Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Риболова около Русе

Мнение от bachoivo »

Преди обяд ходих по работа до Божичен и навръщане пообиколих Лом-а (в района на Басарбово и Долапите)......лед има покрай брега, на места плуват и парчета, ама не е болка за умиране. Кибици никъде не видях...
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

bachoivo написа:
Vlado_852 написа:
lfc_boy написа:Има няколко не човека :lol: ,които стоят всяка вечер до полунощ на -10 градуса :shock: и правят по няколко кила морунаж.После го продават по 3 лв. килото.Шантава работа :axe:
И по пет кила да хващат, незнам дали ще им стигне за лекарствата. Тази събота и неделя го дават да омекне времето и мисля да я пробвап по Янтра или по Лома /ако няма много лед/.
Успех колега :)
И аз съм се наканил края на седмицата да направя едно излетче, ама ще видим к'во ще излезе :)
Да дадеш инфо после :) :)
Май всеки се кани към края на седмицата да се запише :) . Дано имаме успех.
Изображение
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Аз пък не се каня :lol:
Но пък за това ви пожелавам успех и чакам инфо и снимки
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

ribarq92 написа:
ivo75 написа:Аз пък не се каня :lol:
Но пък за това ви пожелавам успех и чакам инфо и снимки
+1 :wink: Успех приятели и много рибки да надърпате :lol:
А ако ти кажа миналата седмица, къде изкараха 15 кила шаран, дали няма да се наканиш? :wink:
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Някой ходил ли е скоро на Янтра (Стърмен, Долна студена, Ценово или Новград), мисля да ходя през седмицата, а незнам дали е заледена, мътна. Ако някой е ходил да каже дали става за риболов.
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Съвсем скоро ходих колега, даже преди около половин един час се прибрах. Лед има на места но до 1-2 дни ще изчезне... Останалото в чат-лаф-Русе :wink:
Ato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ato »

колеги тази събота и неделя направихме голямо обикаляне по язовирите , но само на подледен
на Антимово нищо , на малък преславец дребна бабушка и некой дребен костур - това за събота
неделя - Тетово нищо , на Текето за около 20 мин мина пасаж рибки и след това ниииищо
ето резултата от преминаването на рибите
Изображение
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Вчера един верен другар ме покани да се поразходим по Янтра и аз хич не му мислих.Малко белки, боло и фидер и паехали.Ходихме на Бяла,местата чудесни,колеги умерено ама рибите се бяха изпокрили яката.Дори пипване нямахме. Хванахме де, ама тен :D .

Изображение

Изображение

Изображение

Времето беше чудесно и релакса на макс,риби не е важно ,че не хванахме .Аз не видях никой да лови а и местни колеги споделиха ,че няколко дни е така.
В събота пак!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добър ден! Прясно инфо - тъкмо се прибирам след горе-долу приятен риболов :) Към 11 цъвнах с фидера на Дунава зад корабната, за 2 часа ни риба, ни бутване. Така беше и при другите колеги, който бяха там или поне тия който бяха около мен :) В 13:30 бях вече на Лом-а, след манастира - до 16:30 5 каракуди, размер шамарче(плуват си обратно). Такъма изнежен до макимум иначе ме съмнява да пипа. Това е за сега - утре може пак да се разходя :)
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Браво колега за риболова.И най-вече за това ,че пишеш.
Тая тема наистина стана чат и лаф и се отдалечи много от "темата''.А иначе ми е интересно как е възможно от толкова много риболовци колеги от Русе и региона ,само мълчание.
Интересно е и ,че в понеделник преброих 21 коли на "топлата" а инфо няма ?
Днес и аз се разходих в обедната почивка до ''корабната'' няколко колеги ,никакъв риболов ,но поне нивото е готино има няколко перспективни места ,с видимо присъствие на колеги.
На ''топлата''е ясно много народ ,повече конфликти отколкото риби.
didnik70
новобранец
новобранец

Мнение от didnik70 »

И аз се разписах с фидера на корабната преди колегата bachoivo .
От 8 до 10часа едно клъвване и това е.Ако падне нивото още
около метър може ама преди това е тегава работа.
Поздрави на всички!
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Dani I написа:Браво колега за риболова.И най-вече за това ,че пишеш.
Тая тема наистина стана чат и лаф и се отдалечи много от "темата''.А иначе ми е интересно как е възможно от толкова много риболовци колеги от Русе и региона ,само мълчание.
Интересно е и ,че в понеделник преброих 21 коли на "топлата" а инфо няма ?
Днес и аз се разходих в обедната почивка до ''корабната'' няколко колеги ,никакъв риболов ,но поне нивото е готино има няколко перспективни места ,с видимо присъствие на колеги.
На ''топлата''е ясно много народ ,повече конфликти отколкото риби.
Ами дай някакво инфо ти колега!
За топлата е писано преди. Даваше си рибка, но вече водата пада и няма да става за риболов.
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добър вечер, колеги!
Да се обадя пак аз :) Днес въдица не заметнах - само на разходка го давах :) :)
До ферибота ходих - ако ви се скубе дребосък (буквално дребосък, които и за стръв е малък) явно там е мястото. Колегите окупирали площадката и между парчетата лед и къцат здраво. Единия чичка две куки беше сложил - ама все тая, по една и ги вадеше пак....според мен не си заслужава висенето там, поне за сега...
Зад корабната горе-долу както вчера, мъка, мъка и пак мъка. Комшията от 8 беше там (аз отидох към 13) имаше едно малко морунажче и едно попче....Домързя ме да ида до топлата вода, ама там ситуацията е ясна и без да ходя - народ много, риба никаква :D :D
Това е за сега. Лека вечер!
rohas
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rohas »

Вчера ходих зад корабната. Доста хора имаше ,но никой нищо не ловеше.За 2,5часа нямах бутане на фидер. Явно не му е дошло времето.Поне разходка си направих
ribolovecaruse
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribolovecaruse »

здравеите колеги вчера си направих една разходка до буните ,нивото е перфектно сега за там ,но маи наистина още е малко раничко от 7;30 до 10;00 едно малко морунайче и едно малко косатче.това е от мен колеги да сам бил полезен на някои,наслука на всички
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”