Някъде в България

Модератори: bobopeli, sapuna

s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Някъде в България

Мнение от s_v_e »

Днес 21.04.2007г. с един от най добрите рибари в троян направихме един излет доста успешен,ето малко снимки от там!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
BEAGLE
новобранец
новобранец

Мнение от BEAGLE »

СУПЕР ........КАДЕ Е ТОВА!
:)УСМИХВАИТЕ СЕ
Аватар
boianov
новобранец
новобранец

Мнение от boianov »

Каде тия шаранчета ??? Браво!!! На какво ги хванахте, на косъм ли и с каква стръв ?
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

:smt041 където и да е това-,,НЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ"!!!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Mного, много лошо отношение към рибите :( :evil: !!! Иначе хубав риболов!?
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Айдее

Мнение от Gan4eff »

Айде и тоя много лошо било отношението към рибите а като ги пържиш в тиганчето не е ли лошо отношение А?? когато хванеш едра риба така тя не мърда изобщо докато за хрилете може да скочи , и кво си мислиш ако изобщо изпитва болка рибата /незнам не сам запознат/ мислиш ли че като я държиш за хрилете не я боли а работата е ясна сантрапо кадето и да я хванеш се тая .Тва ми звучи като нехуманното заколване на прасетата дето го измислиха от европеискио саюз е кво молебен ли тряя му наппа преди на го гътна или да го трова с хапче че да не разбере с рибата е същото хората сме си такива животни .Че мисълта ми е такава ти го дебиш пробиваш му джуните с остри куки дръпаш го половин час пр. то си се бори животното и накрая си зел да мислиш как да го държиш ми . ти на твойте риби да не им праиш панахида преди на им клъцнеш зелката и после сигур 40 им струваш , недеи така
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Айдее

Мнение от rikosheth »

Gan4eff написа:Айде и тоя много лошо било отношението към рибите а като ги пържиш в тиганчето не е ли лошо отношение А?? когато хванеш едра риба......... пробиваш му джуните с остри куки дръпаш го половин час пр. то си се бори животното и накрая си зел да мислиш как да го държиш ми . ти на твойте риби да не им праиш панахида преди на им клъцнеш зелката и после сигур 40 им струваш , недеи така
Ako всичко това е към мен...объркал си човека :goodman: Пък и аз едри риби не съм хващал, та нямам идея как мърдат и колко е трудно да бъдат хванати с 2 ръце :wink:
Към s_v_e: Наистина хубав излет, красиво и чисто място с прилични риби но просто съм изненадан да видя хора със обурудване за стотици(или хиляди) лева които бъркат в очите и хрилете на рибата.. :? :cry: ....просто не ми се връзва :oops: :roll:
Няма квалификации, няма обиди и никого в нищо не убеждавам, и не търся кохфликт...просто споделям изненадата си.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

колега при положение че рибите са си мои и сам си ги хванал и не са най леки за една снимка мога да си ги държа както искам,се пак след броени часове бяха в тигана вече.като толкова пък не ви се гледа кой как ги е хванал и кво е направил спирам да слагам снимки и да пиша да не ви ядосвам.и в този форум и в другия голям проблем каде сам хванал рибите за очите или за перките,то не стига че няма снимки ми само пишат ся пък кусори :oops: :oops:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Колега, не се сърди. Всеки сам си избира, какво да прави с уловените риби.
Все пак, както си забелязъл и в двата форума се толерира човешко отношение към рибата и природата, като цяло.

Не се отказвай от снимките и описанията на излетите, след последните няколко седмици съм на път да ти стана голям фен.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Голям кеф е да се ловят едри шарани на плувка нали :D :D

За отношението към рибите, да се изкажа и аз :oops: . Когато съм решил да вземем риба за ядене си я трепя като стой та гледай,къде с но къде с камък каквото има наблизо :oops: :lol: :lol: :lol:

НО ако ще я връщам, я пускам веднага след фотото и я откачам както си лежи в кепа , държа я с две ръце отдолу :wink: :D
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Браво Ивак

Мнение от Gan4eff »

точно това имах предвид естественно че ако се връща рибока у гиолу нема га го осакатяваме я кво ще праи куцичък вътре напълно съм сагласен с ивака
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Айде, айде - да се позамислят някои.Това ловци, риболовци сме си направо уб**ци - и то не от зор за оцеляване, а от Спортен интерес...Няма защо да си заравяме главите в пясъка.
Най-ми е интерсно някой като бучи за зарибяване, за нам какво отношение - а търчи през забраната на платени незабранени водоеми и жъне жътва...не му ли е жал за хайванчетата,че си хвърлят хайвера, че в този период са лесна плячка ? Ами не му е жал - жал му е само за тези в забранените водоеми - е те това как да си го обясня?
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Pedro,не си прав и в двете си вметки .Първо за какво убийсто може да става на въпрос , след като метода ти на улов е изцяло спортен и шансовете ви с рибата са 50 на 50 и след евентуалнят улов по най - безболезния и хуманен начин я пуснеш !Да убийство , ама убийство на свободно време сред природата !!!МРА ЗА ПОДОБНО ЗАТОЧЕНИЕ :!: :!: :!: :wink: :lol:
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Аз за пускане не говоря...освен маломерната ..явно болната.. и тази дето е толкоз голяма и тлъста (дърта),че не става за кльопачка...хай. хай...
.........................................................................
Абе такава е съдбата на рибата и доста други същества..и човека не го жали природата..бактерии, бацили, вируси ..гмеж...
Не мисля да се правя на Бри-Бри (Бриджит Бардо) - неможе да си риболовец и да се правиш на Бриджит Бардо..ако вдяваш за какво става дума.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”