Риболов на скобар

Модератори: bobopeli, sapuna

amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов на скобар

Мнение от amatev1 »

kozeboy написа:Евала колега, че си хванал, но си вземи 2-3 да изпържиш - другите обратно. Нали после пак трябва да се лови...
Да не си мислиш, че инициативата да ги вземат е била на малкия ? Карайте се на баща му или с който ги е ловил, момчето няма вина в случая.
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
garantex
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garantex »

vlado-fidera написа:Що да не те вземат, ти си играч, ловиш ги добре, ама не се впечатляваме от много риби нахвърляни на плочките. Ние сме стари кучета наловили сме се :lol: сега няма нужда да се показваме колко ги можем и връщаме рибата обратно. Това е мотото на фен клуба :wink:
а добре
garantex
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garantex »

Ribko написа:Браво, браво добре си ги надърпал скобарите, ако кажеш в кой район.. :D
в Района монца
garantex
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garantex »

stefanotis написа:
ribolovcho написа:ще те вземам и тебе в клуба на скобарджийте,печен си
Ставаш малкия :smt023, но другият път ги снимай на реката.
добре
garantex
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garantex »

amatev1 написа:
kozeboy написа:Евала колега, че си хванал, но си вземи 2-3 да изпържиш - другите обратно. Нали после пак трябва да се лови...
Да не си мислиш, че инициативата да ги вземат е била на малкия ? Карайте се на баща му или с който ги е ловил, момчето няма вина в случая.
Хванах ги защото исках да ги покажа на мойте приятели! :wink:
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

какви са тия неща,пича е отнесъл неколко - репутация :D Хубаво искал си да покажеш на приятели заведи ги на реката и ловете после по една снимка и рибата обратно у реката и сички доволни :wink:
Изображение
фен клуб-скобар
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Браво на Момъка за улова
Още е младо ще порасне и ще се научи
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Аватар
muharcheto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от muharcheto »

mita4eto написа:Както Владо ти е казал, в този форум се стараем да възпитаваме в идеята, че уловената от нас риба е толкова важна за света около нас, колкото самите ние или по-точно както ние имаме отредено място под слънцето, така и рибата има отредено място под водата. С други думи, ако наистина си на 11 години, май точно сега е времето да осъзнаеш тази идея и да я приемеш като част от твоята ценностна система, малък. Ще се убедиш в правотата на тези думи, а и все пак като част от нас и от форума е добре да св вслушаш в мненията и съветите на своите колеги-форумджии :)

Снимките с тези скобари щяха да са перфектни ако бяха на реката и ги беше пуснал обратно. Ако си много фен на яденето точно на тази риба, вземи си 2-3 рибета, а другите обратно. Хайде успех и добра слука!
Все повече и повече МЕСАРИ.Риболова наистина е само за удоволствие-ми разберето го хора!!!
Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от veso72 »

Уловът ти е добър,другият път се вслушай в колегите по горе и ще избегнеш упреците които ти отправят.Иначе им разбираш на скобарите :smt023
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
rumenfire
новобранец
новобранец

Мнение от rumenfire »

muharcheto написа:
mita4eto написа:Както Владо ти е казал, в този форум се стараем да възпитаваме в идеята, че уловената от нас риба е толкова важна за света около нас, колкото самите ние или по-точно както ние имаме отредено място под слънцето, така и рибата има отредено място под водата. С други думи, ако наистина си на 11 години, май точно сега е времето да осъзнаеш тази идея и да я приемеш като част от твоята ценностна система, малък. Ще се убедиш в правотата на тези думи, а и все пак като част от нас и от форума е добре да св вслушаш в мненията и съветите на своите колеги-форумджии :)

Снимките с тези скобари щяха да са перфектни ако бяха на реката и ги беше пуснал обратно. Ако си много фен на яденето точно на тази риба, вземи си 2-3 рибета, а другите обратно. Хайде успех и добра слука!
Все повече и повече МЕСАРИ.Риболова наистина е само за удоволствие-ми разберето го хора!!!
ОСТАВЕТЕ ДЕТЕТО НА МИРА вие на неговите години все сте ги пускали... :oops: С какво да се похвали детето?
kdpav
новобранец
новобранец

Мнение от kdpav »

И аз бях в този район, но на стръв не регистрирах нито едно кълвене.Даже един колега ми направи забележка-"Абе не виждаш ли, че всички ловиме на тройки,стига си хвърлял тоя леб"!
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Добре си ги подредил ама щеше да е по-хубаво не в коридора, а на полянката :) Да знаеш за друг път :) Инъче браво за разбиването :) :)
ribarq1999
новобранец
новобранец

Мнение от ribarq1999 »

garantex написа:
ribolovcho написа:ще те вземам и тебе в клуба на скобарджийте,печен си
ама аз съм само на 11 години,приемате ли малчугани!:)
споко набори сме
garantex
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от garantex »

kdpav написа:И аз бях в този район, но на стръв не регистрирах нито едно кълвене.Даже един колега ми направи забележка-"Абе не виждаш ли, че всички ловиме на тройки,стига си хвърлял тоя леб"!
:D
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Както на повечето от изказалите мнение, рибите ми аресаа, снимките не. :D Знам че не е лесна работа по това време да хванеш толкова и добри скобари на стръв/ надявам се такъв да е риболова, че тройките не ни кефат/. Хвала, ако е така, ако ли е играл железния червей, от другия път го остави. Да хванеш рибите на стръв е много по.....как да кажа - пичовско. Насладата е по голяма. А и ако пуснеш повечето, нещата си идват на място.

Някой беше написал, че месарите ставали все повече и повече, аз пък си мисля че е обратното. Колкото повече хора четат форума, толкова повече стават пускачите по реките. Все по често виждам с очите си такова поведение. Освен пускането на рибата, много важен момент е и събирането на боклуците, оставени от нас, а и не само. Нека се наслаждаваме на хубавите мигове сред чиста природа. Ако сами не си помогнем, няма кой да ни изчисти.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”