около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: около Бургас ????

Мнение от Raven »

Тръстиково, като минах от там в неделя беше яко замръзнало, че чак с тухла трудно се чупеше леда :lol:

На Средецка река, малко след Дебелт и нагоре до К и М, нивото е маааалко нагоре и риба няма никаква. Това е моето впечатление. Аз записвам 5 или 6 поредно капо.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Raven написа:Тръстиково, като минах от там в неделя беше яко замръзнало, че чак с тухла трудно се чупеше леда :lol:

На Средецка река, малко след Дебелт и нагоре до К и М, нивото е маааалко нагоре и риба няма никаква. Това е моето впечатление. Аз записвам 5 или 6 поредно капо.
Мой познат вчера беше на Грудовска, около К. и М. от сутринта до към 15 часа много слабо,след това рибата се активизирала и до към 17 часа е надърпал доволно бряни и няколко едри червенопери.
Ribarche
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

S.Koychev написа:
Raven написа:Тръстиково, като минах от там в неделя беше яко замръзнало, че чак с тухла трудно се чупеше леда :lol:

Мой познат вчера беше на Грудовска, около К. и М. от сутринта до към 15 часа много слабо,след това рибата се активизирала и до към 17 часа е надърпал доволно бряни и няколко едри червенопери.
Хммм мерси за информацията :) Значи има надежда тази събота или неделя да се направи едно излетче нататък...Гледам времето го дават хубаво до края на седмицата.
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

Благодаря много утре съм там :D
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D :drinkers: :drinkers: Днес отскочих до с.Тръстиково да пробвам риболова на лед :D към 8:00 почнах да чупя леда и към 8:30 започнах риболова първите риби се обадиха след 11часа а риболова го приклучих към 15:00 часа като цяло съм доволен от риболова предимно кълвяха костурчета извадих към 20-тина бройки и ги пуснах да растата след тях дойдоха червеноперките извадих 8бр. и междудях 2 каракуди като цяло приятен риболов с хубаво време. :D :drinkers: Наслука на всички. :D :D :drinkers: :drinkers: А рибите ги взех предимно на бял{шарен}червей а на торен кълвеше предимно костура и взех едната каракуда на него :D :D :drinkers: :drinkers:
Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

здрасти ползваш ли захранка и с какво се чупи леда с тухла?мерси
Пешо-старата скарида
новобранец
новобранец

Мнение от Пешо-старата скарида »

КВО СТАВА
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Привет,
Някакво инфо от тия дни за Средецка,има ли движение на рибата или е мъртвило.
Ribarche
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Леда го къртих с камък завързан на въже а иначе за захранка ползвах пилешка гранула и граннула за шаран от време навреме хвърлях по една шепа смесена с двете защото пилешката е по дребна от шарановата и се ратварят във водата по бързо :D :D
Наслука на всички
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
emil_shterev
новобранец
новобранец

Мнение от emil_shterev »

Вчера бяхме на преливника на Мандрата. Хванахме около 5-6кг хубава едра каракуда на бял и торен черав. На торен бяха по-едрите. Страхотен риболов стана, като се има предвит времето.
НАСЛУКА!

П.п. Някой ходил ли е на Димчево на моста тая година?
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

Утре ще съм на Грудовска и по-точно някъде около Кирил и Методий :) Като се върна надвечер ще ви пиша как е положението :)
Ако някой има информация от близките 2-3 дена нека да каже дали дава и къде :)
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

Айде да докладвам за днешния риболов на Грудовска :) Положението не е толкова зле колкото очаквах,но риболова беше труден...Риба има и кълве,но за целта трябва да я намериш :lol: Излизаха хубави морунажи,брени и мноооого червеноперки...Ето две снимки за да добиете представа(много риба върнах обратно защото бяха дребни белевички и червеноперки...взех колкото за едно пържене :) )
Изображение Изображение

По-късно,ако не ме домързи ще пусна една тема за излета :)
Последно промяна от Raptorr на Съб Фев 05, 2011 8:27 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

Днес на Тръстиково от 2 до 5 на дупка с желъдов и бял :D
Прикачени файлове
DSC06523.JPG
DSC06523.JPG (61 KiB) Преглеждано 673 пъти
Аватар
ТАРАЛЕЖ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ТАРАЛЕЖ »

Raptorr написа:Айде да докладвам за днешния риболов на Грудовска :) Положението не е толкова зле колкото очаквах,но риболова беше труден...Риба има и кълве,но за целта трябва да я намериш :lol: Излизаха хубави морунажи,брени и мноооого червеноперки...Ето две снимки за да добиете представа(много риба върнах обратно защото бяха дребни белевички и червеноперки...взех колкото за едно пържене :) )
Изображение Изображение

По-късно,ако не ме домързи ще пусна една тема за излета :)
Вчера я намерих на 100-200 м нагоре от това място.Не дава да пуснеш! Гол след гол..
Обаче от тея измислени уклейки,които се завъдиха от 1-2 години,бельовицата не може да се вреди!Имах само 3-4 добри риби! Всичко друго гаден уклей..
AC/DC
batevenci
новобранец
новобранец

Мнение от batevenci »

За да няма други прецакани излети като моя да споделя- ПЛАТЕНИЯ КАРНОБАТСКИ ПОЧИВА В ПОНЕДЕЛНИК!!!макар че може би повечето от вас го знаят, аз да го напиша,защото никой не се е сетил да го сподели,а е много неприатно да се заредиш със жива стръв,да станеш рано,да биеш път от бургас до карнобат и да те върнат накрая!!!Дано да е полезно това инфо на някой!и още малко-на пирне собственика каза че шарана и щуката не барали въобще в момента,а на лясково и двата язовира са замръзнали!това е от мен.На слука!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”