КАРНОБАТ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

КАРНОБАТ

Мнение от snegk »

Днеска ми казаха за платен язовир до Карнобат.Идваш от Бургас по магистралата преди да свърши има табела,Карнобат 8 килмета.Тръгва се понего,там някаде имало ресторан и там е язовира.Има големи шарани и сомове.Плаща се по 2лв.на пръчка шарана по 3,50лв.Смятам утр да отскоча да видя за какво става въпрос.Ако някой има по точно инфо нека да сподели. :lol:
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

И аз чух хубави работи за там.Малко скъпичко идва цената на рибката ама.........
Бат слави от краставицата ми показа снимки на 7 кг шопар от там изкаран на щека миналата неделя .Каза че и сомчетата кълвели на царевица.Каза също и че водоема бил много плитък.
Пиши утре какво си направил че и ние се чудим на къде да ходим през почивните дни.
и късмет :smt023
snegk

Мнение от snegk »

Ще пиша и снимки ще направя. :lol:
Аватар
РибаР
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РибаР »

Аз знам за яз. в Екзарх Антимово - шаран - 2,20 лв за кг , Щука по 5лв за кг , таранката безплатно , а входа е 2 лв на човек.
Но това се пада наляво след като свърши магистралата :roll:
snegk

Мнение от snegk »

Днеска ходих до язовира.Намира се в Карнобат до циганската махала и до зоологическата градина.Има ресторант на брега на язовира.Язовира е малък.Риба има,но не всеки ден кълве.Един ден на царевица друг ден на червей,бял и торен.Аз до като хвърлях въдиците на червей ми удари това каналчеИзображениеоколо 1,5 кг.по тяхния кантар.после за цял ден един удар.Хващах на дънни монтажи.На плувка вадеха отвреме на време по някое шаранче около кило.Иначе по тяхни думи и от казаното от колеги има,шаран,амур сом 2-та модела.Имаше силен вятър и може би затова не кълвеше.Това е от мен за днес.УСПЕХ :wink:
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Аз отдвна се интересувам какви са условията на тоя язовир ама... :roll:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?p=67325#67325
Както и да е .... Колега Snegk кажи какво и по колко се плаща, вход; цена на хванатата риба, брой въдици, позволено ли е да се връща в язовира хванатата риба и т.н.

А че тоя "гьол" държи големи риби съм слушал многократно ...

Поздрави и НАСЛУКА!!!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
snegk

Мнение от snegk »

Stront,плаща се по 2лв.на пръчка.До 500гр. рибетата ти ги подаряват.Шаран по 3,50,канален сом по 4,5лв.европейски по 8лв.за другите риби не видях цената.Рибата може да се пуска,но не в язовира ами в едно басейнче.Както писах имат ресторант и всичко се изяжда.Успех :wink:
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Баах ги-2лв на пръчка и то при тия цени на кг.
Инъче благодарско за инфото и браво за сомето. :wink:
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

И аз благодаря!

Между другото до с. Лясково, което е на 4-5 км от Айтос също има един платен язовир. В началото на миналото лято ходих там веднъж. Условията бяха - шарана по 3.50, тарнката безплатно, вход не се плаща и няма ограничения за броя на въдиците. Хващаха се обичайните за платените язовири шаранчета от по 700 грама до 1.5 кг. Обаче какво е актуалното му състояние не знам.... :(
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

За лясково чух че преди няколко дена имало проверки,чупили въдици и правели актове наред.Инфото не е сигурно,така са казали на мои познат.Пазача е казал че риболова е на своя глава.Инъче не съм ходил там и не знам какви са условията.
ама мойе и да бъркам водоема
Аватар
ustata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ustata »

язовира е добър , но става лудница събота и неделя , вадят се добри шарани и сомчета,и не е до циганската махала, доидете ли в карнобат питате за язовира на диян , всеки схте ви опъти.
Аватар
ustata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ustata »

верно малко е скъпичко но..............краста :D :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”