Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ПАРАШУТИ!!!
Модератор: bobopeli
Аз познавам лично много бракониери, но от тях всички са или полицаи или горски или пък военни. Само една малка част са от другата страна.
Е точно за това няма да се оправят нещата.
В провинцията всички се познават и повечето са приятели , как да се издадът или глобят.
А ми е и много интересно защо в този форум няма нито един горски или човек от ИАРА.
Значи това да ходи да се бие, няма да стане. Първо е противозаконно и второ е опасно(повечето бракониери не са много умни и имат огнестрелно оръжие , което е опасна комбинация).
Аз съм в Германия в момента и мога да ви кажа тук как са решили проблема.
Значи тук има много риболовни клубове и сдружения, които си потдържат и контролират определени водоеми. организират всяка седмица задно с проверяващите държавни лица проверки.
Та идеята ми е защо не се организират такива клубове и да се направи предложение към ИАРА за потпомагане на контрола на доброволчески начила. Така няма да има този го познавам , а този не а и проверяващите няма да ги е страх като са сами.
Аз мога да помогна примерно като си дойда в отпуск лятото.
И коментирайте какво мислите по темата мисля, че е осъществима.
Е точно за това няма да се оправят нещата.
В провинцията всички се познават и повечето са приятели , как да се издадът или глобят.
А ми е и много интересно защо в този форум няма нито един горски или човек от ИАРА.
Значи това да ходи да се бие, няма да стане. Първо е противозаконно и второ е опасно(повечето бракониери не са много умни и имат огнестрелно оръжие , което е опасна комбинация).
Аз съм в Германия в момента и мога да ви кажа тук как са решили проблема.
Значи тук има много риболовни клубове и сдружения, които си потдържат и контролират определени водоеми. организират всяка седмица задно с проверяващите държавни лица проверки.
Та идеята ми е защо не се организират такива клубове и да се направи предложение към ИАРА за потпомагане на контрола на доброволчески начила. Така няма да има този го познавам , а този не а и проверяващите няма да ги е страх като са сами.
Аз мога да помогна примерно като си дойда в отпуск лятото.
И коментирайте какво мислите по темата мисля, че е осъществима.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А защо мен да чакате, аз пък най обичам такива дето чакат други да ги оправят... и после бил много голям та и даже дебел
Вместо да споделиш идеята или да дадеш нова, нещо в тигана взе да ме мяташ.
Кзвал съм и преди не искам да обиждам никой нито да споря има достатъчно такива във форума.
А ако си толкоз ербаб и биете на ред да ти кажа де да идеш да понабиеш няколко а ?
Ако искаш тръгвай веднага на Ивайловград или Студения и като вземе да се свечерява се поразходи с лодката(само да не е гребна).
Ако има навитаци ще ви кажа и каде точно да идете.
Ето ти помощ, хем дистанционна.
Вместо да споделиш идеята или да дадеш нова, нещо в тигана взе да ме мяташ.
Кзвал съм и преди не искам да обиждам никой нито да споря има достатъчно такива във форума.
А ако си толкоз ербаб и биете на ред да ти кажа де да идеш да понабиеш няколко а ?
Ако искаш тръгвай веднага на Ивайловград или Студения и като вземе да се свечерява се поразходи с лодката(само да не е гребна).
Ако има навитаци ще ви кажа и каде точно да идете.
Ето ти помощ, хем дистанционна.
Последно изказване по темата :
От лабута по убаво нема. Но е опасна саморазправата, остави ги бракониерите ами ...
А в германия няма такъв вид бракониерство , те хората си проверяват за други неща. Предимно дали имаш докумети и примерно дали ти е умряла рибката(стръвта трябва да е мъртва), дали имаш специален инструмент да убиваш рибата(жива нямаш право да я транспортираш), дали имаш кеп и такивати му работи кито ми се виждаха ама много чудни в началото.
От лабута по убаво нема. Но е опасна саморазправата, остави ги бракониерите ами ...
А в германия няма такъв вид бракониерство , те хората си проверяват за други неща. Предимно дали имаш докумети и примерно дали ти е умряла рибката(стръвта трябва да е мъртва), дали имаш специален инструмент да убиваш рибата(жива нямаш право да я транспортираш), дали имаш кеп и такивати му работи кито ми се виждаха ама много чудни в началото.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
mi седи си в ГЕРМАНИЯ,бе БЪЛГАРИНО....и ни давай сьветиVGS написа:Последно изказване по темата :

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- трапера
- сериозен играч
Преди две седмици бях командировка в Ловеч,там под покрития мост на Кольо Фичето по обяд, един си хвърляше два парашута без да му дреме.Жегата беше непоносима и не знам откъде се появиха двама полицаи.За пръв път им се зарадвах,викам им така и така оня отсреща бракониерства, а те,-НИЕ НЕ СМЕ ГОРСКИ ТОВА НЕ НИ ВЛИЗА В РАБОТАТАгеорги н. написа:Съдът на Линч по водоемите , бой и сянката и те тва е ................ама и се не знае полицаите дали са рибари и да стане така да си го турнем заради бракониерската сган

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да ама на язовир Бели Лом скивах един с 2 мрежи званя на риболовните, а те ми викат след малко сме там. Туй беше около 11.00 наобед! До 6 часа не дойде никой. Кам 6.30 доидоха спират при нас (щото онези гадове вече си бяха тръгнали и ни викат вие ли сте онези с двете мррежи. Сметнете вие колко са барзи и организирани! За такива гадни твари като бракониерите трябжа та кова -Gan4eff написа:Работят естественно за кво зимат заплати при тва положение дрънкаи им да идват

Такава ми е работата, че от 10 г. ходя по командировки по немско та мога да ти гарантирам, че там хората са същите и са научени на ред точно с тоягата! Нито Фридрих Прусака, нито Хитлер са изестни със самарянството сигеорги н. написа:Други са хората там . Я да дойде германския проверяващ в БГ без специален инструмент ще му пръснат наще бракониери оная част от тялото най актуална в подфорум разни в момента. Не е научен на ред българина ,разбира само от тояга.