ЩУКИ

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

MARIO TASKOV
новобранец
новобранец

ЩУКИ

Мнение от MARIO TASKOV »

ЗДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КЬДЕ ОКОЛО СОФИЯ МОГА ДА ОТИДА ДА ХВАНА НЯКОЯ ЩУКА БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: ЩУКИ

Мнение от toshe68 »

MARIO TASKOV написа:ЗДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КЬДЕ ОКОЛО СОФИЯ МОГА ДА ОТИДА ДА ХВАНА НЯКОЯ ЩУКА БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Сега е забрана и Богров е мястото май, както и Негован...те не са забранени, но щуката е кът. Успех колега!
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Колега, на Маслово ( Костинброд), тази неделя бях, изкарах 2 щуки с помоща на жена ми (спомемавам го,защтото и тя чете форума :twisted: ), 2 лв на пръчка и 7лв 1 кг щука, на тапа ,в язовира наистина има прилично количеаство щука.Ако знам и как, ще кача и снимки.Дано съм ти бил полезен :)
MARIO TASKOV
новобранец
новобранец

Мнение от MARIO TASKOV »

Dotuk написа:Колега, на Маслово ( Костинброд), тази неделя бях, изкарах 2 щуки с помоща на жена ми (спомемавам го,защтото и тя чете форума :twisted: ), 2 лв на пръчка и 7лв 1 кг щука, на тапа ,в язовира наистина има прилично количеаство щука.Ако знам и как, ще кача и снимки.Дано съм ти бил полезен :)
:D БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ,МИСЛЯ ДА ГИ ПРОБВАМ ТЕЗИ ДНИ,ПОСЛЕ ЩЕ ДАМ ИНФО ТУК
joco

Мнение от joco »

Dotuk написа:Колега, на Маслово ( Костинброд), тази неделя бях, изкарах 2 щуки с помоща на жена ми (спомемавам го,защтото и тя чете форума :twisted: ), 2 лв на пръчка и 7лв 1 кг щука, на тапа ,в язовира наистина има прилично количеаство щука.Ако знам и как, ще кача и снимки.Дано съм ти бил полезен :)
Ми то при тези условия,по-добре на Герман! :evil: Поне е по-близо,а имаш шнс да ти удари и някоя по-големичка(около 2 кила пастърва!!) :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”