Подаряват сом на Бойко Борисов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

chema154
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Подаряват сом на Бойко Борисов

Мнение от chema154 »

и билет си е извадил и сега от ИАРА немогат нищо да му направят ама много страна ми са вижда цялата работа.посред зима ги лови и то не един ами два :axe:
заимало са е едно немане
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Абе тоя сом тей както го разхождат на ляво на дясно и го въргалят по асфалта, дали е оживял, че да бъде и пуснат обратно във водата? :evil: Би трябвало да НЯМА право на билет поне 1г. след като си плати акта!
П.П. Някои хора цял живот не успяват, а тоя хубостник още с първия билет почна да ги вади по 50 кила.
Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от te4osoma »

Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Абе той хубаво го е пуснал в язовира, ама знае ли сома, че като му викнат да излиза за министерската софра, трябва да изприпка тутакси. Или е на каишка :wink: . Друго ако не поне селските зевзеци са си направили голям кодош покрай сома.
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Бойко ще отмъсти за акта на риболовеца :lol:
Изображение
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

E такива лумпени и3биха рибите и сега бием по 600км. и пак капо, а тиа па 3а кмет го и3брали, прост народ! Не надле3, с мреја да ви оградат.....
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

И "ТОВА" е кмет!!! :smt011 Че и на КАНАП я лови. :lol:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Vlado_852 написа:
И "ТОВА" е кмет!!! :smt011 Че и на КАНАП я лови. :lol:
Чак сега я зачетох тая тема.Това не е кмет,а некво "нищо подобно"-чак сом ще подарява :lol:
Ама и нищо ново,журналистите да си учат уроците внимателно,преди да ни пуснат по нанагорнището. :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сега,да попитам знаещите,някой от Вас дето си пишете глупости,ходил ли е целенасочено за СОМ зимата и знае ли как се лови той по това време :?: :?: :?: Не пишете,когато не разбирате,дразните с категоричните си изказвания за неща,които не са ви ясни.Друг е въпроса че визирания кмет си е бракониер и освен с бомби,ток и мрежи,риба по друг начин е ловил само в детските си години.Познавам човека лично и лично съм го предупредил че ако се срещнем на Марица и е с ток,ще му вържа кабелите на мъдете.

Що се отнася до сома дали дава или не,отговора е ДА,но малко хора имат куража и знанията да висят с дни за една риба - евентуално :idea: :idea: :idea: Познавам няколко човика,които му знаят цаката и не са бракониери и цяла зима хващат сом,шаран или амури.Да,има и бракониери,те също са му намерили цаката и хващат,но ако човек знае как и къде,може да си хваща по една класна риба на седмица,стига да му се мръзне.Аз лично имам хванати за един ден,три шарана и един сом който беше 13-14кг,преди години когато ходех.Сега,нямам желание и не ми се мръзне за да ходя.Моля,майсторите да не набъркват риболова с бракониерите,сом си дава дори и сега,не пишете без да знаете.А Мърфито си го плюите,колкото искате,той си го заслужава :idea: :idea: :idea: Д-р Милчев ви е написал какво са направили по въпроса и няма как да му направят нищо повече.Така че,лека вечер и пишете само за риболова,който практикувате,имате успехи и го разбирате.Ако някои иска да спори,преди години съм качвал ТУК даже и билети на приятели,с които на времето ходехме по цяла зима и хващахме доволно риби.И те,скоро хванаха два сома и един шаран.Циганите от столипиново,също цяла зима ловят и хващат :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Сигурно тука трябва да се съгласим,ама нема!Щото си пишеме глупости ... за мен тоя си е некво страшно хюмне.И хич не ми пука от зимни сомове,някак си успявам да преценявам кой е читав и кой не.
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Пон Яну 31, 2011 6:54 pm, променено общо 1 път.
Алберт Айнщайн
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Paublo_Eskobar написа:Сигурно тука трябва да се съгласим,ама нема!Щото си пишеме глупости ... за мен тоя си е некво страшно хюмне.
Пабло,никой не те кара да се съгласяваш,Мърфи да го псуват колкото искат,за даването да не се изказват категорично.Четете какво съм написал преди да пишете,сериозен човек си,не се излагай,поне като такъв те познавам !!!

За "извадения" от него сом съм категоричен че е ваден с бракониерски методи :idea: :idea: :idea:

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: За "извадения" от него сом съм категоричен че е ваден с бракониерски методи :idea: :idea: :idea:
Около това се върти и темата! :wink: Щом и ти го казваш,пък кой ловил сомове или неможе да ги лови,е съвсем друго. :wink:
Алберт Айнщайн
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Paublo_Eskobar написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: За "извадения" от него сом съм категоричен че е ваден с бракониерски методи :idea: :idea: :idea:
Около това се върти и темата! :wink: Щом и ти го казваш,пък кой ловил сомове или неможе да ги лови,е съвсем друго. :wink:

Точно де,там се върти,ама децата почнаха да си пишат ей така,колкото да се види че са против бракониерството.Много се възмутени. Лятото всички са майстори,зимата да хванеш се искат знания и практика,която се добива с годините.Да ама,това е друга работа.

Ти,вадил ли си зимата сом,ходил ли си да мръзнеш за един поне веднъж,не говорим за скобарчета и морунажи,там приключихме отдавна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: Ти,вадил ли си зимата сом,ходил ли си да мръзнеш за един поне веднъж,не говорим за скобарчета и морунажи,там приключихме отдавна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Плувкар да мята на дъно зимата,някак си странно.Не съм,признавам си. :lol:
Алберт Айнщайн
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Тъй като много колеги се включват в обсъждането на темата,дори тя бе почти дублирана днес от друг колега :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=42935 въпроса не опира само до това дали кълве сома през зимата или"спи",а какво се прави с бракониерите,които уж се знаят,ама нямало доказателство,че са такива,а само слухове !?
Май колегата ,който каза :Сома не знам до колко е в летаргия, но държавата на 100% е в летаргия по отношение на контрола над риболова. ,ще бъде най-прав в оценката си :!: :?:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”