Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Shimano EXG3000SFC или Abu Garcia Soron SX 30
Модератор: sapuna
Re: Shimano EXG3000SFC или Abu Garcia Soron SX 30
Ми, те тая макара няма къде другаде да се види и пипне на живо в София, еле пък всичките и размери, то въобще истински заредени магазини са все фирмените на вносителите, сиреч няма и десет магазина из целото гоуемо село, останалите продават стръв, захранка и консуматив и по некое макаре и пръчле за цвят!pampasa написа:Във всички теми за макари и въдици доста рекламираш магазина на Видракс в София - мен лично ми прави лошо впечатление -ако работиш там -напиши го черно на бяло да знаят всичкиbate gojko написа:Вчера ги гледах в магазина на Видракс на Стамболийски - то има 3 модела на тези макара - впечатляващи са, но не са моя ценови клас - отиди и ги виж на живо.![]()
Един глас от мен за Абу-то и един за магазина-добре зареден, а пичовете които работят там са много грамотни , точни и коректни...особено един индивид, който е писал малко по-нагоре в темата-жив и здрав да си Пацо!

п.п.нееемам нищо общо с Видракс, освен, като консуматор на продукцията им!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- научил се да хвърля
На моменти просто недоумявам ... с което точно са съгрешили колегите като споменават единственото място в София където мога да видя и пипна макарата която съм харесал, а именно магазина на Видракс?!? Защо усилията и старанието на пичовете там да са нещо като тайна за посветените, а за останалите, да се оправят както могат??? Така ли? А ми ако това е идеята на форума що не го трянсформираме в електронен бюлетин и шепа хора да спускат правилно подбрана и структурирана информация за 2 риболовни марки иии който може да си ги позволи ... който не ...Jechev написа:Ми, те тая макара няма къде другаде да се види и пипне на живо в София, еле пък всичките и размери, то въобще истински заредени магазини са все фирмените на вносителите, сиреч няма и десет магазина из целото гоуемо село, останалите продават стръв, захранка и консуматив и по некое макаре и пръчле за цвят!pampasa написа:Във всички теми за макари и въдици доста рекламираш магазина на Видракс в София - мен лично ми прави лошо впечатление -ако работиш там -напиши го черно на бяло да знаят всичкиbate gojko написа:Вчера ги гледах в магазина на Видракс на Стамболийски - то има 3 модела на тези макара - впечатляващи са, но не са моя ценови клас - отиди и ги виж на живо.![]()
Един глас от мен за Абу-то и един за магазина-добре зареден, а пичовете които работят там са много грамотни , точни и коректни...особено един индивид, който е писал малко по-нагоре в темата-жив и здрав да си Пацо!![]()
п.п.нееемам нищо общо с Видракс, освен, като консуматор на продукцията им!
Една молба до модераторите, моля ви заключете темата защото целта е постигната. Плучих необходимата за мен инфомация. И още ведниж благодаря на коегите за препоръките.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Уважавам искането!