Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Добри скобари - р. Струма
Re: Добри скобари - р. Струма
Като гледам тук колко честни хора има, можем спокойно да изберем някой за министър-председател!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
kdpav написа:Като гледам тук колко честни хора има, можем спокойно да изберем някой за министър-председател!
за това баце и държавата ни е на това дередже,ловете ,ловете, ловете, пък на края не пускайте,да видим накрая кво се лови-сигурно жаби

Цъъъъъъъъъъъ,жабите са за Италия 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- indalo
- фен клуб-скобар
Тук не става въпрос за честност, а за разбиране, и любов към любимото хоби.kdpav написа:Като гледам тук колко честни хора има, можем спокойно да изберем някой за министър-председател!

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Да, направо разбра, поука си взема, че и засрамен изглеждаше, на предната страница....joko75 написа:Браво за риболоваа относно релийза има и грешка,има и прошка!!!
Няма нужда от напразни закани и заплахи,може да му се обясни на човека тихо,кротко,сигурен съм че ще разбере и ще си вземе поука.
kilden написа:Другия път ще снимам само част от рибите да не дразня някои от колегите..А за захранката мятам, но малко... все пак сме януари.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Хубави риби. 

- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Абе хора оставете човека намира, това че колегата ни е прибрал 15 риби не е проблема на нашите реки, проблема е от хората с бомбите, мрежите и тока!!! Сигурен съм, че всеки от нас е вземал риби над нормата, НО КОЛЕГАТА НЕ Е ПРЕКАЛИЛ ЧАК ТОЛКОВА ТА ДА ГО ПЛЮЕТЕ! Направете му забележка една, две, три ама вие се оляхте! Успех на всички през новия сезон!

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Много добри скобари 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Евала за моабето.stan4o__vd написа:Абе хора оставете човека намира, това че колегата ни е прибрал 15 риби не е проблема на нашите реки, проблема е от хората с бомбите, мрежите и тока!!! Сигурен съм, че всеки от нас е вземал риби над нормата, НО КОЛЕГАТА НЕ Е ПРЕКАЛИЛ ЧАК ТОЛКОВА ТА ДА ГО ПЛЮЕТЕ! Направете му забележка една, две, три ама вие се оляхте! Успех на всички през новия сезон!![]()
![]()