Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

яз. Овчарица
Модератор: sapuna
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
яз. Овчарица
Привет колеги
,
моля който има информация за яз.Овчарица да сподели с нас. На 12 юни сме на състезание там, а никаква представа си нямам каква риба има там и на какво кълве. Да кажа, че състезанието ще бъде на плувка. Тази седмица като бяхме в Старозагорско мислехме да минем от там, но за съжаление не можахме
Моля помогнете 

моля който има информация за яз.Овчарица да сподели с нас. На 12 юни сме на състезание там, а никаква представа си нямам каква риба има там и на какво кълве. Да кажа, че състезанието ще бъде на плувка. Тази седмица като бяхме в Старозагорско мислехме да минем от там, но за съжаление не можахме

somove na buket pokrai vtechalata,amerikanski somove v kanalite na chaushan-chaushan vav kanalite na pleskavica ili bial chervei,a na pluvka mnogo karakuda i chat pat sharani ima mnogo slanchevki,chervenoperka,kostur-na prujina izlizat mnogo sharani i karakudi-.,na carevica s med za golemi sharani-- biah tam predi okolo tri sedmici
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
там ходиме доста често, на Раднево става въпрос, нали?
Рибата е страхотни размери и мутанти ... каракудите са между 800 и 1,200 кг. Там е топла водата и рибата по цяла година се размножава,
освен това и арендатора, който в момента е и кмет на Раднево развъжда в отделни люпилни риби и змиорки!!!
Лови се на подвижна плувка по навътре, защото рибата не излиза на топлите плитки води! На дъното има раци и миди - не рискувай ... влакното заминава. Другото е стандартно захранване със лепкава захранка - да пада до долу и да устои на те4ението, не знам в коя част ще ловите! Ако те интересува друго - Питай. Успех на състезанието !!!
Рибата е страхотни размери и мутанти ... каракудите са между 800 и 1,200 кг. Там е топла водата и рибата по цяла година се размножава,
освен това и арендатора, който в момента е и кмет на Раднево развъжда в отделни люпилни риби и змиорки!!!
Лови се на подвижна плувка по навътре, защото рибата не излиза на топлите плитки води! На дъното има раци и миди - не рискувай ... влакното заминава. Другото е стандартно захранване със лепкава захранка - да пада до долу и да устои на те4ението, не знам в коя част ще ловите! Ако те интересува друго - Питай. Успех на състезанието !!!
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
1. На кой участък ще е състезанието, на топлика или на студеното?
Май е по-добре да се лови на мач 4.50м. твърда акция бърз, дълбо4ината е винаги над 6 - 8 метра. Тежки ваглери - от 16 нагоре, дебело основно със здрав повод, забрави за финни линии и т.н. Просто рибата там не е претенциозна и я има в изобилие. Стръвта я прецени на място ... дава на всичко ! Но пак ти казвам финния такъм - според мен - не е за там!
Трябва да наблягаш на каракудите, те са основната цел на състезателите там, а покрай тях излизат и шарани. Мисля че отбора "Номиком" е от там някъде и те знаят най добре! Собственика на язовира се казва Нончо Воденичаров - "Номиком"
Ти от София ли си?
Май е по-добре да се лови на мач 4.50м. твърда акция бърз, дълбо4ината е винаги над 6 - 8 метра. Тежки ваглери - от 16 нагоре, дебело основно със здрав повод, забрави за финни линии и т.н. Просто рибата там не е претенциозна и я има в изобилие. Стръвта я прецени на място ... дава на всичко ! Но пак ти казвам финния такъм - според мен - не е за там!
Трябва да наблягаш на каракудите, те са основната цел на състезателите там, а покрай тях излизат и шарани. Мисля че отбора "Номиком" е от там някъде и те знаят най добре! Собственика на язовира се казва Нончо Воденичаров - "Номиком"

Ти от София ли си?
- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
Да си жив и здрав за инфото
Аз съм от София, а състезанието не съм сто процента сигурна, но мисля, че ще е на топлото, ама ти ако знаеш някакви фитки за сутдонто, по-добре ми я кажи,та да не остана неподгогвена
И аз така съм чувала, че много риба има на този язовира, ама ще видим какви ще са резултатиете. Иначе мойто стратегия е да търся най-популярната риба, ако ще и да е по-дребна, а ако се хване и нещо по-голям, супер
А за захранка можеш ли да ми препоръчаш нещо
Айде пък живот и здрав като мине това състезание, ще организираме и едно тука от форума

Аз съм от София, а състезанието не съм сто процента сигурна, но мисля, че ще е на топлото, ама ти ако знаеш някакви фитки за сутдонто, по-добре ми я кажи,та да не остана неподгогвена

И аз така съм чувала, че много риба има на този язовира, ама ще видим какви ще са резултатиете. Иначе мойто стратегия е да търся най-популярната риба, ако ще и да е по-дребна, а ако се хване и нещо по-голям, супер

А за захранка можеш ли да ми препоръчаш нещо

Айде пък живот и здрав като мине това състезание, ще организираме и едно тука от форума

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Може, на яз.Ярловци в момента е страхотно за състезание/любителско/, излизат каракуди дребни шарани от 150 до 1,200 и червеноперка, на стената, на ден съм ловил до 40 кг. Плаща се 5 лв на човек а рибата се връща обратно или си отбираш колкото ти трябват, останалата пак я връщам и не я плащаш !!! Няма хора, спокойно е и водата е страхотно чиста - дълбочина около 4 - 5.5м идеални аргументи !!!
Успех на състезанието !!! Направи по някоя снимка след състезанието да покажеш улова ...
Успех на състезанието !!! Направи по някоя снимка след състезанието да покажеш улова ...
опа опа. вижте тук: http://forum.nariba.com/viewtopic118.html
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
освен змиорки,пича вьди и чига,пастьрва и японски шаран-има си екипче от УЧЕНИ и е единствения човек,арендатор,дето си разбира от работата-не само изгребва,но и зарибява.освен това прави чуден комплекс с бунгала и крьчма.на този язовир имах честта да погаля 90кг сом,50кг толстолоб и едно малко 45кг бело амурче.ако сте негов човек и ви разреши да половите от садките ви гарантирам такова изживяване,че ще забравите и за ебането,щото ще опознаете един друг вид значително по-разтьрсващ оргазьм...
там например ми се случи да ловя 500гр.бабушки и червеноперки на....помпане 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".