Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Дървен харпун
Модератор: nkolev66
Re: Дървен харпун
аз точно такъв ще си поръчам но сега почвам да правя дръжката
- mares_sten1
- новобранец
GuFySuB днес е залепил дръжката. Забележките към него, аз само съм качил photo-то
http://s1200.photobucket.com/albums/bb3 ... 370962.jpg

- Jack Daniels
- разбира нещата
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Екстра е, сега идва и самото оформяне на дръжката по ръката. Хващаш я и с един молив очертаваш самия захват и започваш да дялаш! Внимавай да не очертаеш и показалеца
нали той ще е на спусъка!

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!

- Jack Daniels
- разбира нещата
Да, този е по-хубав
....и гледай да докараш наклона на дръжката да е като сянката, все пак не правиш шмайзер 

Последно промяна от Jack Daniels на Нед Фев 06, 2011 9:44 pm, променено общо 3 пъти.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Батка ако ми остане свободно време ще ти направя един харпун от чам, за мостра да си го ползваш да гледаш как стават нещата.GuFySuB написа:ето това трябваше да качиш
знам но няма да е точно като на сянката а няква по специфична и по необичайна искам да е

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Естесвено само КоКаКоЛа
но мисля да я отлепя и да я отрежа със наклон 30 градуса и да я лепна пак и после ще я обработвам по мой стил

GuFySuB Стил nice a ? 

така така време е да кажа че ластиците стигнаха при мене много точен продавач и много любезни баяха от страна на видрах всичко беше коректно точно а сега си сложих ластиците и е време за стрелата ( спусъкът в момента се мисли) а за дръжката нямам вре се пак училище уроци и тем подобни но ще намеря тази седмица малко време а по късно ще кача снимки
Така! Време е да кажа, че ластиците пристигнаха при мен. Продавачът е много точен! Видракс бяха много любезни. Всичко бе точно и коректно. Сложих си ластиците и е време да помисля за стрелата. За спусъкът и дръжката сега не мисля, защото нямам време. Нали имам уроци, ходя на училище. По-късно ще намеря малко време и за тях. Тази седмица ще кача снимки!
Диканаров

Така! Време е да кажа, че ластиците пристигнаха при мен. Продавачът е много точен! Видракс бяха много любезни. Всичко бе точно и коректно. Сложих си ластиците и е време да помисля за стрелата. За спусъкът и дръжката сега не мисля, защото нямам време. Нали имам уроци, ходя на училище. По-късно ще намеря малко време и за тях. Тази седмица ще кача снимки!
Диканаров
а сега да не ме чакате ето снимките харпун+ластици
и дръжката както искам да я направя
ето харпуна
ето и дръжката

ето харпуна

ето и дръжката

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
GuFySuB написа:а сега да не ме чакате ето снимките харпун+ластиции дръжката както искам да я направя
![]()
ето харпуна
ето и дръжката
Гуфи, дръжката веднъж монтирана е изключено да я отлепиш! Ако си я отлепил то това означава, че не е била залепена добре а това е много опасно

Сега, разгледай из форума има много снимков материал от който можеш да видиш как се прави! след като си сигурен че си готов, покажи ни и тогава я залепи. Не бързай защото ще направиш някоя беля.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Гуфи, батко, знаят ли вашите с какво се занимаваш, докато са на работа ? 

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.