Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Кълцан торен червей в захранката,привлича ли едра риба?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Кълцан торен червей в захранката,привлича ли едра риба?
И по-точно,дали с използването на кълцан червей в захранката ,няма да си доведем армия от маломерна риба , от която едрата неможе да се вреди?
иииииииип
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Кълцан торен червей в захранката,привлича ли едра риба?
Здравей колега,
изтрих предишната ти тема, като чиста реклама. Надявам се не това е целта и на новата
изтрих предишната ти тема, като чиста реклама. Надявам се не това е целта и на новата

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей,интересувам се как действа системата,дали е ефектна.За рекламата ме хвана,незнаех,че е забранено за линкове защото съм чел много в форума и се работи с линкове,и така реших,даже съпругата вечерта ми каза че не редно,аз и казах еми другите как дават линкове?И така згафих.Съжалявам пич.НО инфото си заслужава 

иииииииип
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Може ли тазитехника на захранване да доведе едрите риби?
иииииииип
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ползвай единични ножици, а не тройните. Като ги кълцаш ги режи на по-едро и ползвай по-дебели червеи.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Бисо
- сериозен играч
Дали ще ти ги доведе незная,но добавени към основната храна,определено задържат рибата.Има водоеми на които дори Фуила не работи толкова добре,колкото кълцаните червеи.Има ли раци,забрави.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- кандидат преподавател
Че привлича в доста случаи рибата-йес
,но няма как да привлича само едрата
.Случвало ми се е като метна захранка с кълцан торен в нея,да се съберат светкавично неизброими количества дребни костурета и бабушки и кълването на дребната твар да продължи толкова време,че да ме откаже от мястото в смисъл,че зарязвам въдицата с естествена стръв на брега и разпъвам дежурния спининг за леки физически упражнения с железца и пластмаси,пък каквото спининг покаже!