Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Тръстиково, като минах от там в неделя беше яко замръзнало, че чак с тухла трудно се чупеше леда 
На Средецка река, малко след Дебелт и нагоре до К и М, нивото е маааалко нагоре и риба няма никаква. Това е моето впечатление. Аз записвам 5 или 6 поредно капо.

На Средецка река, малко след Дебелт и нагоре до К и М, нивото е маааалко нагоре и риба няма никаква. Това е моето впечатление. Аз записвам 5 или 6 поредно капо.
- S.Koychev
- разбира нещата
Мой познат вчера беше на Грудовска, около К. и М. от сутринта до към 15 часа много слабо,след това рибата се активизирала и до към 17 часа е надърпал доволно бряни и няколко едри червенопери.Raven написа:Тръстиково, като минах от там в неделя беше яко замръзнало, че чак с тухла трудно се чупеше леда
Ribarche
Хммм мерси за информациятаS.Koychev написа:Мой познат вчера беше на Грудовска, около К. и М. от сутринта до към 15 часа много слабо,след това рибата се активизирала и до към 17 часа е надърпал доволно бряни и няколко едри червенопери.Raven написа:Тръстиково, като минах от там в неделя беше яко замръзнало, че чак с тухла трудно се чупеше леда

Благодаря много утре съм там 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

здрасти ползваш ли захранка и с какво се чупи леда с тухла?мерси
-
- новобранец
КВО СТАВА
- S.Koychev
- разбира нещата
Привет,
Някакво инфо от тия дни за Средецка,има ли движение на рибата или е мъртвило.
Някакво инфо от тия дни за Средецка,има ли движение на рибата или е мъртвило.
Ribarche
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Наслука на всички
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- emil_shterev
- новобранец
Вчера бяхме на преливника на Мандрата. Хванахме около 5-6кг хубава едра каракуда на бял и торен черав. На торен бяха по-едрите. Страхотен риболов стана, като се има предвит времето.
НАСЛУКА!
П.п. Някой ходил ли е на Димчево на моста тая година?
НАСЛУКА!
П.п. Някой ходил ли е на Димчево на моста тая година?
Утре ще съм на Грудовска и по-точно някъде около Кирил и Методий
Като се върна надвечер ще ви пиша как е положението 
Ако някой има информация от близките 2-3 дена нека да каже дали дава и къде

Ако някой има информация от близките 2-3 дена нека да каже дали дава и къде

Айде да докладвам за днешния риболов на Грудовска
Положението не е толкова зле колкото очаквах,но риболова беше труден...Риба има и кълве,но за целта трябва да я намериш
Излизаха хубави морунажи,брени и мноооого червеноперки...Ето две снимки за да добиете представа(много риба върнах обратно защото бяха дребни белевички и червеноперки...взех колкото за едно пържене
)

По-късно,ако не ме домързи ще пусна една тема за излета

Последно промяна от Raptorr на Съб Фев 05, 2011 8:27 pm, променено общо 1 път.
Днес на Тръстиково от 2 до 5 на дупка с желъдов и бял 

- Прикачени файлове
-
- DSC06523.JPG (61 KiB) Преглеждано 673 пъти
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
Вчера я намерих на 100-200 м нагоре от това място.Не дава да пуснеш! Гол след гол..Raptorr написа:Айде да докладвам за днешния риболов на ГрудовскаПоложението не е толкова зле колкото очаквах,но риболова беше труден...Риба има и кълве,но за целта трябва да я намериш
Излизаха хубави морунажи,брени и мноооого червеноперки...Ето две снимки за да добиете представа(много риба върнах обратно защото бяха дребни белевички и червеноперки...взех колкото за едно пържене
)
![]()
Обаче от тея измислени уклейки,които се завъдиха от 1-2 години,бельовицата не може да се вреди!Имах само 3-4 добри риби! Всичко друго гаден уклей..
AC/DC
За да няма други прецакани излети като моя да споделя- ПЛАТЕНИЯ КАРНОБАТСКИ ПОЧИВА В ПОНЕДЕЛНИК!!!макар че може би повечето от вас го знаят, аз да го напиша,защото никой не се е сетил да го сподели,а е много неприатно да се заредиш със жива стръв,да станеш рано,да биеш път от бургас до карнобат и да те върнат накрая!!!Дано да е полезно това инфо на някой!и още малко-на пирне собственика каза че шарана и щуката не барали въобще в момента,а на лясково и двата язовира са замръзнали!това е от мен.На слука!