Местата

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Tervel
новобранец
новобранец

Местата

Мнение от Tervel »

Колеги,за първи път ще ходя за риба през новата година и ми трябва ингормация за местата около Пловдив.Благодаря ви!
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

kakva riba 6te tarsi6 i ako moje da dade6 malko po to4na informaciq na kade po to4no si se naso4il kam pqsaka li ? ili nqkade po marica ili ne6to drugo ?
Аватар
Tervel
новобранец
новобранец

Мнение от Tervel »

Ами и хищник може.Интересува ме къде какво се вади в момента.Нямам точно определени намерения.Просто не съм информиран за състоянието на местата около Пловдив
Най-голямата риба е изпуснатата!
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

mi tova koeto az znam e 4e v momenta na pqsaka izliza dobra karakuda po pli4ovete i ot vreme na vreme po nqkoe zablodeno 6aran4e ot minalogodi6nite okolo 1kg 1.3kg. drugoto e 4e na stenata sa lovili 4ervenoperka i e dalo no poneje ne se interesuvam ne razbrah kade to4no a i kostura se oba4da no ne6to e na prilivi ( dnes vzima utre ne )
nqkolko hora mi se pohvaliha ot udari na 6tuka minalata sedmica na 9km. e i edni drugo obrazi :D bqha odareli nqkoe drugo kefal4e no nz kade to4no ( az po4ti ne sam hodil za riba na marica prez jivota se i ne q poznavam ) o4akvam da tragne karakudata na rajevo konare na dupkite no nqmam nikakvo info za tam ( moje da skokna sabota i nedelq do tam ako imam pove4ko vreme
emi tova e koeto znam
nasluka :D
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”