимата сом,ходил ли си да мръзнеш за един поне веднъж,не говорим за скобарчета и морунажи,там приключихме отдавна![]()
![]()
![]()
![]()

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Тъй като много колеги се включват в обсъждането на темата,дори тя бе почти дублирана днес от друг колега
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=42935 въпроса не опира само до това дали кълве сома през зимата или"спи",а какво се прави с бракониерите,които уж се знаят,ама нямало доказателство,че са такива,а само слухове !?
Май колегата ,който каза :Сома не знам до колко е в летаргия, но държавата на 100% е в летаргия по отношение на контрола над риболова. ,ще бъде най-прав в оценката си

Май колегата ,който каза :Сома не знам до колко е в летаргия, но държавата на 100% е в летаргия по отношение на контрола над риболова. ,ще бъде най-прав в оценката си

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!