Да спрем браконерите!!!!!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
TITANchev
новобранец
новобранец

Да спрем браконерите!!!!!!!

Мнение от TITANchev »

Колеги риболовци до кога ще търпим мрежарите всякакъв вид браконери които безчинстват по водоемите. Предлагам хората от градовете които са засегнати от "този почтен бизнес" браконерството да се съберат и да направят граждански сдружения като нашето и да заставим органите които трябва да се грижат за опазване на реда по водоемите просот да си вършат работата зарадия която вземат пари. Защото ако ме питате мен риболовните и всякакви текива лигитимни лица които са от контролните органи за мен са като извънземните "всички си мислят че ги има обаче никои не ги е виждал". За това просто призовавам да ги заставим по някакъв начин да си свършат работата и да не стигаме до саморазправа защото когато безкруполен браконер като тези ти изжади калашник по вероятно е да пострада някои от нас. Ако предното ми изречение се вижда на някои пресилено може да е сигурен че греши това се случва по нашия язовир. Това е реалноста и условита в които риболовстваме ние от град Павликени браконерите ти казват очтива надигни си мотора за да не ми закачиш мрежата и продължават необезпокоявани от органите да си гледат бизнеса. Затова очаквам вашите предложения и коментари skype name TITANchev mail fishers@abv.bg
Ne na brakonerstvoto. Sprete gi.
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Браво колега трябва НИЕ всички сплотени за да постигнем тази ЦЕЛ
Имайте напредвид,че те(бракониерите),ги е истрах повече от НАС,да не им позволяваме да ни отнемат рибното богатство!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”