Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Иновация в световния спинигов риболов
Модератор: sestrata
-
- новобранец
Иновация в световния спинигов риболов
LineDancer това е устрйств което е съвсем ново в световния риболов подкрепям се с линк youtube.com
http://www.youtube.com/watch?v=9VZF_HCI ... r_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=9VZF_HCI ... r_embedded#!
Re: Иновация в световния спинигов риболов
Има ли го в България ? 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Това и с показалеца на дясната ръка става. Друг е въпроса колко е ефективно. Абе нищо не може да замени туичването. Ама нали все търсим леснотии и новости. Пък и за тия пари два хубави воблера ще си взема.
И накрая да попитам! Кой би си закачил тел на карбона. Аз не бих. Ама ако ви аресва опитайте.

И накрая да попитам! Кой би си закачил тел на карбона. Аз не бих. Ама ако ви аресва опитайте.

-
- фен клуб-скобар
Който иска да си го прекара през халката дето служи за държане на блесната докато не хвърляш, същата работа

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Колега защо нова тема писах ти на лс не пускай нови теми а пиши в предната.
-
- новобранец
ДО:Ivo_Ivanov
няма проблем.
но това беше нов въпрос.
няма проблем.
но това беше нов въпрос.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
пиши си в предната тема и клипчето си прехварли там и си питай там.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Туй нящо вече за незнам кой път се обсъжда във форума та колко е новост и иновация ...
Лично според мен освен вреда туй друго не допринася . Що тъй ?
- съсипва линията без значение монофил или плетено .
- съсипва въдицата . не случайно на клипа го правят с най-обикновен пластмасов боклук за десетина лева а не с читава гега .
- майката е....а на кастинга .
- спомага за максимално некачественото нареждане на влакното .
- при засечка на рибата разваля целият евентуално съществуващ строй на въдицата .
- пак при засечка намалява цялостният ефект от нея .
- и поне още десетина неща относно вредата му мога да изредя на първо четене а полза никаква
- съсипва въдицата . не случайно на клипа го правят с най-обикновен пластмасов боклук за десетина лева а не с читава гега .
- при засечка на рибата разваля целият евентуално съществуващ строй на въдицата .
- и поне още десетина неща относно вредата му мога да изредя на първо четене а полза никаква

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Това е абсолютна недосмислица, плод единствено на комериални въжделения. Най-доброто, което може да направи човек, ако все пак си е хвърлил парите за нея, е поне да не я ползва, за да не си съсипе и такъмите...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Госин Иванов, прочитайки разсъжденията във недоизчерпаното Ви мнение, ме осени следната идея. Прът-Токоз, макара-Делфин , влакно-капрон/издържа агне 53кг. докато го дера/ и на туй нящо нищелка с рибе/оставено в затворено пластмасово тубе цял ден на слънце/. Анджакламата смятам да си я произведа сам, като сложа термошлаух на контактните с капрона и пръта места.Павел Иванов написа:Туй нящо вече за незнам кой път се обсъжда във форума та колко е новост и иновация ...
Е с тва ако не обезсомя Дунава.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
ъъъъъъъъъъъъ.... цялата шумотевица е заради тази огъната тел? 6+ долара??? ъъъъ ...
идеята може и да върши работа ама .... 8-9 санта тел да ми я рекламират все едно ... рекламират надуваема кукла къде може да готви и бере царевица ...
още утре ше имам направени 2-3 такива (lineDancer-и , не кукли
)
п.п. това американците са ебати сдуханите.
идеята може и да върши работа ама .... 8-9 санта тел да ми я рекламират все едно ... рекламират надуваема кукла къде може да готви и бере царевица ...
още утре ше имам направени 2-3 такива (lineDancer-и , не кукли

- krokibg
- учете се от него
Сега,да кажа аз две думи ! Пред година,един колега от форума,беше намерил от някъде една спининг пръчка - Шимано на 3м,на която макародържача се мести напред или назад.Така,без тази анджъклама,когато даде човек макарата напред в крайно предно положение,близо до първия водач,при навиване се получава същия ефект.Не съм сигурен дали е ефикасно или не,защото си ловя толкова,колкото и преди това,така че - вие преценете дали е ефикасно

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
По добре пробвай с куклиLinderman написа:ъъъъъъъъъъъъ.... цялата шумотевица е заради тази огъната тел? 6+ долара??? ъъъъ ...
още утре ше имам направени 2-3 такива (lineDancer-и , не кукли)

Ъкхъм, то с тези възвратно-постъпателни движения, човек ако те гледа в гръб, кой знае какво ще се помисли...Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Сега,да кажа аз две думи ! Пред година,един колега от форума,беше намерил от някъде една спининг пръчка - Шимано на 3м,на която макародържача се мести напред или назад.Така,без тази анджъклама,когато даде човек макарата напред в крайно предно положение,близо до първия водач,при навиване се получава същия ефект.Не съм сигурен дали е ефикасно или не,защото си ловя толкова,колкото и преди това,така че - вие преценете дали е ефикасно![]()
![]()

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;