Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Две гривни "Кралска плетка"
Две гривни "Кралска плетка"
Гривна 1
Материал: Хром-никел (неръждаема стомана)
Дължина: 20см.
Размери на халките: 0.8мм /3мм вътрешен диаметър на халката
В наличност: 1 бр.
Цена:8лв.
Гривна 2
Размери на халките: 0.8мм /3мм вътрешен диаметър на халката, 0.8мм /5мм вътрешен диаметър на халката
В наличност:1 бр.
И двете гривни съм ги правил аз, сребърните такива струват доста повече
Доставка с куриер (наложен платеж), и лично предаване за София и Стара Загора
Размери на халките: 0.8мм /3мм вътрешен диаметър на халката
В наличност: 1 бр.
Гривна 2
Размери на халките: 0.8мм /3мм вътрешен диаметър на халката, 0.8мм /5мм вътрешен диаметър на халката
В наличност:1 бр.
И двете гривни съм ги правил аз, сребърните такива струват доста повече
Re: Две гривни "Кралска плетка"
Колега ако имаш такъв сенджир и по дебел искам да си купя.
За такъв синджир - нямаш грижи (имам предвид плетка като гривните) 20 лв. Предполагам разбираш, че съм ограничен от дебелината на телта. Всмисъл няма как да ти направя същата плетка, но по-дебел синджир.
За по-дебел виж това. Не съм особено добър фотограф
Тази плетка е модифицирана "кралска", само че с 3 халки на ред а не с 2. Стои доста по-солидна. Такъв синджир би ти излязъл 30 лева (няма как - два дни работа е все пак) Материалът е пак същия - неръждаема стомана 0.8мм 
За по-дебел виж това. Не съм особено добър фотограф
Имаш ли в наличност от по масивния модел и колко е дълък?И възможна ли е някъква лека корекция на цената.Поздрави.
Имам. Възможна е корекция на дължината. По принцип е 40 см. А за цена - чакам предложения, но имай в предвид, че оценяваш нечий труд.
Съгласен съм да дам 30лв. но за 55см.ако си навит пиши да ти пратя данните на лични съобщения.
и мен ме интерисува по дълъг около 55-60
вратът ми е 40 и ще ме души ако направиш нещо качи снимки да видим
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- Viktor1231
- новобранец

Колеги не се съмнявайте в тази хром-никелова стомана не ръждясва и не почернява.Аз съм собственик на такъв синджир от 5 месеца и няма следи от почерняване и ръжда.Не е някаква специална плетка а много груба
като верига самите халкички са вплетени една в друга 1 см. са в диаметър и дебели към 3 мм. 200 грама е.Струва си колеги купувайте.Офертите са повече от добри
С колегата се разбрахме 55 сантиметра за 30лв. Не е проблем и 60 да е.dian написа:и мен ме интерисува по дълъг около 55-60
Батка това дето ти го поръчах към колко грама излиза?
Пфф... не знам. Тежичко е. Около 70 -75 грама.
Съжалявам за лошото качество на снимката, но хич не ме бива с фотоапарата xD Ето го - 60см. синджир от плетка 1.
Получих си синджира колегата е точен.Имам един въпрос към него как мога да излъскам синджира максимално не,че не е лъскав.
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Имам същата плетка, само че е сребро и малко по дебел, лятото го взех и съм го чистил 2 пъти с Бингосил ( http://3ozolini.lv/images/BINGOSIL.CREAM.gif - средната опаковка ), направo светваterzo написа:Получих си синджира колегата е точен.Имам един въпрос към него как мога да излъскам синджира максимално не,че не е лъскав.

Веднъж бях забравил едно парче синджир в джоба на един панталон, и като го намерих след изпиране беше станал доста по-лъскав. Направо си блестеше. Обаче не ти го препоръчвам заради закопчалката. Просто нямам 90$ да си купя сребърни. Той си се и самополира като го носиш.