Добри скобари - р. Струма

Модератори: bobopeli, sapuna

kdpav
новобранец
новобранец

Re: Добри скобари - р. Струма

Мнение от kdpav »

Като гледам тук колко честни хора има, можем спокойно да изберем някой за министър-председател!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

kdpav написа:Като гледам тук колко честни хора има, можем спокойно да изберем някой за министър-председател!

за това баце и държавата ни е на това дередже,ловете ,ловете, ловете, пък на края не пускайте,да видим накрая кво се лови-сигурно жаби
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Цъъъъъъъъъъъ,жабите са за Италия :smt080
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

kdpav написа:Като гледам тук колко честни хора има, можем спокойно да изберем някой за министър-председател!
Тук не става въпрос за честност, а за разбиране, и любов към любимото хоби. :idea: Кой разбрал- разбрал, кой не по добре да си трае. А пича си ги знае рибите и ако реши да пусне некоя, друга, съм сигурен че ще се почуства по добре. И аз навремето си взимах всичката риба, даже и да знаех, че няма да я чистя. От как взех да влизам и да чета форумите взех, че се замислих, пробах и ме осветли, че вместо да ги хабим по добре да им дам шанс и следващия път да ми клъвнат. :idea: :wink:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Добре е хванал колегата !
Върл Shimano фен!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

joko75 написа:Браво за риболова :D а относно релийза има и грешка,има и прошка!!!
Няма нужда от напразни закани и заплахи,може да му се обясни на човека тихо,кротко,сигурен съм че ще разбере и ще си вземе поука.
Да, направо разбра, поука си взема, че и засрамен изглеждаше, на предната страница....
kilden написа:Другия път ще снимам само част от рибите да не дразня някои от колегите.. :lol: А за захранката мятам, но малко... все пак сме януари.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
ribo_men
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribo_men »

Хубави риби. :drinkers:
Аватар
stan4o__vd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stan4o__vd »

Абе хора оставете човека намира, това че колегата ни е прибрал 15 риби не е проблема на нашите реки, проблема е от хората с бомбите, мрежите и тока!!! Сигурен съм, че всеки от нас е вземал риби над нормата, НО КОЛЕГАТА НЕ Е ПРЕКАЛИЛ ЧАК ТОЛКОВА ТА ДА ГО ПЛЮЕТЕ! Направете му забележка една, две, три ама вие се оляхте! Успех на всички през новия сезон! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от veso72 »

Много добри скобари :smt023
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
niko0004
новобранец
новобранец

Мнение от niko0004 »

stan4o__vd написа:Абе хора оставете човека намира, това че колегата ни е прибрал 15 риби не е проблема на нашите реки, проблема е от хората с бомбите, мрежите и тока!!! Сигурен съм, че всеки от нас е вземал риби над нормата, НО КОЛЕГАТА НЕ Е ПРЕКАЛИЛ ЧАК ТОЛКОВА ТА ДА ГО ПЛЮЕТЕ! Направете му забележка една, две, три ама вие се оляхте! Успех на всички през новия сезон! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Евала за моабето.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”