кефали-варненско

Модератори: bobopeli, sapuna

jultopepi
фен клуб-скобар

Re: кефали-варненско

Мнение от jultopepi »

Да Да много гот
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Аватар
refab
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от refab »

ribar4oto написа:
Motorski написа:Ситни ...........................
аз съм си взел точно 10 риби........................
Поне си трай, като си избракониерствал 10 маломерни(!?) кефала за да не даваш лош пример!...... Или излъжи, че си ги пуснал всичките, или изобщо не докладвай, е моят съвет!
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

refab написа:
ribar4oto написа:
Motorski написа:Ситни ...........................
аз съм си взел точно 10 риби........................
Поне си трай, като си избракониерствал 10 маломерни(!?) кефала за да не даваш лош пример!...... Или излъжи, че си ги пуснал всичките, или изобщо не докладвай, е моят съвет!
аз не лъжа колега,не смятам,че точно ти ще ми кажеш кво да правя,,,като си много отворен се оплачи на мрежарите,а за маломерни не ми говори,защото съм ги пуснал,давай го по спокойно колега като не си в час на нещата :!:
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

Златев написа:Аз също често задържам риба. ;) Не ме разбирай погрешно, и аз не съм светец. :lol: :oops:
Ставаше дума за размера на самите рибки. От предходните ти излети съм се уверил, че умееш да постигаш успехи там, където за други е трудно. Просто нека поне мъничетата си плуват и не замръзват по снега. :) Казвам като препоръка и пожелание, не като заяждане. ;)
малките винаги си ги пускам,ако ще вземам винаги си избирам някоя по едра и това е,а тези снимка просто исипах кофата с водата на снега,снимка,5-6 риби +2-3 бяха умрели си взех и другуто даже една по една съм ги пуснал,не съм касапин,а ррибата в този случай я взех защото бях обещал на баща ми,,,,че така
НИКОГА КАПО,,,,
vikchooo
новобранец
новобранец

Мнение от vikchooo »

Браво колега хубав излет се е получил , кленчетата са добри направил си си кефа .
Ribolubitel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ribolubitel »

Браво ribar4oto! Не се връзвай на колегите за това дали са маломерни рибите или не. Аз лично не мога да преценя дали са мерни или не, тъй като няма мярка за сравнение на снимките. Дали си взел цялата или част от рибата която лично и законно си си уловил си е само твое решение. Важното е да бъде в предвидения в закона размер. Ако е така всичко е ОК! Това е относно рибите!
Извинявайте колеги, ама аз ли само не мога да разбера коя е реката или проблема е, че не мога да я намеря в темата? :?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”