Среща Перник

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Среща Перник

Мнение от Николай Неделков »

За място на тръгване ще се разберем вторник/сряда :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
icokanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icokanev »

Пожелавам здраве и весело изкарване на срещата. Поздрави за всички.Успех! :supz:
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Идвааааам
Пържоли, шарена сланинка и риба за скарата от мен, и стол ще си нося :lol:
Пластмасова посуда също ще взема :wink:

За пукница ракиика и винцок.

АААА и щях да забравя Търси се шофер от София (коли има) :lol: :lol: :lol:
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Още от днес разбрах - от четвъртък до неделя, ще съм във Велико Търново, и едва ли ще се прибера в неделя преди 14.00ч. А има доста време до тогава.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Весело изкарване на Компанията......................................ей и не наблягайте ногу-ногу на риболова :yawinkle: :smt023 :smt042
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

bkd написа:Весело изкарване на Компанията......................................ей и не наблягайте ногу-ногу на риболова :yawinkle: :smt023 :smt042
Ти па Бобка, аз се чуда дали да взимам въдица.... :D
Сигурно ще взема, че по тия срещи ловя трофеи :rolleyes: :drinkers: между наздравиците. По действителен случай. Справка- миналогодишната среща.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Aйде казвайте в колко да се чакаме на спирката на Бела вода. Около 9:00?
Бисо ти кажи какво правим с шатрата и мястото ?
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Утре ще обиколя местата,да видя как са,то от към риба е почти ясно... :? ,но поне пътищата да проверя.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

По-полека с мръвките, които смятате да носите. Предвидил съм да има за всеки по-една голяма вратна пържола и кебапче, а за по-ячките момци като Бисо, Ивака и Иво - по две. Ще има допълнително и за този, който ми даде един от неговите скобари да го пръжна като се прибера в къщи :oops: .
Почти сигурно ще пътувам с Иво, а булката ми ще ни е шофьор, та да мога спокойно да си къркам. Навих я да стане толкова рано да ни вози, като й обещах да й дам пари за нови ботуши. Ивак, пробвай и ти този номер с някое либе или колежка. Нали не беше женен? Повечето жени са меркантилно-наивни и почти съм сигурен, че ще ти върже. Към никоя от моите бивши гаджета не съм бил стиснат, когато е ставало въпрос за обещания за подаръци. Когато дойдеше време да изпълнявам обещанията си, винаги намирах някоя причина или повод при всяко от безкрайните ми отлагания на обещанията :D .
Реших да взема за риболов само такъмите за спининг и пистолета си. Отчаях се вече, че някога ще хвана скобар на стръв. Впрочем, преди 3-4 години, докато ловех пупавци на Кариерата на зеленки, май се закачи един, много натежа, и се откачи, но нямам доказателства. Може да е бил клен или някоя голяма мряна. Последната ми надеждата е да мерна скобар в някой подмол и да го гръмна с :smt071 .
Айде, до неделя!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Този път пропускам :(
Весело изкарване пичове! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Значи аз съм 2-3 кг маринована мръвка и евентуално малко прясна средиземноморска скумрийка ако ми доставят до тогава де. Да видим кое е по вкусно :lol:

А от пистолети няма нужда, че се бъхтаме по поляната по интересно е :lol: :lol: :lol:
Пу за мене някой по-лабав, че да остане време за ядене и лаф :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Шегувам се разбира се, но ме изби яко на смях, относно шофера ще се нагласи нещо :D

мисля към 9 да съм на мястото на събитието, където е :wink:
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Ивак, мръвките ми ще са накиснати с комбинация от соев сос и пикантина за скара. И аз правя планове да умириша скарата на риба, като се надявам да закача някой пръскач. Размислих и ще взема бившето боло на Бисо.
Не препоръчвам на никой да се бъхти с граовци. Подли и коварни са. Много от тях носят винкели, други парчета метални тръби, а трети - дръжки от тесли. Ако попаднеш на такъв, боя става нечестен и предрешен. Не мога да намеря емотикона с човечето, което едновременно се зъби и се хили.
Ако стане някаква засечка с шофера - драсни два реда. Все ще го измислим някак да дойдем с Иво да те натоварим. Ей го къде е София. Това предложение е напълно сериозно.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Аз като един виден граовец си нося секира у GOLF-o и бухалка в MAZDA-та :lol:
Иначе щом така стоят нещата с мясото , аз мислим да земем на баба ми от туршията и кисели краставички и мариновани чушки и те така :axe:
Само дето май ще трябва да идвам с колата и няма да пия , че миналата година Мишо вози , а аз пих :cry:
Ако се откаже да идва , има ли мереклия да ме вземе с него... мога и в багажника да се возя , не е проблем :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Боят настана..............палят скарите :smt042 :smt043 :smt042 :smt023 :smt038 :smt039
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Dancho M
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dancho M »

Николайчо™ написа:Ако се откаже да идва , има ли мереклия да ме вземе с него... мога и в багажника да се возя , не е проблем :lol:
Ники, добре си дошъл в моя таралясник. Ако опрем до багажника, на отиване жената ще я пратя на стоп. Още хваща окото и все някой ще я метне до Земен. За връщането ще го мислим допълнително. Все-пак нищо не обещавам категорично, преди Ивака да каже колко авери ще идват от София и какво е направил с осигуряването на шофер.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”