Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

кефали-варненско
Re: кефали-варненско
Поне си трай, като си избракониерствал 10 маломерни(!?) кефала за да не даваш лош пример!...... Или излъжи, че си ги пуснал всичките, или изобщо не докладвай, е моят съвет!ribar4oto написа:аз съм си взел точно 10 риби........................Motorski написа:Ситни ...........................
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
аз не лъжа колега,не смятам,че точно ти ще ми кажеш кво да правя,,,като си много отворен се оплачи на мрежарите,а за маломерни не ми говори,защото съм ги пуснал,давай го по спокойно колега като не си в час на нещатаrefab написа:Поне си трай, като си избракониерствал 10 маломерни(!?) кефала за да не даваш лош пример!...... Или излъжи, че си ги пуснал всичките, или изобщо не докладвай, е моят съвет!ribar4oto написа:аз съм си взел точно 10 риби........................Motorski написа:Ситни ...........................

НИКОГА КАПО,,,,
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
малките винаги си ги пускам,ако ще вземам винаги си избирам някоя по едра и това е,а тези снимка просто исипах кофата с водата на снега,снимка,5-6 риби +2-3 бяха умрели си взех и другуто даже една по една съм ги пуснал,не съм касапин,а ррибата в този случай я взех защото бях обещал на баща ми,,,,че такаЗлатев написа:Аз също често задържам риба.Не ме разбирай погрешно, и аз не съм светец.
![]()
![]()
Ставаше дума за размера на самите рибки. От предходните ти излети съм се уверил, че умееш да постигаш успехи там, където за други е трудно. Просто нека поне мъничетата си плуват и не замръзват по снега.Казвам като препоръка и пожелание, не като заяждане.
НИКОГА КАПО,,,,
Браво колега хубав излет се е получил , кленчетата са добри направил си си кефа .
-
- вече хвърля и на тежко
Браво ribar4oto! Не се връзвай на колегите за това дали са маломерни рибите или не. Аз лично не мога да преценя дали са мерни или не, тъй като няма мярка за сравнение на снимките. Дали си взел цялата или част от рибата която лично и законно си си уловил си е само твое решение. Важното е да бъде в предвидения в закона размер. Ако е така всичко е ОК! Това е относно рибите!
Извинявайте колеги, ама аз ли само не мога да разбера коя е реката или проблема е, че не мога да я намеря в темата? :?
Извинявайте колеги, ама аз ли само не мога да разбера коя е реката или проблема е, че не мога да я намеря в темата? :?