Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Къде да отидем до Пловдив?
аз пък се кефя на пастърва ..как да стигна до тоя гьол и какви са условията.tiktak написа:Едни колеги в Неделя бяха на Бадема. Изкарали са по десетина пъстърви за един час. Нищо друго не е взимало.
Благодаря за инфото
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- сериозен играч
Ето ТУК се намираmaznislav написа: аз пък се кефя на пастърва ..как да стигна до тоя гьол и какви са условията.
Благодаря за инфото
За таксите не зная

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
някои да има прясно инфо за някой водовем в момента колеги ?
ей приятел що не идеш на дрангово 10 лева вход и рибата се плаща ама там е за кеф малка щука няма най честите еземпляри са по 4-5 кг също има там големи шарани ама сега не им времето другите водоеми около пловдив всичко е ловено за никулденnyki2502 написа:някои да има прясно инфо за някой водовем в момента колеги ?
ай наздраве и наслука и да почерпиш
колега по между щуката и щараните поне занимавка за плувка намирали се на дрангово ? и мисля,че имашше два язовира или се лъжа ?
те са два ама единият дето беше разрешен сега е забранен а другият срещу него големият данер дето е посредта на язовира ако идваш от дрангово се пада лявата страна иначе има каракуда за друго не знам ... каракудата там гони наи вече на червен червейnyki2502 написа:колега по между щуката и щараните поне занимавка за плувка намирали се на дрангово ? и мисля,че имашше два язовира или се лъжа ?
колеги кажете някой не замръзнал водоем около пловдив за който и да питам секи е замръзнал ?
такъв е сезона майничка всичко е замразнато
-
- разбира нещата
Пичове, как няма да е замръзнало като през нощта температурите са -10
Тези дни го дават да се затопли ,така че можем да заформим някоя друга разходка-дано да не е само поредната такава 

Една неделна разходка по марица поне знам ,че не е замръзнала :д
не си струва да ходите тамvidrin написа:те са два ама единият дето беше разрешен сега е забранен а другият срещу него големият данер дето е посредта на язовира ако идваш от дрангово се пада лявата страна иначе има каракуда за друго не знам ... каракудата там гони наи вече на червен червейnyki2502 написа:колега по между щуката и щараните поне занимавка за плувка намирали се на дрангово ? и мисля,че имашше два язовира или се лъжа ?

Незнанието не е извинение.
днес бях от 4:30 до 6:00 на топлия (мръсния канал) риба има доста ,но не колкото хора
ловят се маломерни карабалъчета и алай спортен риболов няма но късапски има хванах 2 3 рибета за това време и ги пусках без дори да ги държа в живарник и т.н.т един дядо ми се скара защо сам пускал рибата и се подигра че сам е пуснал зашото била маломерна и взеха да се смеят после ........сами си правете изводи ,ако нямаше толкова народ рибата е доста активна човек може да се забавлява ,но е фраш от касапи и гладни (РОМИ)

днес бях на куртово конаре на рибарниците бях на първия от ляво ,не на бадема а другия които е преди кричим абсолютен валат без 1 удар имаше поне 20 човека и видях само едно шаранче към кило и нищо друго ... рано е още за семейство шаранови май или просто никулден се отазил на рибарниците
поздрави

рано е още водата е студена вечер са минусуви температури апък това шаранче дето си го видял сигорно е седмак и бързаnyki2502 написа: рано е още за семейство шаранови май

-
- разбира нещата
Хора.... неделя ми се отвори 1 свободен ден и се питам къде да топна въдицата. Бадема дали ще става ? Не ми се ходи по Марица, търся нещо по-мързеливо