Подаряват сом на Бойко Борисов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Подаряват сом на Бойко Борисов

Мнение от te4osoma »

Колеги ,се си мисля че темата си е за там ,където я бях пуснал май.... :D :D :D :D :D :D
Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Paublo_Eskobar написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: Ти,вадил ли си зимата сом,ходил ли си да мръзнеш за един поне веднъж,не говорим за скобарчета и морунажи,там приключихме отдавна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Плувкар да мята на дъно зимата,някак си странно.Иначе не съм,признавам си. :lol:

:lol: :lol: :lol: Аз като казвам да се чете преди да се пише,не ме слушаш :mrgreen: Къде прочете че съм ловил на дъно бе,само на плувка ги гоним зимата и то на чакане или на задържане.Стръв -дървояд,хляб или френска кифла :lol: :lol: :lol: Ако на някои му се рови,да се върне няколко години на зад,може да прочете какво е писано.Иначе,разликата в двата риболова е само в дебелината на кордата и в това че сом я хванеш,я не хванеш,ама скобарите ще ги накъсате и ще се снимате.Сом може и цялата зима да не излезе,въпрос на късмет и дали мястото е подходящо.Шарана обаче си го хващат постоянно и скобараджийте по Марица,достатъчно случки има описани :lol: :lol: :lol:

Темата си е за раздел - "Бракониери "
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Темата си е за раздел - "Бракониери "
:smt023 :smt023 :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
:lol: :lol: :lol: Аз като казвам да се чете преди да се пише,не ме слушаш :mrgreen:
Направо ме стрази,имай впредвид че моя риболов се отдалечава доста с твоя.Това че ловите сомовете на тапа(плувка),не означава риболов на леко.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Сега,да попитам знаещите,някой от Вас дето си пишете глупости,ходил ли е целенасочено за СОМ зимата и знае ли как се лови той по това време :?: :?: :?: Не пишете,когато не разбирате,дразните с категоричните си изказвания за неща,които не са ви ясни.
Кроки, недей така крайно и категорично де... Аз такива категорични мнения в тази тема повече от едно не видях. :wink:
П.П. Инъче ми хареса поканата ти за съвместен риболов към обсъждания кмет... :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Vlado_852 написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Сега,да попитам знаещите,някой от Вас дето си пишете глупости,ходил ли е целенасочено за СОМ зимата и знае ли как се лови той по това време :?: :?: :?: Не пишете,когато не разбирате,дразните с категоричните си изказвания за неща,които не са ви ясни.
Кроки, недей така крайно и категорично де... Аз такива категорични мнения в тази тема повече от едно не видях. :wink:
П.П. Инъче ми хареса поканата ти за съвместен риболов към обсъждания кмет... :lol:
Ами чети между редовете бе Владко :lol: И кво,сома не дава зимата,така ли да разбирам твоето НЕ-категорично мнение :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Vlado_852 написа:
Ами чети между редовете бе Владко :lol: И кво,сома не дава зимата,така ли да разбирам твоето НЕ-категорично мнение :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ем тъй Вичка ама не е баш тъй. Аз съм директен изказите си и между редовете не ми се чете.
Пък при мен сома колкот дава през лятото, толкоз и през зимата напоследък... :oops: :lol: тъй че не се нагърбвам със становища...
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Vlado_852 написа:

тука вече не съм съгласен с теб колега,25 години ходя за сом,освен на топлите канали зимно време сом не съм ловил никога,ама никога,/говоря за северна българия/лятно време се лови по някой друг сом на бял червей,а като взема сома зимата защо при толкова хвърлящи на бял ,не се лови и по някой сом
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
te4osoma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от te4osoma »

Koлеги нека не спорим между нас дали сома кълве през зимата.Да ,сома в реката кълве при определени условия през зимата и на спининг даже.Не мисля обаче че това е проблема в темата.Поздрави :)
Всеки има план,..докато не му разбият устата..

М.Тайсън
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

te4osoma написа:Koлеги нека не спорим между нас дали сома кълве през зимата................Не мисля че това е проблема в темата........
:smt023 :smt023 :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
boris angelov
новобранец
новобранец

Мнение от boris angelov »

мърфито ги знаи каде спят.сома е хванат на раце.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

boris angelov написа:мърфито ги знаи каде спят.сома е хванат на раце.
На ръце?!
Ти ни взема за луди.
При температура на водата около 0 градуса и лед по бреговете, не моиш ме убеди, че въпросния индивид се е гмурнал в реката за да изкара въпросните риби.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

вчера почетох малко мнения на хора тука от форума дето се славят явно големи сомаджий ... досега имам само малки сомчета в сметката си .... обаче явно тука има хора дето само пък имат приказки в сметките си .... та така де като си четох вчера темичката (само 1ва страница прочетох) и си спомних че майстора на работа ми беше приказвал за статия в вестника че е чел преди години "Неочакван гост" - става дума за сом хванат на дупка лед в русия случайно из между костируте .... еми според вашите мнения явно тоя сом е бил под дупката заспал и са му пъхнали куката в устата .... дали ??? да се замислят тука майсторите дето много ги разбират сомовете и да поразровят в интернет .....
ето ви клип .... да погледате как ги ловат в русия
http://www.metacafe.com/watch/5291021/w ... h_fishing/
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

chaikata написа:вчера почетох малко мнения на хора тука от форума дето се славят явно големи сомаджий ... досега имам само малки сомчета в сметката си .... обаче явно тука има хора дето само пък имат приказки в сметките си .... та така де като си четох вчера темичката (само 1ва страница прочетох) и си спомних че майстора на работа ми беше приказвал за статия в вестника че е чел преди години "Неочакван гост" - става дума за сом хванат на дупка лед в русия случайно из между костируте .... еми според вашите мнения явно тоя сом е бил под дупката заспал и са му пъхнали куката в устата .... дали ??? да се замислят тука майсторите дето много ги разбират сомовете и да поразровят в интернет .....
ето ви клип .... да погледате как ги ловат в русия
http://www.metacafe.com/watch/5291021/w ... h_fishing/
Чайка,остави ги капацитетите да се усерът хубаво че после да има какво да ядат.Иначе като ги гледам колко им е пипето,толкова и риба хващат.На колегата с малките сомчета,пожелавам първо да почне да хваща големи сомчета и тогава да говори.Интересни хора,хем не го разбират,хем се изхвърлят,капацитетчетата малки,сладки.

Мърфи ги хващаше лятно време,преди години на ръце,признат майстор,няма спор,обаче от няколко години,или ток или мрежи на 100%.дори сега нали е кмет,изобщо не ходи,праща разни подопечни нему миндили и пияндета от селото ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Край!!! Другата седмица съм за скобар и сом! :lol:
Колега te4osoma, темата хвана друга посока, защото такава каквато е няма посока ЗА развитие. Освен псувни и закани по адрес на кмета, друго няма да се напише.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”