Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Ремонт на винтил на надуваема лодка
Модератор: emo vasilev
Ремонт на винтил на надуваема лодка
Колеги ако някои знае да помага (един от винтилите на лодката не е на ред и за 3 дни спада на полвината от другите три камери) материята е ХИПАЛОН .Лодката е в София но не е проблем транспортирането .
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Ремонт на винтил на надуваема лодка
Здрасти.И при мен има такъв проблем на носа,обаче на 2 седмици спада по малко.Сигурен ли си че е за смяна винтила,може да трябва да се стегне.При един колега това беше проблема,но нямам ключ за винтили,трябва да се прави.Гледам ,че е от ХИПАЛОН лодката,ако е Зандер,търси Тедо.
Всичко може,но не всеки го можe.

LOMAC е лодката (РИБ а в галерията го има и ако можеш го премести в темата) Не съм в час с надуваемите истории но го купих за Гърция .Трябва да го направа че като нещо не ми е наред НАПРАВО .....Ако знаеш някъде маистор ми пусни тел на ЛС.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Това трябва да е лодката,екстра е.

Всичко може,но не всеки го можe.

Здравей, провери дали няма да се донатегне малко,ако нямаш ключ става и със зегер клещи
, но внимателно.Успех.
, но внимателно.Успех.
прави каквото, трябва пък да става каквото ще.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://www.naduvaemilodki.com/bg/pages/8-Kontakti.html
При тези съм виждал доста лодки за ремонт от всякакви марки. Би трябвало да се справи човека
При тези съм виждал доста лодки за ремонт от всякакви марки. Би трябвало да се справи човека

Мерси колеги (ще пиша като стане ремонта) 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не бързай да натягаш да не се счупи (обикновено са бая стегнати)... От къде точно спада? Намажи със сапунен разтвор и гледай... Може проблемът да не е във самия вентил, а да се е изместил леко спрямо дупката в балона и да издиша между външната "гайка" и плата... Тогава само се развива, центрира се и се стяга наново...
Да ти кажа (изобщо няма да пипам нищо ) в сервиза да се оправят .Тедо написа:не бързай да натягаш да не се счупи (обикновено са бая стегнати)... От къде точно спада? Намажи със сапунен разтвор и гледай... Може проблемът да не е във самия вентил, а да се е изместил леко спрямо дупката в балона и да издиша между външната "гайка" и плата... Тогава само се развива, центрира се и се стяга наново...