Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на скобар
Риболов на скобар
Вчера ходихме на река стума за скобар и ето резултата:
Последно промяна от garantex на Пон Яну 31, 2011 10:16 pm, променено общо 8 пъти.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Риболов на скобар
Къв е резултата, не се вижа 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
в момента се опитвам да кача снимки но са с голям размер!Ribko написа:Къв е резултата, не се вижа
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Ееее дребнави хора!Ribko написа:Къв е резултата, не се вижа

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ама аз съм само на 11 години,приемате ли малчугани!:)ribolovcho написа:ще те вземам и тебе в клуба на скобарджийте,печен си
-
- фен клуб-скобар
Що да не те вземат, ти си играч, ловиш ги добре, ама не се впечатляваме от много риби нахвърляни на плочките. Ние сме стари кучета наловили сме се
сега няма нужда да се показваме колко ги можем и връщаме рибата обратно. Това е мотото на фен клуба 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Браво, браво добре си ги надърпал скобарите, ако кажеш в кой район.. 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ставаш малкияribolovcho написа:ще те вземам и тебе в клуба на скобарджийте,печен си

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- antivik
- кандидат преподавател
Отваряш снимката във ФОТОШОП, в едно от менютата има размер, намаляш колкото трябва, "сеивш as"(зада си запазия оригиналаи) и публикуваш намаления размерgarantex написа:в момента се опитвам да кача снимки но са с голям размер!Ribko написа:Къв е резултата, не се вижа

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Както Владо ти е казал, в този форум се стараем да възпитаваме в идеята, че уловената от нас риба е толкова важна за света около нас, колкото самите ние или по-точно както ние имаме отредено място под слънцето, така и рибата има отредено място под водата. С други думи, ако наистина си на 11 години, май точно сега е времето да осъзнаеш тази идея и да я приемеш като част от твоята ценностна система, малък. Ще се убедиш в правотата на тези думи, а и все пак като част от нас и от форума е добре да св вслушаш в мненията и съветите на своите колеги-форумджии
Снимките с тези скобари щяха да са перфектни ако бяха на реката и ги беше пуснал обратно. Ако си много фен на яденето точно на тази риба, вземи си 2-3 рибета, а другите обратно. Хайде успех и добра слука!

Снимките с тези скобари щяха да са перфектни ако бяха на реката и ги беше пуснал обратно. Ако си много фен на яденето точно на тази риба, вземи си 2-3 рибета, а другите обратно. Хайде успех и добра слука!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Евала колега, че си хванал, но си вземи 2-3 да изпържиш - другите обратно. Нали после пак трябва да се лови...