Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

кефали-варненско
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
кефали-варненско
http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... ge_id=5542 http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... ge_id=5541 http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... ge_id=5539 http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... ge_id=5540 Просто не можах да устоя на днешния слънчев ден,че то си беше живо лято
аз в студа ги моря,че днес ли няма да мога,хубав излет се получи 

НИКОГА КАПО,,,,
- Бисо
- сериозен играч
Re: кефали-варненско
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Motorski
- ще става разбирач
Много хубаво, ама мен ми се струват малко ситнички... добре е, че реката се е изчистила, но на пролет какво ще вадим от там? Да не говорим, че има и двама аборигени (даже май са биз-бизе със зелените барети в района), които преграждат вира точно до единия мост.

- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
колега ситни-неситни това е,а за тези дето преграждат вира ако ми паднат незнам кво ще стане,защото рибата беше много наплашена,а и по голяма риба не е останалаMotorski написа:Много хубаво, ама мен ми се струват малко ситнички... добре е, че реката се е изчистила, но на пролет какво ще вадим от там? Да не говорим, че има и двама аборигени (даже май са биз-бизе със зелените барети в района), които преграждат вира точно до единия мост.
НИКОГА КАПО,,,,
- Motorski
- ще става разбирач
Ситни - неситни, ама и умрели ми изглеждат май...

- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
не са умрели,2-3 най много,рибите са там и чакат мрежарите,аз съм си взел точно 10 риби,,но щом те е грижа другия път всичките ще ги пусна че да има повече за мрежаритеMotorski написа:Ситни - неситни, ама и умрели ми изглеждат май...

НИКОГА КАПО,,,,
-
- научил се да хвърля
Браво колега, във варненско рядко се срещат кленове за съжаление. Би ли споделил къде е този вир може на лс. Благодаря!
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Хубав улов за сезона, но...

И именно заради това е важно да позволим на кефалчетата да нарастнат поне до 20-ина санта, че да ги има и в повече...krasikostadin написа:...във варненско рядко се срещат кленове за съжаление...
Искрено се надявам наистина да си плуват пак, но отново "но...". Ти им дай шанс да порастнат, пък те може и да избегнат торбата на "крадеца". И да! Мен лично ме е грижа!ribar4oto написа:не са умрели,2-3 най много,рибите са там и чакат мрежарите,аз съм си взел точно 10 риби,,но щом те е грижа другия път всичките ще ги пусна че да има повече за мрежарите

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
аз винаги пускам рибата,но по някой път и си вземам някой друга,,,,аз си признавамЗлатев написа:Хубав улов за сезона, но...![]()
И именно заради това е важно да позволим на кефалчетата да нарастнат поне до 20-ина санта, че да ги има и в повече...krasikostadin написа:...във варненско рядко се срещат кленове за съжаление...Искрено се надявам наистина да си плуват пак, но отново "но...". Ти им дай шанс да порастнат, пък те може и да избегнат торбата на "крадеца". И да! Мен лично ме е грижа!ribar4oto написа:не са умрели,2-3 най много,рибите са там и чакат мрежарите,аз съм си взел точно 10 риби,,но щом те е грижа другия път всичките ще ги пусна че да има повече за мрежарите
НИКОГА КАПО,,,,
Аз също често задържам риба.
Не ме разбирай погрешно, и аз не съм светец.
Ставаше дума за размера на самите рибки. От предходните ти излети съм се уверил, че умееш да постигаш успехи там, където за други е трудно. Просто нека поне мъничетата си плуват и не замръзват по снега.
Казвам като препоръка и пожелание, не като заяждане. 

Ставаше дума за размера на самите рибки. От предходните ти излети съм се уверил, че умееш да постигаш успехи там, където за други е трудно. Просто нека поне мъничетата си плуват и не замръзват по снега.

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"