Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Да спрем браконерите!!!!!!!
Модератор: bobopeli
Да спрем браконерите!!!!!!!
Колеги риболовци до кога ще търпим мрежарите всякакъв вид браконери които безчинстват по водоемите. Предлагам хората от градовете които са засегнати от "този почтен бизнес" браконерството да се съберат и да направят граждански сдружения като нашето и да заставим органите които трябва да се грижат за опазване на реда по водоемите просот да си вършат работата зарадия която вземат пари. Защото ако ме питате мен риболовните и всякакви текива лигитимни лица които са от контролните органи за мен са като извънземните "всички си мислят че ги има обаче никои не ги е виждал". За това просто призовавам да ги заставим по някакъв начин да си свършат работата и да не стигаме до саморазправа защото когато безкруполен браконер като тези ти изжади калашник по вероятно е да пострада някои от нас. Ако предното ми изречение се вижда на някои пресилено може да е сигурен че греши това се случва по нашия язовир. Това е реалноста и условита в които риболовстваме ние от град Павликени браконерите ти казват очтива надигни си мотора за да не ми закачиш мрежата и продължават необезпокоявани от органите да си гледат бизнеса. Затова очаквам вашите предложения и коментари skype name TITANchev mail fishers@abv.bg
Ne na brakonerstvoto. Sprete gi.