Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На "кривата вада"
- kodek
- ще става разбирач
На "кривата вада"
Днес към обяд реших да се поразходя до кривата вада, и заварих това:

По едно време дйдоха още толкова.
излизаха такива и по-голями

аз хванах това:
освен каракудата излизаха и уклей и добри кефали.

към 14ч.излезе вятър, стана трудно за мятане с моя такъм,(поради гъстотата на риболовците)и приключих, понеже влакното се нави под макарата, но - оттървах валата.
Мен нямаше кой да ме снима, но за сега толкова.

По едно време дйдоха още толкова.
излизаха такива и по-голями

аз хванах това:
освен каракудата излизаха и уклей и добри кефали.

към 14ч.излезе вятър, стана трудно за мятане с моя такъм,(поради гъстотата на риболовците)и приключих, понеже влакното се нави под макарата, но - оттървах валата.
Мен нямаше кой да ме снима, но за сега толкова.
Последно промяна от kodek на Нед Фев 06, 2011 5:04 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
Re: На "кривата вада"
Малийй
то цял панаир
Оттървал си валата

Оттървал си валата

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- научил се да хвърля
колеги каде се намира тази крива вада
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
то май само мангали ?? Те нямат мярка,билети,не знаят какво е маломерна риба и не знаят как се пускат риби, нямат и наяждане
Поначесал си крастата
Голям панаир на тая "вада" 

- kodek
- ще става разбирач
Заглавие: Re: Инфо от Пазарджик и региона
МнениеПубликувано на: Чет Яну 27, 2011 8:31 pm
aiskrov написа:
.Пък на "кривата вада" в събота хванах бая каракуда(не бях взел фотото).
колега каде е това
па и ния да облажим малко
[/quote]
Колега как да не знаеш това култово място?(ако си от нашия район) Сега в неделя обиколихме целия регион в радиус 50км.навсякъде - пълен валат.накрая на "кривата вада" счупихме каръка с по някоя перка и уклей.
това е напоителен канал(пере, по нашенски)минава през едни рибарници и се влива в Марица.
на 1 км.от Пазарджик - посока Пловдив.(стария асвалтов път-не магистралата)посока Мало конаре след първия завой има мост веднага в дясно черен път-чакълиран, ако не 50м.след моста в ляво , асвалтов път за с.Добровница има хубави места, вирове, затайки и т.н.държи кефал,червеноперка, уклей,каракуда,шаран,даже морунаж.(миналата година какви мряни лових там...).МА...много (братя)роми го обикалят, даже понякога няма място(от тях).
П.С. Препратката от темата инфо от Пз, и региона нещо не я направих свясно , но там бях обяснил местоположението и просто го пейстнах.
Дано да съм полезен.
МнениеПубликувано на: Чет Яну 27, 2011 8:31 pm
aiskrov написа:
.Пък на "кривата вада" в събота хванах бая каракуда(не бях взел фотото).
колега каде е това

Колега как да не знаеш това култово място?(ако си от нашия район) Сега в неделя обиколихме целия регион в радиус 50км.навсякъде - пълен валат.накрая на "кривата вада" счупихме каръка с по някоя перка и уклей.
това е напоителен канал(пере, по нашенски)минава през едни рибарници и се влива в Марица.
на 1 км.от Пазарджик - посока Пловдив.(стария асвалтов път-не магистралата)посока Мало конаре след първия завой има мост веднага в дясно черен път-чакълиран, ако не 50м.след моста в ляво , асвалтов път за с.Добровница има хубави места, вирове, затайки и т.н.държи кефал,червеноперка, уклей,каракуда,шаран,даже морунаж.(миналата година какви мряни лових там...).МА...много (братя)роми го обикалят, даже понякога няма място(от тях).
П.С. Препратката от темата инфо от Пз, и региона нещо не я направих свясно , но там бях обяснил местоположението и просто го пейстнах.
Дано да съм полезен.
Последно промяна от kodek на Нед Фев 06, 2011 5:37 pm, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч
Така е по тези места,пьлно с рибари.
Постоянно минавам от там и винаги има народ,е ако е хубаво времето и е почивен ден двойно повече хора.

Постоянно минавам от там и винаги има народ,е ако е хубаво времето и е почивен ден двойно повече хора.

Последно промяна от beis на Нед Фев 06, 2011 8:48 pm, променено общо 1 път.

Тя много окупирана тая вада,ама и риба дава.Ако няма рима вземи почерпи ма.Поздрави колега 

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
beis написа:Така е по тези места е пьлно с рибари.![]()
........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Дано не прозвучи расистки,но където има канали с риба,винаги е пълно с цигани.Като корморани са.По тях можеш да разбереш,че има риба.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
-
- новобранец

Последно промяна от aiskrov на Нед Фев 06, 2011 6:26 pm, променено общо 1 път.
- kodek
- ще става разбирач
Днес поне бяха културни, повечето бяха с 1 въдица и ловяха на стъв.Имаше и двама с мачове, точно срещу мен, но беше неудобно да снимам от упор.
- kodek
- ще става разбирач
Колега aiskrov, ивиних ти се на Л.С. Извинявай и от тук. По-горе написах, че просто копирах и пейснах мнението си от друга тема и се получи така ,че все едно питаш днес.