Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Новата ми 85-ца
Модератор: nkolev66
Re: Новата ми 85-ца
Честито, Лъче!
Само това желязо, което ти е от лявата страна да оформя линията, да не ти направи някоя лоша шега, баш когато не трябва.Без да забележиш, ще оставиш една витка отгоре в бързината, докато зареждаш и ...
Съветвам те, да го замениш с моя вариант.Той поне вече се е доказал

Само това желязо, което ти е от лявата страна да оформя линията, да не ти направи някоя лоша шега, баш когато не трябва.Без да забележиш, ще оставиш една витка отгоре в бързината, докато зареждаш и ...
Съветвам те, да го замениш с моя вариант.Той поне вече се е доказал

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Чудесен е!
Честито!
Само ми се вижда малко рисковано това минаване на линията през "Г-то" - може да се закачи.....А защо реши да бъде с прав спусък,а не с реверсен?Беше си направил един много добър такъв.....

Само ми се вижда малко рисковано това минаване на линията през "Г-то" - може да се закачи.....А защо реши да бъде с прав спусък,а не с реверсен?Беше си направил един много добър такъв.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Честито колега, голям красавец е!
Може ли да попитам, ... ей тие двете метални джаджи какво правят?

Може ли да попитам, ... ей тие двете метални джаджи какво правят?

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Дано не ми се сърди Лъчо но ще си позволя да отговоря вместо него.
Ей тия двете метални джаджи подържат линията на кордата така че да не пречи на ластиците ,и в същото време задържа стрелата в предния и край.При истрел горното палче което излиза от спусъка се прибира на долу и по този начин се освобождава линията.Аз също мисля като Владо че има вероятност от закачане на долното палче ама Лъчо ще каже по точно.
Ей тия двете метални джаджи подържат линията на кордата така че да не пречи на ластиците ,и в същото време задържа стрелата в предния и край.При истрел горното палче което излиза от спусъка се прибира на долу и по този начин се освобождава линията.Аз също мисля като Владо че има вероятност от закачане на долното палче ама Лъчо ще каже по точно.
- Прикачени файлове
-
- 022297338-big.jpg (208.49 KiB) Преглеждано 1186 пъти
-
- 022297190-big.jpg (195 KiB) Преглеждано 1186 пъти
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Яснооо, благодаря ти 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
СтраОтно Лъчо! И шарка си му докарал като на щука
. Да не би да си сменял мястото на скобата отпред?

Да смених мястото на скобата на главата защотоне ми харесакак преминаваше линията и като си с ръкавици трудно се намества и затова.Чефо а това Г-то го бутнах просто така защото не ми беше готова скобата.Направих го с прав спусък защото нямах чиста 85-ца.Утре ще му пусна и тт данните.Pretor написа:СтраОтно Лъчо! И шарка си му докарал като на щука. Да не би да си сменял мястото на скобата отпред?
- spook
- ще става разбирач
Браво Лъчка , страхотна е пушката
Аз да питам : таз дръжка от бюшата да не ти е излишна ? 

Лъчо да ти е честита, хубава пушка си спретнал пак и тая със сигурност много лавраци ще събере
!

Първо да благодаря за добрите думи на всички ви!Има какво още да се желае но може би следващият ще стане по добре от този.Ето и тт данните:Тегло 1490гр.общ.дължина 115см.раб.дължина 85см.шир.на профила от 3.7 до 5 см.вис.на профила от 2.9 до3.5см.стрела 6.25X115 ластик 17.5мм.Ванка а от тази дръжка от бюшата ще излезе един хибрит тия дни.
-
- разбира нещата
Евала Лъчо
"дървото" е станало перфектно,нямам думи.Направо ти се чудя как ще исчакаш април че да го "окъпеш
Между другото,ще имаш ли нещо в против скоро да исползвам тази тема за представянето на една нова дървена 85-ца(нещо не виждано от мен по форумите),която се надявам да стане моя в най-скоро време?
"дървото" е станало перфектно,нямам думи.Направо ти се чудя как ще исчакаш април че да го "окъпеш

Между другото,ще имаш ли нещо в против скоро да исползвам тази тема за представянето на една нова дървена 85-ца(нещо не виждано от мен по форумите),която се надявам да стане моя в най-скоро време?
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Пиши батка каквото ти е кеф няма ядове.tolio_pm написа:Евала Лъчо
"дървото" е станало перфектно,нямам думи.Направо ти се чудя как ще исчакаш април че да го "окъпеш![]()
-
- разбира нещата
terzo написа:Пиши батка каквото ти е кеф няма ядове.tolio_pm написа:Евала Лъчо
"дървото" е станало перфектно,нямам думи.Направо ти се чудя как ще исчакаш април че да го "окъпеш![]()
Ок. благодарско,само да си го взема.
Пп:един "джокер":Ицето го "дялка",но е почти на финала

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
Щом го прави Ицката значи ще е класика.
Лъчо май само аз не пуснах поредното браво-пропуск
.Браво , но при условие че качиш снимка с подменената скоба за линията.