Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На гости на Бургазлии 2...
На гости на Бургазлии 2...
Здравейте отново пичове,
След първия силен излет за тази година по Бургаските реки ми се разстрои съня.Сънувах само фидери,монтажи,морунажи,кефали и все такива работи.Това нормално ли е според вас
Седях,мислех,умувах,рових в форума, що така се получава и нищо.На другата сутрин пак ставам ... и тръгвам да меря кефала
Питах колегата: -как е при него работата?
Той ми отговаря -как да е,вчера си взех боло и макара и ме сърбят ръцете
/Съжалих го/
-а такааа... и ко прайм
След сериозно обмисляне на проблемите ни,решението беше едно- Средецка.
Безсънна нощ.
Ранно ставане.
Газ за Бургас.
Ахелой- черни мисли прииждаха на талази след като видяхме чайка да ходи по леда в средата на реката.Никой не го споменаваше на глас,разговорите намаляха...
Влизаме в Бургас-бурята продължава-Бургаското езеро е в лед,няма рибари...
Излизаме от Меден рудник-Мандрата лъсва ослепително-това дали е вода?
-не ято кокошки играят хокей-заливите са в лед.
Първия лъч надежда огря на канала на Константиново:там кокошките се къпеха,
-колегата натисна газта
-моста на Дебелт- реката тече
Няма никой.Помня мъдрата препоръка на колега от форума предния път-търси тарапаната.
Късмета бе на наша страна срешнахме един пич който обясни къде е тарапаната,само че имало малко ходене,даже предложи учтиво да ни заведе.Благадаря му пак
То добре ама за него който взе една лека чантичка и два деректни.Не бяхме подготвени за такова нещо.Взехме само най необходимото:
-калъфите, куфарите, кофите,столчетата,виното,мезето...И тогава се почна... ходенето.
Офф най-накрая,след 40 мин ходене в кална пресечена местност,те ви и малко снимки,че стигнахме до реката.Местата почнаха,къде да се спреш...времето тече...

Почнаха да се виждат седнали тихи хора,чакайки поредното рибе

ние продължихме нагоре.Това беше брода над малка рекичка,с много багаж се минава трудно

С изплезили езици най-накрая стигаме най-дашното място според нашия гид

С треперещи пръсти сглобявам директен 6-ца с грам плувка,цяла линия 0.10 и кука akita sode Nr.16 на Оwner,хвърлих малко червей ,захранка с пръст,а колегата сглоби новото си боло и се започна чакането

Беше кратко.Първия борбен морунаж ме изправи на нокти.Кеф на буци.

От тук нататък забравих да снимам.Риболова бе динамичен и нямах време други занимания.Хванахме общо 30-40 клена,като за протокола имаше и по дребни,който си плуват обратно, дребни перки и костурчета,а също да спомена че колегата с болото хвана два пъти повече риба от мен с директния.Това е общата риба от този невероятен и запомнящ се излет на тази река

Благородна завист струи от мен за разкошните места и природа в Бургаския край.
След първия силен излет за тази година по Бургаските реки ми се разстрои съня.Сънувах само фидери,монтажи,морунажи,кефали и все такива работи.Това нормално ли е според вас

Седях,мислех,умувах,рових в форума, що така се получава и нищо.На другата сутрин пак ставам ... и тръгвам да меря кефала

Питах колегата: -как е при него работата?
Той ми отговаря -как да е,вчера си взех боло и макара и ме сърбят ръцете

-а такааа... и ко прайм

След сериозно обмисляне на проблемите ни,решението беше едно- Средецка.
Безсънна нощ.
Ранно ставане.
Газ за Бургас.
Ахелой- черни мисли прииждаха на талази след като видяхме чайка да ходи по леда в средата на реката.Никой не го споменаваше на глас,разговорите намаляха...
Влизаме в Бургас-бурята продължава-Бургаското езеро е в лед,няма рибари...
Излизаме от Меден рудник-Мандрата лъсва ослепително-това дали е вода?
-не ято кокошки играят хокей-заливите са в лед.
Първия лъч надежда огря на канала на Константиново:там кокошките се къпеха,
-колегата натисна газта
-моста на Дебелт- реката тече

Късмета бе на наша страна срешнахме един пич който обясни къде е тарапаната,само че имало малко ходене,даже предложи учтиво да ни заведе.Благадаря му пак

-калъфите, куфарите, кофите,столчетата,виното,мезето...И тогава се почна... ходенето.
Офф най-накрая,след 40 мин ходене в кална пресечена местност,те ви и малко снимки,че стигнахме до реката.Местата почнаха,къде да се спреш...времето тече...
Почнаха да се виждат седнали тихи хора,чакайки поредното рибе
ние продължихме нагоре.Това беше брода над малка рекичка,с много багаж се минава трудно
С изплезили езици най-накрая стигаме най-дашното място според нашия гид
С треперещи пръсти сглобявам директен 6-ца с грам плувка,цяла линия 0.10 и кука akita sode Nr.16 на Оwner,хвърлих малко червей ,захранка с пръст,а колегата сглоби новото си боло и се започна чакането
Беше кратко.Първия борбен морунаж ме изправи на нокти.Кеф на буци.
От тук нататък забравих да снимам.Риболова бе динамичен и нямах време други занимания.Хванахме общо 30-40 клена,като за протокола имаше и по дребни,който си плуват обратно, дребни перки и костурчета,а също да спомена че колегата с болото хвана два пъти повече риба от мен с директния.Това е общата риба от този невероятен и запомнящ се излет на тази река
Благородна завист струи от мен за разкошните места и природа в Бургаския край.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: На гости на Бургазлии 2...
Красота! Излетът и нечинът, по който е поднесен, са страхотни! Поздравления!
ПП
По "наша" Камчия също има подобни красиви места... ама няма подобни риби...
ПП

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Отново перфектен репортаж, да можех и аз да се похваля с толко риби ся
.. Евала !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Е не напразно сте направили голям преход. Браво за слуката.
Страшно много ми хареса репортажа а за рибите да не говорим
Къде ги намерихте тези кленове
ние за цял ден един не хванахме
Гледам сте пресекли р.Драчевска и сте ходили нагоре от нея
В събота колегите които ловиха в този участък се оплакваха,че се хващали дребни кленчета и тук таме някое костурче.Браво за излета.
П.П жалко,че не мога да давам репутация...репортажа много ми хареса и наистина заслужава +5

П.П жалко,че не мога да давам репутация...репортажа много ми хареса и наистина заслужава +5

- YordanDanev
- сериозен играч
Ето за там става дума, но от където сте минали се върви повече.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Накефих се и от реката и от рибата 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- StoychevV
- разбира нещата
Супер риболовче,браво 

Прав си за съжалениеЗлатев написа:Красота! Излетът и нечинът, по който е поднесен, са страхотни! Поздравления!
ПП
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ