Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на скобар
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов на скобар
Да не си мислиш, че инициативата да ги вземат е била на малкия ? Карайте се на баща му или с който ги е ловил, момчето няма вина в случая.kozeboy написа:Евала колега, че си хванал, но си вземи 2-3 да изпържиш - другите обратно. Нали после пак трябва да се лови...
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
а добреvlado-fidera написа:Що да не те вземат, ти си играч, ловиш ги добре, ама не се впечатляваме от много риби нахвърляни на плочките. Ние сме стари кучета наловили сме сесега няма нужда да се показваме колко ги можем и връщаме рибата обратно. Това е мотото на фен клуба
в Района монцаRibko написа:Браво, браво добре си ги надърпал скобарите, ако кажеш в кой район..
добреstefanotis написа:Ставаш малкияribolovcho написа:ще те вземам и тебе в клуба на скобарджийте,печен си, но другият път ги снимай на реката.
Хванах ги защото исках да ги покажа на мойте приятели!amatev1 написа:Да не си мислиш, че инициативата да ги вземат е била на малкия ? Карайте се на баща му или с който ги е ловил, момчето няма вина в случая.kozeboy написа:Евала колега, че си хванал, но си вземи 2-3 да изпържиш - другите обратно. Нали после пак трябва да се лови...

какви са тия неща,пича е отнесъл неколко - репутация
Хубаво искал си да покажеш на приятели заведи ги на реката и ловете после по една снимка и рибата обратно у реката и сички доволни 

- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
Все повече и повече МЕСАРИ.Риболова наистина е само за удоволствие-ми разберето го хора!!!mita4eto написа:Както Владо ти е казал, в този форум се стараем да възпитаваме в идеята, че уловената от нас риба е толкова важна за света около нас, колкото самите ние или по-точно както ние имаме отредено място под слънцето, така и рибата има отредено място под водата. С други думи, ако наистина си на 11 години, май точно сега е времето да осъзнаеш тази идея и да я приемеш като част от твоята ценностна система, малък. Ще се убедиш в правотата на тези думи, а и все пак като част от нас и от форума е добре да св вслушаш в мненията и съветите на своите колеги-форумджии![]()
Снимките с тези скобари щяха да са перфектни ако бяха на реката и ги беше пуснал обратно. Ако си много фен на яденето точно на тази риба, вземи си 2-3 рибета, а другите обратно. Хайде успех и добра слука!
Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
Уловът ти е добър,другият път се вслушай в колегите по горе и ще избегнеш упреците които ти отправят.Иначе им разбираш на скобарите 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
ОСТАВЕТЕ ДЕТЕТО НА МИРА вие на неговите години все сте ги пускали...muharcheto написа:Все повече и повече МЕСАРИ.Риболова наистина е само за удоволствие-ми разберето го хора!!!mita4eto написа:Както Владо ти е казал, в този форум се стараем да възпитаваме в идеята, че уловената от нас риба е толкова важна за света около нас, колкото самите ние или по-точно както ние имаме отредено място под слънцето, така и рибата има отредено място под водата. С други думи, ако наистина си на 11 години, май точно сега е времето да осъзнаеш тази идея и да я приемеш като част от твоята ценностна система, малък. Ще се убедиш в правотата на тези думи, а и все пак като част от нас и от форума е добре да св вслушаш в мненията и съветите на своите колеги-форумджии![]()
Снимките с тези скобари щяха да са перфектни ако бяха на реката и ги беше пуснал обратно. Ако си много фен на яденето точно на тази риба, вземи си 2-3 рибета, а другите обратно. Хайде успех и добра слука!

И аз бях в този район, но на стръв не регистрирах нито едно кълвене.Даже един колега ми направи забележка-"Абе не виждаш ли, че всички ловиме на тройки,стига си хвърлял тоя леб"!
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Добре си ги подредил ама щеше да е по-хубаво не в коридора, а на полянката
Да знаеш за друг път
Инъче браво за разбиването

-
- новобранец
споко набори смеgarantex написа:ама аз съм само на 11 години,приемате ли малчугани!:)ribolovcho написа:ще те вземам и тебе в клуба на скобарджийте,печен си
kdpav написа:И аз бях в този район, но на стръв не регистрирах нито едно кълвене.Даже един колега ми направи забележка-"Абе не виждаш ли, че всички ловиме на тройки,стига си хвърлял тоя леб"!

- indalo
- фен клуб-скобар
Както на повечето от изказалите мнение, рибите ми аресаа, снимките не.
Знам че не е лесна работа по това време да хванеш толкова и добри скобари на стръв/ надявам се такъв да е риболова, че тройките не ни кефат/. Хвала, ако е така, ако ли е играл железния червей, от другия път го остави. Да хванеш рибите на стръв е много по.....как да кажа - пичовско. Насладата е по голяма. А и ако пуснеш повечето, нещата си идват на място.
Някой беше написал, че месарите ставали все повече и повече, аз пък си мисля че е обратното. Колкото повече хора четат форума, толкова повече стават пускачите по реките. Все по често виждам с очите си такова поведение. Освен пускането на рибата, много важен момент е и събирането на боклуците, оставени от нас, а и не само. Нека се наслаждаваме на хубавите мигове сред чиста природа. Ако сами не си помогнем, няма кой да ни изчисти.

Някой беше написал, че месарите ставали все повече и повече, аз пък си мисля че е обратното. Колкото повече хора четат форума, толкова повече стават пускачите по реките. Все по често виждам с очите си такова поведение. Освен пускането на рибата, много важен момент е и събирането на боклуците, оставени от нас, а и не само. Нека се наслаждаваме на хубавите мигове сред чиста природа. Ако сами не си помогнем, няма кой да ни изчисти.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;