Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
На 18.01.11г. бях на Червен Бряг с приятели. Нивото и цвета на водата са добри. Ловеше се само скобар със средни размери 300-700гр., като излизаше епизодично до 15:00 когато мъглата се вдигна. Ловяхме с фидери на бял. Тук местните също ловят на голи тройки като резултатът им беше доста слаб, а привечер пристигат и косачите
Съжалявам за закъснялото инфо, надявам се да е от полза 

hristianshen написа:На 18.01.11г. бях на Червен Бряг с приятели. Нивото и цвета на водата са добри. Ловеше се само скобар със средни размери 300-700гр., като излизаше епизодично до 15:00 когато мъглата се вдигна. Ловяхме с фидери на бял. Тук местните също ловят на голи тройки като резултатът им беше доста слаб, а привечер пристигат и косачитеСъжалявам за закъснялото инфо, надявам се да е от полза

Риболовци.
целенасочено да я търсиш е безпредметно..покрай клена ако нещо...Dimitar_allianz написа:sashoart написа:където и да отидеш в района и на враждебна и на негован има риба..клен,бабушка,костур,уклей...
А щука има ли вероятност да излезе ако я помъча на спининг

фен клуб-скобар
-
- научил се да хвърля
Някой има ли прясно инфо за реката при Глава или Койнаре. Хващат ли се клен и скобар там?
Преди два дена ходих по местата на с.Глава.
На рибка и на бял го търсихме, но за целия ден нямах едно кълване, упорствах до последно.
Водата става за кефал, нивото не е много ниско, но не е мътен Искъра.
На рибка и на бял го търсихме, но за целия ден нямах едно кълване, упорствах до последно.
Водата става за кефал, нивото не е много ниско, но не е мътен Искъра.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ivo_bsl написа:Някой има ли прясно инфо за реката при Глава или Койнаре. Хващат ли се клен и скобар там?
тц. неще да види

http://www.youtube.com/watch?v=uOVKIET1OrYangelarii написа:Абсолютно безпредметно, освен ако не се отиде в 12 през нощта. Местата са точно за 2-3 души и се пазят от местни срещу заплащане. Това е за Оряховица. Иначе нивото е високо за нормалните места за риболов.
На Червен Бряг е лудница. Колегата малко по-нагоре е описал много точно ситуацията. Хубавите места са заети още в 4-5 часа. Там не съм виждал някой да пуска риба.
Всъщност аз никога не съм виждал някой да пуска риба, където и да съм ходилТова да не е някакъв виц или филм образователен.
Ето ти един ВИЦ батка да се посмееш малко

Хайде със здраве и наслука през новия сезон

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Angelarii мисля ,че друго искаше да каже-че не е виждал НА ЖИВО да се пуска риба. 

Привет, ето една хубава информация за реката:http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=354670
Дано да стане!
Дано да стане!
Ето http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=354670
Да хубаво е това, Искър ми е любимата река. Там съм проходил в риболова и съм имал най-интересните си и интригуващи риболова.
Някой скоро по долното течение да е хващал черна мряна?
Преди 5-6години съм попадал на пасажи от много на брой, с хубави размери черни мрени.
От тогава до сега не съм улавял. Свързвам го със замърсена вода.
Да хубаво е това, Искър ми е любимата река. Там съм проходил в риболова и съм имал най-интересните си и интригуващи риболова.
Някой скоро по долното течение да е хващал черна мряна?
Преди 5-6години съм попадал на пасажи от много на брой, с хубави размери черни мрени.
От тогава до сега не съм улавял. Свързвам го със замърсена вода.
Дано да стане, а черна мряна по долното течение никога не съм хващал . Поне от 7-8 год.практикувам риболова. Дано по съвестните колеги да се постараят да зарибят малко по малко, а не да ходим на 200км. за нищо.
-
- новобранец
Информацията която ще пусна от днес е от Роман- студът е страшен, рибарите бяха около 20 души (главно местни) ловящи на плувка, водата е перфектна а рибите които са хванати на вира (под чешмата) се броят на едната ръка. На въженият мост на Кунино- само студ. Капото ми е класическо за втори път тази година на тези вирове (въпреки че инфото ми беше че на фидер излизали едри скобари или едри балъци
) Явно риба в момента дава най-вече на Чевен бряг- ако някой ходи на там да си вземе пушка за да си отстреля косач 

-
- научил се да хвърля
ако някой ходи на там да си вземе пушка за да си отстреля косач
...за да му заеме мястото

И да ме няма, пак съм тук !
-
- фен клуб-скобар
Реката при Червен бряг беше замръзнала сутринта около 2,00 метра от брега
Много кофти сигурно и утре ще бъде така
Няма ли да се оправи това време най-накрая
Много кофти сигурно и утре ще бъде така
Няма ли да се оправи това време най-накрая
В събота и неделя на моста при с. Ореховица в долното течение на реката - хубаво време, слънцето пече, 10-на човека окупирали няколкото места, които според местните са доста добри и даващи риба, но не и тези дни. От няколко дена била се появила видра и насъбралата се риба избягала от появата й. Пробвахме на няколко места над моста, но нямаше никакъв резултат. Водата беше сравнително бистра, но и доста голяма с бързо течение, а и дълбочината беше доста. Та така, насъбрахме слънчеви лъчи и приятни емоции с разходката и в очакване следващия път да хванем някоя и друга риба по тези места!