Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

руенско езеро
Модератор: sapuna
- joro_tsanev
- новобранец
руенско езеро
колеги някой дали знае нещо за руенското езеро,благодаря
Re: руенско езеро
Отворено е за риболов отскоро!!!НАСЛУКА 

-
- разбира нещата
И аз имам такава информацияbujikk написа:Отворено е за риболов отскоро!!!НАСЛУКА
-
- научил се да хвърля
10 лева такса,шаран 6 лева,амур 6 лева,сом 9 лева,каракуда костур и чаушан бесплатно.има много,ама наистина много шаранчета около кило,доста едра каракуда по 500 и нагоре грама,доста приличен чаушан,дребни костурчета и много слънчак.
-
- новобранец
Така е както казва колегата азще добавя че недават да се лови на пружина и всичко от рода и роби по-големи от 4 кг се пускат.
аз ходих за 3 - 4 часа вечерта и хванах 3 шаранчета по кило и изпъснах 2 големички защото риболовствах с гол телескопбез ластик (отнесха 0.18).
Позволяват се две пръчки.
аз ходих за 3 - 4 часа вечерта и хванах 3 шаранчета по кило и изпъснах 2 големички защото риболовствах с гол телескопбез ластик (отнесха 0.18).
Позволяват се две пръчки.
На 17 мои приятели бяха там иизвадиха шарани по 3.100 3.200 3.800 и много по от 2кила на горе.
Здравейте , ще се радвам ако дадете съвети за риболов на мач на въпросния водоем(стръв,захранка,монтаж ) относно риболов на шарани
всички мнения и препоръки са добре дошли! Благодаря ви предварително:)

- enduro51
- ще става разбирач
подготвте се за изненади там има шарани и амури над 10-15 кг и то доволно бех на 2-ри от заведението ги храних с кори хлаб бяхя си стадо от 20-тина риби имам и клип но нз как се качва успех желая