Питане за В.Търново и Елена

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
mladen71
новобранец
новобранец

Питане за В.Търново и Елена

Мнение от mladen71 »

Здравейте колеги,
искам да попитам за и около Търново и Елена, къде може да се лови на платен водоем,може и разрешен през забраната.
Ще бъдем на малка почивка за четири дни в една махала в Елена и мисля да отидем да си топнем въдиците.
Всякаква информация ще ми бъде полезна,ще съм благодарен на всеки който ми отвърне с малко информацийка. :roll: :roll:
mladen71
новобранец
новобранец

Мнение от mladen71 »

Колеги виждам,че темата е видяна 98-пъти а няма никакъв отговор.
Явно местата за риболов около Търново и Елена се пазят в дълбока тайна защото ако дойдем от Варна може да" изловим рибата" :yawinkle: и да я пуснем в морето за да можем и ние после да хващаме рибоци :lol: :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Не мога да помогна много, Корекците по Янтра са разрешени . Инфо от днес на Драгановската е излязла едра каракуда. На Куцина само дребни и нарядко.
По пътя Варна Търново преди Търново има някакви малки язовирчета но там няма да има смисъл според мен. Когато съ пътувал от там съм ги оглеждал и не съм виждал нещо впечатляващо :D
mladen71
новобранец
новобранец

Мнение от mladen71 »

ivak,
благодаря,че се отзова на помощ все пак добра информация
Наслука и все по-големи риби да хващаш :smt038 :smt038
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Здрасти колега!
Абе баш сега ли реши да идваш по нашият край,когато е забранен риболова. :lol: Аз имам вила в Еленският балкан точно на яз. Йовковци(с.Донковци) и сега всяка седмица само гледам язовира и ме е яд че не мога да си взема въдиците.За платени водоеми около Елена не съм чувал,а около Търново знам няколко,но не знам с какъв статут са в момента(как се плаща).На пътя Варна-Търново на 15-тина км. преди Търново е яз. Добри Дял.Точно преди самият град Търново е яз. Мотела.Има едно язовирче на 7-8 км.от Търново в посока Габрово.Казва се Тъмни Лъг,но май се лови само каракуда.Има и други но не знам точно къде се намират-чувал съм за някакъв до с.Миндя.
Дано съм ти бил полезен.
mladen71
новобранец
новобранец

Мнение от mladen71 »

Maranzika,
мерси за изчерпателния отговор вече се сетих за тези язовири,макар че досега съм пътувал страшно много по него край, ако не беше ги споменал щях да тъпея :oops: още къде има язовир около Търново и Елена. :smt023 :smt026
Случайно да имаш някъкво инфо за язовирчето до с.Мийковци което мисля е платено.

п.с.Ами нали по 1-ви май има четири почивни дни ,затова решихме да ги използваме най-рационално. :lol: :lol:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Е за тва язовирче на Мииковци за първи път чувам и не мога да ти помогна.Сетих се и за едно язовирче което е до моя град Дебелец,за което не ти споменах-казва се Хмела.Не е платен ,но сега по време на забраната е пълно с народ,защото е бракуван и никой не го стопанисва.Лови се каракуда(предимно дребна).
Аз на твое място 4 дена щях да стоя на софрата на яденье и пиенье. :D :D :D
mladen71
новобранец
новобранец

Мнение от mladen71 »

Може на края и така да стане само хапка, пийка и някоя комшийка...... :lol: :lol: :lol:
Но си заслужава да се опита и малко риболов.Времето го дават предимно слънчево и без вятър по тия дни ,мисля че става и на някои язовирче да си направим масрафа :drinkers: :partyman:

Все пак ти благодаря ,че се отзова на моето въпросче.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”