Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на язовир Батак
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на язовир Батак
Малко уточнение, колега.Предаването е на Валя Ахчиева-"ОТКРИТО" по БНТ,който се вълнува какво става покрай яз.Батак може да погледне ТУК ,а също и ТУКkodek написа:Хубава тема-какво кълве......2
...........Наскоро гледах повторението на репортажа на Маргарита (Михнева) за Батак.За пръв път е направен микробиологичен анализ на водата в язовира от лабораторията в гр.Пловдив.И какво установява лабораторията?Язовира се е превърнал в отходна яма от фекалните изливания на новите комплекси и новопостроените сгради.Нито една сграда(хотел или вила) край язовира няма пречисващо съоръжение..........
П.С. Беше хубав язовир...

Много точно - беше хубав язовир !!!
А иначе при добър шанс покрай стената-"Дъното"- на подвижна плувка и стръв рибка-костур .
- kodek
- ще става разбирач
Браво колега, нарочно провокирах темата за да видя, че някой наистина е чул или видял репортажа.И разбира от компутри повече от мен и може да даде линк.Точно това е предаването.
П.С ми не догледах, като писах вместо В.Ахчиева намесих М.Михнева (приличат си по темите за разследване), но дано само това да е косура.Штото ми стана жал за костура.
Важно е някой да дрънне звънеца, Но и да има кой да го чуе.
П.С ми не догледах, като писах вместо В.Ахчиева намесих М.Михнева (приличат си по темите за разследване), но дано само това да е косура.Штото ми стана жал за костура.
Важно е някой да дрънне звънеца, Но и да има кой да го чуе.
Другата седмица отивам с колегите(от университета ) за 10,11 ,12 на цигов чарк на някакви вили до язовира. ВЪпроса ми е дали има ли смисъл да си взимам въдиците ( имам голямо желание ) и какво евентуално мога да хвана ( принципно зимата не ходя за риба , но сега се отрки случай ) . Мерси предварително 

Колега,не ти пречи нищо да си вземеш въдици.-"Не се знае,от кой храст ще изкочи заекът !?"Stasio написа:.............. Въпросът ми е дали има ли смисъл да си взимам въдиците...........

Последно промяна от Ачо ♣ на Нед Дек 05, 2010 3:56 pm, променено общо 1 път.
Ако искаш може да те поразведа по Батак,да пробваме нещо,защото нещо ме чопка да иде до там,а от доста време не съм ходил и искам да пробвам какво е положениетоStasio написа:Другата седмица отивам с колегите(от университета ) за 10,11 ,12 на цигов чарк на някакви вили до язовира. ВЪпроса ми е дали има ли смисъл да си взимам въдиците ( имам голямо желание ) и какво евентуално мога да хвана ( принципно зимата не ходя за риба , но сега се отрки случай ) . Мерси предварително

Aз темата съм я прочел не се притеснявай
Просто никой не е писал за някакъв улов през декември месец и затова реших да попитам ( мисля че не е забранено ) . В крайна сметка много благодаря ,че ми обясни на какво може да излезне нещо и ще си пробвам сигурно късмета ( по - скоро да си начеша малко крастата ) .
kolio_vg мерси за предложението , но сигурно ще хвърлям само около вилата където ще сме , защото все пак ще празнуваме " 8 декември " , а аз дори незнам къде се намира вилата в която ще сме .

kolio_vg мерси за предложението , но сигурно ще хвърлям само около вилата където ще сме , защото все пак ще празнуваме " 8 декември " , а аз дори незнам къде се намира вилата в която ще сме .
Някой има ли инфо от там ? 

тази неделя 6те ходиа 6те ти кайа как ее
оште е рано ходих ама ништо неште водата е много студена един ден преди забраната ште пробвам пак тогава смяатам 4е ште има улоф
Кога почва забраната между другото,да си направя и аз сметка 

ми казаха 4е на 15 април ама на мене не6то не ми се жержа пак 6те прожериа за секи слу4аи
Колега omsi1, вземи се в ръце и си оправи и кирилицата, и българския, и правописа малко. Нещо трудно ти се четат постовете, а и в българската азбука няма цифри
Иначе нищо лично към теб. Просто форумът си има правила и те трябва да се спазват, за да ни е по-лесен живота на всички 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
по народност съм руснак и там сам завъшил даскало и ми е малко друдно да пиша на бг сори за правописа 

Ами то и на руски и на български "ч" си е "ч" и "ш" си е "ш". Поне цифрите махни от думитеomsi1 написа:по народност съм руснак и там сам завъшил даскало и ми е малко друдно да пиша на бг сори за правописа

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
В сряда бях на Батак и резултата беше отчайващ 7 костура от 5 следобед до 8,15 вечерта,времето перфектно,рибки имахме,костура не зима. Мисля,че защото спада язовира и рибата не зима. Някой,ако има инфо да драсне некой ред