Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дестинация: Габрово-Ковачево
Дестинация: Габрово-Ковачево
Здравейте на всички фенове на риболовните приключения.
Денят е петък-вчера,станахме с жена ми в 04:30.Тя отиде да разходи кучетата,защото и те си искат своето а аз започнах да слагам багажа в колата.Бързата разходка приключи и половинката ми спретна закуска с кафенце.След това в колата,пътьом натоварих и едно приятелче и давай към канала на Ковачево.Някъде към 08:00 бяхме на определеното място. За жалост не бяхме първите,или по просто казано по удобните места бяха заети.Но това не можеше де ни спре.Малко стръмничко,на сянка и стъпили върху лед стартирахме риболова заедно с жена ми.За захранка бях взел бял червей,който беше и стръвта на която ловяхме.Носех и един пакет универсална захранка но нея я използвах след 12:00часа когато рибата се поизнесе на някъде.Излизаше червенопер с размери от 100 до 300 грама,каракуди около 400 грамови и уклеи гиганти 22-23 сантиметрови.Всичко вървеше добре с активността на рибата до обед.След това кълването се поразреди което ме накара да използвам и захранката,но нещата вървяха тягостно и към 16:00 вече пътувахме обратно. Такъмите ни бяха:моят,болонеза 4 метра,плувка 1 грам,основно 0,16,повод 0,12 ,кука 14 номер на MUSTAD и утежнение от 3 съчми над вирбелчето.При половинката ми разликата беше,че използваше 7 метров телескоп а всичко друго беше като при мене. От този излет толкова,повече при следващият
.А ето и малко снимки:

Денят е петък-вчера,станахме с жена ми в 04:30.Тя отиде да разходи кучетата,защото и те си искат своето а аз започнах да слагам багажа в колата.Бързата разходка приключи и половинката ми спретна закуска с кафенце.След това в колата,пътьом натоварих и едно приятелче и давай към канала на Ковачево.Някъде към 08:00 бяхме на определеното място. За жалост не бяхме първите,или по просто казано по удобните места бяха заети.Но това не можеше де ни спре.Малко стръмничко,на сянка и стъпили върху лед стартирахме риболова заедно с жена ми.За захранка бях взел бял червей,който беше и стръвта на която ловяхме.Носех и един пакет универсална захранка но нея я използвах след 12:00часа когато рибата се поизнесе на някъде.Излизаше червенопер с размери от 100 до 300 грама,каракуди около 400 грамови и уклеи гиганти 22-23 сантиметрови.Всичко вървеше добре с активността на рибата до обед.След това кълването се поразреди което ме накара да използвам и захранката,но нещата вървяха тягостно и към 16:00 вече пътувахме обратно. Такъмите ни бяха:моят,болонеза 4 метра,плувка 1 грам,основно 0,16,повод 0,12 ,кука 14 номер на MUSTAD и утежнение от 3 съчми над вирбелчето.При половинката ми разликата беше,че използваше 7 метров телескоп а всичко друго беше като при мене. От този излет толкова,повече при следващият

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Re: Дестинация: Габрово-Ковачево
Готин февруарски риболов. Успех и в другите излети. 

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубави рибки...супер !!! 

Екстра сте ги надърпали. Тия уклеи като скумрии 

malkapluvka написа:Готин февруарски риболов. Успех и в другите излети.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
на всяка цена трябва да го зарибите със скобар..и морунаш 

фен клуб-скобар
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво Весо,добре сте се представили.
Маи е време за една срещичка

Маи е време за една срещичка

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Чудесен риболов

Човече,сигурен съм че обиташ жена си ,но вземи смени пръта и

Човече,сигурен съм че обиташ жена си ,но вземи смени пръта и

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
Поздравления за успешния риболов! 

Хубаво време с хубави риби! Какво повече да иска човек. 

-
- ще става разбирач
Никакви забележки,притеснения и проблеми,щом и.............. жената е на линия!Супер семейно излетче.Браво!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Страхотни рибета ама само не видях от едрите уклейки.
Риболова е хоби.Наслука 

Готин излет се е получил, евала !! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !